çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

[kızlar bu setler ortalama ayda bir geliyor zaten
ama ben modellerini pek sevemedm ya günlük set yapmıyor musunz 12 kişilik çay seti??
çok pembe ya da çok mavi değil mi misafirin inüne koymak için?

Yakın misafirler ve arkadaşlar için çok cici durur bence :)

http://urun.n11.com/baharatlik/baharat-takimi-cooker-lux-yeni-pembe-P70574523
kızlar bende bugün bimden aldım.65 tl ye. sabah 9da gittim 5 dk içinde herkes kucakldı ve bitti. işten izin alıp çıktım aldım :KK70:
ama ürün bölgeselmiş. her semtte indirimde değildi. katalogda yoktu. indirim bulunan mağazanın camında vardı.
Baharatlık takımın mükemmel bence fiyatıda öyle. Bimde hiç böyle ürünler görmedim görsem kesin alırım tezgah için süper :KK16:
Ben bimden aldığım 6kişilik çay setini günlük kullanıcam takım yaptım günlük için. Misafirlik degil yani canım. Misafir icin daha şık zarif bi takım alırım mutlaka:KK28:

Baharatlık takımın mükemmel bence fiyatıda öyle. Bimde hiç böyle ürünler görmedim görsem kesin alırım tezgah için süper :KK16:
Ben bimden aldığım 6kişilik çay setini günlük kullanıcam takım yaptım günlük için. Misafirlik degil yani canım. Misafir icin daha şık zarif bi takım alırım mutlaka:KK28:
ha anladım canm sende güle güle kullan çok sağol
bu arada ben baharatlık takımımın modelini değiştirdim. bu pembe çok açık geldi bana. beyaz üzerine çiçekli bir model ile değiştirdim fakat nette bulamıyorum eve gidince atarım.=)

arkadaşlar bakıyorum da konudan iyice sapılmış. çeyizle ilgili gördüğünüz kampanyaları yazmanız gerekiyor buraya. oturma grubu tartışmasını ya da sattıgınız şeyleri ilgili sayfalara yazarsanız çok sevinirim. adminin buraya bi el atması gerekiyor sanırım.

Bernardo'da butterfly çay seti %50 indirimde. Bayılıyorum bu modele ama o fiyata setin içinde gereksiz şeyler var alasım gelmiyo kullanmam diye. Parçalar ayrı ayrı satılıyor mu bilen varmı kızlar mesela sadece 6lı pasta tabakları gibi??

Bernardo'da butterfly çay seti %50 indirimde. Bayılıyorum bu modele ama o fiyata setin içinde gereksiz şeyler var alasım gelmiyo kullanmam diye. Parçalar ayrı ayrı satılıyor mu bilen varmı kızlar mesela sadece 6lı pasta tabakları gibi??
Canım pasta tabakları ayrı satılmıyor. Sadece katlı kurabiyelik, reçellik, yumurtalık ayrı satılıyor. Ben o setten 2 adet aldım 12 kişilik olsun diye.
sütlük ve demlik gereksiz ama napayım çok sevdim. fincanları ve tabakları kullanırım zaten. Şuan ne kadarmış canım fiyatı ?

Tam fiyatı 500 yüzde 50 indirimli 250 tl. İşte sütlük demlik zaten aldıgım kahvaltı takımında var bide bunu alırsam kullanmicagım birsürü parça olucak o yüzden tabaklar ayrı olsaydı süper olurdu ya :KK14:

Tam fiyatı 500 yüzde 50 indirimli 250 tl. İşte sütlük demlik zaten aldıgım kahvaltı takımında var bide bunu alırsam kullanmicagım birsürü parça olucak o yüzden tabaklar ayrı olsaydı süper olurdu ya :KK14:
canm ne indirimi ben kaçırdım yazını 250 tl ye neler alıyosun :)

canm ne indirimi ben kaçırdım yazını 250 tl ye neler alıyosun :)
Bernardo butterfly çay seti %50 indirimle 250 tl'ye geliyo çok beğendiğim bi takım ama kararsız kaldım içindeki parçalar yüzünden :KK42:
Screenshot_2015-11-27-14-17-06.png

Canim aslında %50 si 250 değil :) Bernardo yine kafasına göre indirmiş :) Ben alırken indirim yoktu 340 tl idi. Yemek takımı aldigim için %30 indirim yaptılar 2 takım ve Reçel lik kurabiye lik vs hepsini 500 tl ye aldım.

Aslında suan indirimli yine de normale gore ama kahvaltı takımın varmış ikisi fazla gelebilir sanki. Ben hem kahvaltı takımı hem çay seti olarak kullanacağım.

Canim aslında %50 si 250 değil :) Bernardo yine kafasına göre indirmiş :) Ben alırken indirim yoktu 340 tl idi. Yemek takımı aldigim için %30 indirim yaptılar 2 takım ve Reçel lik kurabiye lik vs hepsini 500 tl ye aldım.

Aslında suan indirimli yine de normale gore ama kahvaltı takımın varmış ikisi fazla gelebilir sanki. Ben hem kahvaltı takımı hem çay seti olarak kullanacağım.
Kesinlikle kahvaltı takımım olmasaydı alırdım :KK1:demlik sütlük falan hikaye yani :KK53:

X