Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzeller canım aşkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallahBunlari aldim 2100 e. İki mor gunluk yemek takimi , çkb takimi, yemek takimi , granit tencere seti , su bardaği takimi. Ustunede bunlari hediye aldim ayrica Eki Görüntüle 1676732 Eki Görüntüle 1676733
Ayy bayildim o cicekli tablolaraa nerden alacağim nasil alacağimÇEYİZCİLER ÖZELLİKLER GÖRÜN İSTEDİM :)
Eki Görüntüle 1682627 Eki Görüntüle 1682628 Eki Görüntüle 1682627
Eki Görüntüle 1682628
Eki Görüntüle 1682631
sevgili Hancock bence kampanya çok çok iyi. Korkmaz da kalitesini kanıtlamış bi marka. Eğer parçalar içine siniyorsa alabilirsin. ama parçalar gerçekten içine sinsin. Yoksa aklın kalır. Kaç kere evlenicez içine sinmesi çok önemli.
Ayy bayildim o cicekli tablolaraa nerden alacağim nasil alacağim
kızlar selam, yarın a101de süper ürünler olcakmış hemen size göstereyim dedim. ben set yapıcam kendime yaklaşk 50tl ye falan geliyo. renkler süper şirin. lav marka olunca bide
Eki Görüntüle 1686016
Ay kalmamış kiiiii çalıştığım için babama söyledim kalmmaış diyor şimdi erkek arkadaşıma söyledim bulunduğu yerdekine bakacak da umarım kalmıştır ya niye az üretiyorlar bunlar pintileerr
Sınırlı sayıda getirtiyolar. Benim aldığım yerde 4koli vardı bitmek üzere suan. Sabahtan saldırıyo bazı bayanlar
sevindim canım :))) hangi rengi takım yaptın peki. ben pembeyi takım yaptım topiğimde var çekip koydum. broşürdekilerden cok daha tatlılar yaa :)allldııııımmmmmmmm erkek arkadaşımınnnn ordakinde kalmışşşş aldıımmm yehhu o aldı bana getircek set aldım
sevindim canım :))) hangi rengi takım yaptın peki. ben pembeyi takım yaptım topiğimde var çekip koydum. broşürdekilerden cok daha tatlılar yaa :)
oohhh süper valla çok sevindim ne güzel bi baba yaaMavii takımım ya şöyle oldu babama demiştin al diye kalmamış diye beni kandırmış oysa ki süpriz yapmış 1 tane çay takımı almış minik sosluklardan almış kahvaltılık tabaklardan almış bir de ortası çiçekli kavanozlardan erkek arkadaşımdan istemiştim ben işte babam kalmamış diyince oda çay takımı kavanoz takımı bardak takımı ve saklama kaplarından almıştı yani ikisinin aldığıyla tam takımım tamamlandı sadece şekerlik bulamadım onuda alrsam daha güzel olucak güle güle kullanalım :)