çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Esse'deki indirimden 2 adet seramik tavayı 39 a aldım. Taıyamayacağım için alacaklarıma netten bakayım dedim ama sitede her ürün yok gidip bakmanızı öneririm.

Esse de güzel indirim var gerçekten :-)
bende 1 lt sıcak su termosu nu 29 tl ye
2 lt cay termosu nu ise 49 tl ye aldım :KK6:

Screenshot_2015-09-22-00-08-34-1.png
Screenshot_2015-09-22-00-08-42-1.png

Esse de yine süper bi indirim yakaladım :eek: Ne alirsan al kasada %20 indirim vardı :KK73:parasızlıktan sadece bambum fiesta dönen servis tabagi aldım önce baktığımda 60 tl idi benimki 24 e geldi Bayram bitmeden bi bakın derim :cool: Screenshot_2015-10-02-19-48-38-1.png

Engılısh Home da tek ve cift kisilik battaniye yorgan yastiklarda baya bi indirim vardi :cool: Cift kisilik yorgan aldim 49 tl battaniyelerde ayni fiyat ve cok şık bence goz atın :KK69:

Esse de yine süper bi indirim yakaladım :eek: Ne alirsan al kasada %20 indirim vardı :KK73:parasızlıktan sadece bambum fiesta dönen servis tabagi aldım önce baktığımda 60 tl idi benimki 24 e geldi Bayram bitmeden bi bakın derim :cool:Eki Görüntüle 1639778

ben bu dönen tabagı kullanıyorum çok memnunum :) bambumun ürünlerilne aşığım zatennnn

Şu çeyiz setlerinde kampanya gören yazsın lütfen çatal bıçak tencere yemek setlerinde alıcam da kasımdan sonra umarım düşer fiyatlar

English home da bugun yepyeni urunler var kizlar bakmanizi tavsiye ederim,magazayi aradim stok icin her urunden 24adet getirilmis kalmayabilir aksama dediler yetisip alabilirim umarim. Tekrar satışı yok sonraki ay farkli proje olcakmis :/

Merhaba, Esse'de gerçekten büyük indirim var. Ben çeyizime yemek takımını 1000 TLye almıştım indirimden, aynısı şu an 700 TL'ye düşmüş, ben kaçırdım siz kaçırmayın, De Moonji marka çok güzel.

Merhaba kizlar. Karacadan 91 parca catal bicak takimi , yemek takimi , su takimi , granit tencere seti, iki adet 24 parca gunluk yemek takimi toplam 2100 tl sizce iyimi?

Merhaba kizlar. Karacadan 91 parca catal bicak takimi , yemek takimi , su takimi , granit tencere seti, iki adet 24 parca gunluk yemek takimi toplam 2100 tl sizce iyimi?
Fiyat tabiki iyi :) Ben bernardodan sadece yemek takımımı 2.100 e aldım. Karacanın yemek takımlarını çok beğeniyorum. Ablam kullanıyor 5 yıldır hala sapasağlam, kusursuz. Karaca graniti ilk çıkaran firma olduğu içinde granitte en çok tutulan karaca.Ben kullanmadım ama öneriyorlar. Su takımı için bişey diyemem model güzel olsun, kullanışlı olsun yeter. Tek olumsuz yorum yapacağım çatal bıçak takımı. Ablam beş yıldır aldığı hisar çkb takımını kullanıyor ve kesinlikle çok iyi. Ama bir arkadaşım karacadan almış 4 yıl önce çizik içinde. Çkb takımı alırsan uzun süreli kullanamazsın. Karacanın tüm çelik ürünleri için geçerli bu. benim önerim Çkb yerine kahvaltı takımı vs tercih edebilirsin.

Fiyat tabiki iyi :) Ben bernardodan sadece yemek takımımı 2.100 e aldım. Karacanın yemek takımlarını çok beğeniyorum. Ablam kullanıyor 5 yıldır hala sapasağlam, kusursuz. Karaca graniti ilk çıkaran firma olduğu içinde granitte en çok tutulan karaca.Ben kullanmadım ama öneriyorlar. Su takımı için bişey diyemem model güzel olsun, kullanışlı olsun yeter. Tek olumsuz yorum yapacağım çatal bıçak takımı. Ablam beş yıldır aldığı hisar çkb takımını kullanıyor ve kesinlikle çok iyi. Ama bir arkadaşım karacadan almış 4 yıl önce çizik içinde. Çkb takımı alırsan uzun süreli kullanamazsın. Karacanın tüm çelik ürünleri için geçerli bu. benim önerim Çkb yerine kahvaltı takımı vs tercih edebilirsin.
Ayy aldim bile hepsini . Zaten yemek takiminin hediyesiydi çkb. İnsallah iyi cikar.

Eklentiler

• country-yemek-takımı-2.jpg
    country-yemek-takımı-2.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 117
Bunlari aldim 2100 e. İki mor gunluk yemek takimi , çkb takimi, yemek takimi , granit tencere seti , su bardaği takimi. Ustunede bunlari hediye aldim ayrica
153.08.01.0611-kus-biblo-beyaz-hyd9304-14.5-9.5-10cm-250x250.jpg
153.08.01.0610-kus-biblo-turkuaz-hyd9304-14.5-9.5-10cm-250x250.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-03-23-07-54.png
    Screenshot_2015-11-03-23-07-54.png
    525,9 KB · Görüntüleme: 105
X