bundan yaklaşık 2 ay önce burada çok önerdiler metheddiler diye paraya kıydım tek bir tenceresine 110 tl verip MONETA seramik tencere aldım..öve öve bitiremediler forumda deneyeyim dedim..(ki kampanyadan almıştım normalde 170 civarı tek tenceresi) iyi ki bir tane almışım :) hem de en üst modelinden deluxe serisinden aldım.. birkaç kullanımdan sonra kapağın deydiği kenar kısmındaki seramikler kalktı..sanırım kapağı açıp kapatırken kapak kenarları sıyırdı seramikleri.. pişirmesi güzel yapıştırmıyor hiç ama kenar görüntüsü çok canımı sıkıyor.. dış kaplaması emaye olduğundan dalga dalga bir görünüm oluştu tabanında, bir de kenarındaki yanan yağ sızıntısı görüntüsü iğrenç.. ciflesem falan diyorum iyice berbatlaşırsa diye çekiniyorum.. değişime göndereceğim gelende de aynı sıkıntı yaşar mıyım diye kararsız kaldım..ki hiç makinaya koymadım hep tahta kaşıkla öpe koka kullandım tabri caizse :)) acıdım verdiğim paraya..
(
yani demek istediğim sırf markaya dünya para döküyoruz.. ki falez'in monetadan üstün özellikleri var, indiksiyon ocakta da kullanabiliyorsun, artı dışını cifle telle mis gibi pırıl pırıl..:) artı gövde alüminyum değil çelik.. artı PFOA da içermiyor (seramik alırken buna çok dikkat edin diyorlar, PFOA ve PTFE içermemeliymiş, onlar teflon maddesiymiş )
birşey alırken çok incelerim, özelliklerini didik didik ederim, bu huyum çok kötü :) ama benim içime sindi.. iyi günlerde kullanalım..