çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar anneler günü yaklaşıyor kampanyaları burada paylaşalım, geçen gün karaca mağazasına uğradım anneler gününde güzel kampanyalarımız olacak vs.. dedi, göreceğiz
bir de bernardo internet alışverişinde 200 TL'ye 50 TL indirim veriyor
yine bernardoda yemek takımlarına 1000 TL hediye çeki var

Modanisadan 100 tl ve üzeri alışveriş yapana English Home'dan 100 tl indirim çeki var. Yalnız en az 250 tl lik alışveriş yapmak gerekiyor. Yine de çok iyi bence, 250-100:150 :) Ben anneme modanisadan anneler günü hediyesi aldım ve kazandım. 1 taşla 2 kuş :)

Kizlar Hepsiburada.com'da bugun 12-15 arasi Mutfak gereclerinde Extra%20 indirim vardi. Normal indirimlere ek oldugu icin cidden fiyatlar cok ucuza geliyordu. Ben de son anda Korkmaz Perla 3lu tencere aldim. (80TL ye geldi)
Yaklasik her gun 09-12 arasi ya da 12-15 gibi belli saat araliklarinda Extra indirim oluyor. Ihtiyaci olanlar takip edebilir.

hepsiburada mutfak ürünlerindeki %20 indirim bi daha olsa keşkeee

kızlar bu arada porland ürünleri %50 indirimli anneler günü sebebiyle, yarın son gün

Madame Coco'da yapay çiçeklerde feci indirim var. Gelin buketini el emeği ile yapıp ucuza getirmek isteyenler kaçırmasın, ben aldım kendim yapacağım buketimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…