çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kizlar Migros' ta ayin 26 sina kadar eski tavasini (boyutu ve markasi hic onemli degil) getirenlere Mehtap Note (sanirim 28 cm. di) tavalar 9.90 diye kampanya yapmislar. Ilgilenenlere duyurulur

Merhaba kızlar, bugün trendyolda sofra başlıklı bir kampanya var ..
Mia Flower Symphony Yemek + Kahvaltı Seti FLSY055 349 TL ..
Bu üründen 2 tane alırsam uzun süre kahvaltı + gündelik + misafir ihtiyacımı karşılarmış gibi geldi. Ne dersiniz?
http://www.trendyol.com/MIA-Flower-...eti-FLSY055/UrunDetay/21721/4969439/Ev--Yasam
Markayıda ilk kez duyuyorum açıkçası ama hoşuma gitmedi değil. Marka konusunda da görüşlerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler..

markayı duydum bende ama kalitesini bilmiyorum canım. ama fiyat iyi ben sırf kahvaltı takımını 350 liraya aldım :18:

canım merhaba,
ben geçen haftalarda aldım senin beğendiğin takımı cidden çok tatlı ama 349 tl'ye almadım 230 tl ye aldım morhipo'dan eğer takımı beğendiysen 200 tl ye bile ben aldıktan sonra morhipo'da görmüştüm. sakın verme 349 tl

Yemek + kahvaltılıklar olan seti mi 230 a aldın.. süpermiş. O zaman acele etmiyim ben bunun için.. Çok teşekkür ettim:44:

Yemek + kahvaltılıklar olan seti mi 230 a aldın.. süpermiş. O zaman acele etmiyim ben bunun için.. Çok teşekkür ettim:44:

evet canım aynı seti aldım, sen morhipo'yu takip et uygun fiyata mutlaka bulursun 349 normalde öyle bir set için uygun ama daha ucuza alabilcekken yine de pahalıya geliyor :) rica ederim ayrıca.

markayı duydum bende ama kalitesini bilmiyorum canım. ama fiyat iyi ben sırf kahvaltı takımını 350 liraya aldım :18:

Benimde desenler çok hoşuma gitti.. 2 tane alınınca hem gündeliğe hem misafire de kullanılabilirmiş gibi geldi.. hemde 12 kişilik kahvaltı takımı da oluyor... :44:

Benimde desenler çok hoşuma gitti.. 2 tane alınınca hem gündeliğe hem misafire de kullanılabilirmiş gibi geldi.. hemde 12 kişilik kahvaltı takımı da oluyor... :44:

evet canım.ben de kah. takımımın desenini cok begenerek aldım 6 kişilik ama şimdi benzer model günlük alsammı dedim ama desenli tabak konusunda kararsızım günlük sonucta sürekli makinaya atıcan. bide gcnde srdum satıcı düşük ısıda olcak makınada tencerelerle bir atılmıcak dedi her zaman onla mı ugrascam ama tabi yine de desenine kanabilirim ben de

Sanırım ben kandım bile

bunun 6 kişilik günlük takım olanını ben begendim canım şuan 122,5 lira linenste indirimde. rengi baya koyu çıkmıs burda daha acık renk ve çok tatlılar.ama bulasık makınasından sebep almadım.12 kişilik yapsan 250 lira mis
( bak deseni yakından böyle canım ben cay seker kavonozunu aldımda deseni gör diye attım

Son düzenleme:
Paylaşan oldumu bilmiyorum yorumlarda görrmedim ,
English Home da tek kişilik ve çift kişilik Yorganlarda % 50 indirim var kızlar :)

gayet zarif ve uygun bence.. güzel günlerde kullan:)

birde şu var çoğunlukla yarısı bulaşık makinasında olacak günlüklerin.. 6 kişilik takım tek başına yaşarken bana bile yetmiyor...
Normalde günlük yemek takımları herkes bir tane mi alıyor.. iki tane mi?

Hele kahvaltı takımları hep 6 kişilik... 2 kişi zaten biz ya 5 kişi misafir gelirse... Kendimce bu takımı ikilersem hepsine çözüm bulurmuşum gibi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…