çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bugün englısh home da çarşaf,nevresim ve yastık kılıfları %50 indirimli
tatlım bugün englısh home da çarşaf,nevresim ve yastık kılıfları %50 indirimliydi
kaçırma derim bir kaç gün sürer belki 1 hafta

Kizlaaar A101 e cok cici seyler geliyorr bakınnn Eki Görüntüle 1723580
erkenden uyan git canm çalışmıyorsan
kuyruk falan oluyor
bende bu takımları beğeniyorum fakat en son gelenler baya kalın şeritliydi benmde hoşuma gitmedi şöyle ki bunu çocuksu buldum. kendim o kadar çocuk olmama rağmen

motif motif olsun istedm. belkide ilk bunu gördüm diye bak buna bayılıyorummm moruda çok güzel.. yani diğerini misafirin önüne koyamam ama bu çok tatlıııııı bu sefer gelen ikiside değil sanırım güllü kuşlu o da fena değil ama ben bunu bekleyim

Son düzenleme:
Bugunlerde alamicam malum yılbası planları öncelikli ocak ayında bi %50 indirimle bi cok sey almayı planlıyorm cok begendigim seyler var canım sağol bilgi verdigin icin

firsatreyon.net de taç pamuk saten sezon sonu nevresim takımları 49 TL. sitesinde 180 TL. ihtiyacı olanlar bakabilir. akşam annem hediyelik sipariş verdi. bugün arayıp bilgilendireceklermiş. kapıda ödeme olacakmış. kargo ücreti 10 TL.

canm eline ulaşınca foto atar mısın ne kadar geçerliymiş indirim
ay nevresm almıcam diyordum ama pamuk satenm yok benm hiç
teşekkürler :)
Güvenli bir site mi acaba

canm eline ulaşınca foto atar mısın ne kadar geçerliymiş indirim
ay nevresm almıcam diyordum ama pamuk satenm yok benm hiç
teşekkürler :)
Güvenli bir site mi acaba
onu hiç bilmiyorum işte. kredi kartla alınmıyor, kargo gelince kontrol edip kapıda ödeme yapılıyormuş. bugün de arayıp bilgilendirme yapacaklardı. elimize geçince buraya yazarım canım. ama kampanya 3 gün ve iki ürünle sınırlıydı. şu iki ürünü sipariş vermiş.

Eklentiler

• 1.jpg
    477,4 KB · Görüntüleme: 119
  • t10.jpg
    269,3 KB · Görüntüleme: 123
Benimde dikkatimi çekti arastirdim ama kadinlar kulübünde bi arkadas uyari yapmis bu siteyle ilgili dolandirici bi site diye

Benimde dikkatimi çekti arastirdim ama kadinlar kulübünde bi arkadas uyari yapmis bu siteyle ilgili dolandirici bi site diye
canım kapıda ödemeyle veriyormuş ürünü. önce kontrol ediyormuşun sonra ister kartla ister nakit ödeme yapıyormuşun. o bana güven verdi. ben de merak ettim annemi aradım az önce, arayıp bilgilendirmişler. ürün kodlarını söylemişler, adresi onaylamışlar vs.

Bende şimdi baktımda. Taçın pamuk saten nevresim takımları var 150 den aşağı bi fiyatta satan görmedim henüz. 50tlye imkansız gibi bence. Bence kapıda ödeme olması iyi en azından ürün orjinalmi bakarsınız degilse anında almadan geri iade edin. Dolandırıcı site olması yüksek ihtimal bu fiyata.

Canım inşallah sorun çıkmaz kargo sirketleri genelde baktirmiyo kac kere tartistim imza almadan vermiyolar ona gore temkinli olur annende hem haber vermek istedim o kadar nevresim var o fiyata gorunce yine gozu kaliyo insanin gelince nevresimler bizede haber ver tatlım

evet benm babamda kapıda ödemeyle ayakkabı almıştı bakıcam deynce kargo baktırmamış. açarsanız paketi ücreti almak zorundayız demişler
madema cocoda bile indirimde olunca pamuk saten nevresimler 80-90 tl falan
aman ben zaten saten sevmiyorum

Madame coconun nevresimleride fena diil ben aldim sateni guzel ama desenleri hos değil genel olarak..linensten aldim bi tane pamuk saten ondan sonra diğer nevresimlerimin hepsi gozumde bitti o kadar yumusak ve hoski dokusu keske az alip öz alsaydim oldum sende bi bak derim linense indirim vardi en son 140 civariydi kesin fikrin degisir

baktırmazsa almıyorum der. o fiyata da çok ilginç ama. pamuk saten nevresimler 130-200 arası fiyatta satılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…