çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

A101-28-Mayıs-2015-Aktüel-Ürünler-Kataloğu-Valiz-2.jpg
A101-28-Mayıs-2015-Aktüel-Ürünler-Kataloğu-Nevresim-3.jpg

ESSE mağazalarında %50 indirimin yanında kasada %50 daha indirim var. Aylardır pusuya yattığım şeyleri denk getirip aldım bu hafta süper oldu.

ESSE mağazalarında %50 indirimin yanında kasada %50 daha indirim var. Aylardır pusuya yattığım şeyleri denk getirip aldım bu hafta süper oldu.

ben de indirimi gördüm ama daha önceki fiyatları çok takip edemediğimden gerçekten inmiş mi onu anlayamadım, neler aldın şöyle güzel inmiş fiyatlar varsa paylaşır mısın?

ben de indirimi gördüm ama daha önceki fiyatları çok takip edemediğimden gerçekten inmiş mi onu anlayamadım, neler aldın şöyle güzel inmiş fiyatlar varsa paylaşır mısın?

Hep takipteydim ve gerçekten indi fiyatlar

* De Moonji marka yemek takımı aldım 999 TL'ye geldi (nette satan yerlere bakabilirsiniz 2000'den aşağı yok)
* 3'lü çelik tencere seti aldım kendinden süzgeçli ağzı var : 150 TL'ye geldi
* Çini desenli fincan takımını bekliyordum 50 TL'ye geldi (indirimsiz zamanda çok beğenmiştim iyi ki almamışım)
* Çini desenli tuzluk-baharatlık takımı 30 TL'ye geldi
* Nescafe Espresso makinası (makinada indirim yok ama yanında 200 TL'lik kahve kapsülü hediye)

Daha da alacağım eğer indirim bitmeden gidebilirsem. Seramik tencere ve şef bıçaklarından istiyorum.

internettan çeyiz içnaldığınız siteler hangileri markafonı madame coco englısh home harıcınde. fazla bilinmedik olup ama kalıteli olan var mı

Arkadaşlar , AKSU MEDCEZİR 18 PARÇA ÇELİK ÇEYİZ SETİ sadece 465TL ye düşmüş kaçırmayın derim . Evlenecek kızlarımız için eminim çok iyi bir fırsat olur .:) bence iyi bir araştırın Aksu çok eski ve iyi bir markadır.

mormarka.com sitesinde ben herşeyi en ucuz buluyorum. karşılaştırma sitelerinden de bakıyorum en uygun fiyat ayrıca çok hızlı gönderileri var ertesi gün elinde oluyor.

madame cocoda bu hafta yapay çiçeklerde ve dekoratif tepsilerde baya indirim var ne zamandır gördüğüm model kalmamış artık başka bi mağzada denk gelirsem iyi alışverişler kızlar =)

X