- 9 Mayıs 2015
- 163
- 63
Esse de yine süper bi indirim yakaladımNe alirsan al kasada %20 indirim vardı parasızlıktan sadece bambum fiesta dönen servis tabagi aldım önce baktığımda 60 tl idi benimki 24 e geldi Bayram bitmeden bi bakın derim Eki Görüntüle 1639778
Fiyat tabiki iyi :) Ben bernardodan sadece yemek takımımı 2.100 e aldım. Karacanın yemek takımlarını çok beğeniyorum. Ablam kullanıyor 5 yıldır hala sapasağlam, kusursuz. Karaca graniti ilk çıkaran firma olduğu içinde granitte en çok tutulan karaca.Ben kullanmadım ama öneriyorlar. Su takımı için bişey diyemem model güzel olsun, kullanışlı olsun yeter. Tek olumsuz yorum yapacağım çatal bıçak takımı. Ablam beş yıldır aldığı hisar çkb takımını kullanıyor ve kesinlikle çok iyi. Ama bir arkadaşım karacadan almış 4 yıl önce çizik içinde. Çkb takımı alırsan uzun süreli kullanamazsın. Karacanın tüm çelik ürünleri için geçerli bu. benim önerim Çkb yerine kahvaltı takımı vs tercih edebilirsin.Merhaba kizlar. Karacadan 91 parca catal bicak takimi , yemek takimi , su takimi , granit tencere seti, iki adet 24 parca gunluk yemek takimi toplam 2100 tl sizce iyimi?
Ayy aldim bile hepsini . Zaten yemek takiminin hediyesiydi çkb. İnsallah iyi cikar.Fiyat tabiki iyi :) Ben bernardodan sadece yemek takımımı 2.100 e aldım. Karacanın yemek takımlarını çok beğeniyorum. Ablam kullanıyor 5 yıldır hala sapasağlam, kusursuz. Karaca graniti ilk çıkaran firma olduğu içinde granitte en çok tutulan karaca.Ben kullanmadım ama öneriyorlar. Su takımı için bişey diyemem model güzel olsun, kullanışlı olsun yeter. Tek olumsuz yorum yapacağım çatal bıçak takımı. Ablam beş yıldır aldığı hisar çkb takımını kullanıyor ve kesinlikle çok iyi. Ama bir arkadaşım karacadan almış 4 yıl önce çizik içinde. Çkb takımı alırsan uzun süreli kullanamazsın. Karacanın tüm çelik ürünleri için geçerli bu. benim önerim Çkb yerine kahvaltı takımı vs tercih edebilirsin.
Inşallah canım... Sen gönlüne göre bulmuşsun daha ne olsunAyy aldim bile hepsini . Zaten yemek takiminin hediyesiydi çkb. İnsallah iyi cikar.