- 7 Ekim 2015
- 258
- 167
- 29
En iyisini yapmış hiç güvenilir değil cünkükızlar ürünler gelmiş, kargocu baktırmayınca annem de risk almayıp iade etmiş.
teşekkür ederm canmmm
Keramika markası trendyol markafonide fln indirim adıyla cıkıyor ama keramikanın kendi sitesine bakarsan eğer 5 tl civarı fark var anca ben keramika nın kendi sitesinden almıştım 2 kişilik kahvaltı takımını. 55tlydi sitesinde bi bak istersen canımteşekkür ederm canmmm
ya bu iki kişilik kahvaltılar netten başka bir yerde bulunmuyor mu ki??
teşekkür ederim canım fakat demek istediğim mağazası yok mu görüpte alabileceğimizKeramika markası trendyol markafonide fln indirim adıyla cıkıyor ama keramikanın kendi sitesine bakarsan eğer 5 tl civarı fark var anca ben keramika nın kendi sitesinden almıştım 2 kişilik kahvaltı takımını. 55tlydi sitesinde bi bak istersen canım
evet canm baktırmıyorlar dediğimiz gibi olmuşkızlar ürünler gelmiş, kargocu baktırmayınca annem de risk almayıp iade etmiş.
He yanlıs anlamısım canım ben keramikanın mağazası yok diye biliyorum ama porselen tabak canak satan yerlerde ürünleri oluyo denk gelirsen görürsün ancakteşekkür ederim canım fakat demek istediğim mağazası yok mu görüpte alabileceğimiz
anladım canm ama ben hiç görmedm denk gelemedm demekHe yanlıs anlamısım canım ben keramikanın mağazası yok diye biliyorum ama porselen tabak canak satan yerlerde ürünleri oluyo denk gelirsen görürsün ancak
Mağazaları var. Kartal pendik maltepe ve Gaziosmanpaşa da sitesinde adresi varanladım canm ama ben hiç görmedm denk gelemedm demek
maalesef ankara dayım =)Mağazaları var. Kartal pendik maltepe ve Gaziosmanpaşa da sitesinde adresi var
Iyi yapmis cnm birak fiyatlari o kadar model tacin kendi sitesinde yok yeni acilmis bi site zatenkızlar ürünler gelmiş, kargocu baktırmayınca annem de risk almayıp iade etmiş.
Cnm keramika kütahya porselenin alt urunudur sadece seramik urunler icerir belki kutahya porselenin magazalarinda vardir yada bayilerinde netten neden almıyorsunmaalesef ankara dayım =)
bana netten güvenli gelmiyor. kapıda ödeme olsaydı iyi olurdu. bir de göreyim alayım istiyordum. =))Cnm keramika kütahya porselenin alt urunudur sadece seramik urunler icerir belki kutahya porselenin magazalarinda vardir yada bayilerinde netten neden almıyorsun
Canim bende keremika nin bi çok ürünü var evde de kullaniyoruz renkli kaselerini internetten aldiginda mağaza deli gibi korunakli olarak cikisini sagliyo ben hepsi burada ve markofoni dende aldim ikisinde de küçük cerez kaplarini bile kopukler yumurta kolileri balonlu koruma kagitlari icinde yollamislar eline saglam ulasir merak etme en az resimdekiler kadar sevimliler bundan da emin olabilirsin internet konusunda rahat sekiz yildir netten alisveris yapiyorum guvenilirlik konusunda bi sorun yasamadim bilinir sitelerden alisveris yaparim bu kadar korkma site istersen yalnizzzz bu kadar yazdim keramikayla ilgili tek kotu yani porselen degil seramiktir yani daha kalin ama daha kolay yipranir kirilir evladiyelik bisi bekleme o yuzden genel olarak renkli civil civik urunlerde hep seramikten uretilir insallah fikir verebilmisimdirbana netten güvenli gelmiyor. kapıda ödeme olsaydı iyi olurdu. bir de göreyim alayım istiyordum. =))
ne önerirsin??
Ne açıdan güvenli gelmiyor canım? Bazı insanlar kredi kartı bilgilerini vermek açısından güvenilir bulmuyor yada ürün kötü kırık eksik gelir vs korkusundan. Ama markanın kendi sitesine güvenebilirsin ben direk keramikanın sitesinden aldım baya özenli paketlemişler fotoğraftakinden daha güzel hatta topiğimde görmüşsündür belki kahvaltı takımını.. bende internetten almayı daha cok seviyorum nedense.. zahmetsiz begeniyosun siparis ediyosun kapına geliyo cok zevklibana netten güvenli gelmiyor. kapıda ödeme olsaydı iyi olurdu. bir de göreyim alayım istiyordum. =))
ne önerirsin??
canım bende netten alışveriş yaptım çok zevkli gerçekten fakat ben kapıda ödemeyi tercih etmiştim.Ne açıdan güvenli gelmiyor canım? Bazı insanlar kredi kartı bilgilerini vermek açısından güvenilir bulmuyor yada ürün kötü kırık eksik gelir vs korkusundan. Ama markanın kendi sitesine güvenebilirsin ben direk keramikanın sitesinden aldım baya özenli paketlemişler fotoğraftakinden daha güzel hatta topiğimde görmüşsündür belki kahvaltı takımını.. bende internetten almayı daha cok seviyorum nedense.. zahmetsiz begeniyosun siparis ediyosun kapına geliyo cok zevkli
çok güzel fikir verdin canım çok çok teşekkür ederim. seramik konusunda da güzel bilgilendirme yapmışsın.düşünücem canmCanim bende keremika nin bi çok ürünü var evde de kullaniyoruz renkli kaselerini internetten aldiginda mağaza deli gibi korunakli olarak cikisini sagliyo ben hepsi burada ve markofoni dende aldim ikisinde de küçük cerez kaplarini bile kopukler yumurta kolileri balonlu koruma kagitlari icinde yollamislar eline saglam ulasir merak etme en az resimdekiler kadar sevimliler bundan da emin olabilirsin internet konusunda rahat sekiz yildir netten alisveris yapiyorum guvenilirlik konusunda bi sorun yasamadim bilinir sitelerden alisveris yaparim bu kadar korkma site istersen yalnizzzz bu kadar yazdim keramikayla ilgili tek kotu yani porselen degil seramiktir yani daha kalin ama daha kolay yipranir kirilir evladiyelik bisi bekleme o yuzden genel olarak renkli civil civik urunlerde hep seramikten uretilir insallah fikir verebilmisimdir
Yaa şimdi gördüm yorumunu hemen baktım karaca home yazınca en başlarda çıktı. Yorumların hepsi olumlu o yuzden bende alıcam sanırım cok begeniyorum karaca home un nevresimlerini sağol canım:)))Bu arada ihtiyaci olanlar icin karacanin n11 de cift kisilik nevresimleri 62 tl modeller az ama begenen olabilir aşağı yukari ayni fiyatlara tek kisilik -cift kisilik pike takimlari ve nevresimler var saticida guvenilir puani %98 olumlu
Sagol tatlım secmeye calısıyorum bi kac saattir .. alırsam paylasirim :)Sevindim cnm bende kendimi tutmaya çalışıyorum nevresim gordumu dayanamiyorum siz alin bana kalmasinevdizin magazasindan aliosan ben bi kac alisveris yaptim ordan sorunsuz geldi cnm inşallah seninkide oyle olur