çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

merhaba :)

daha önce kullandın mı bu markayı nasıl acaba:44:?

merhaba :)

daha önce kullandın mı bu markayı nasıl acaba:44:?

daha önce falez'in teflonunu kullanmıştım memnundum..seramiğini hiç kullanmadım.. ama canlı gördüm gayet güzel dışı tabanı çelik, içi seramik.. birçok seramik tencerede dış kısmı ya emaye kaplama, yada boya oluyor ki zamanla ikisi de bozuluyor..dışının çelik olması bi avantaj.. diğer dışı emaye seramiklere göre biraz ağır ama :))

emsan kalitesinde diyeyim sana..ki zaten sahipleri emsan'ın eski ortağı..ortaklığı bitiriyorlar ve emsan markası karaca'ya satılıyor ve diğer ortağı falez markasında devam ediyor..öyle biliyorum ben..

süpermiş ozmn emsanı seviyorum çelik tencere setimde emsan dğru söylüyosun aslnda dışı çelik daha sağlıklı aklımda taç ın
seramik tencerlrnde kaldı annem kullanıyo gayet memnunuz ondan sordum ayrıca falezin içi renkli tava ve tencerelerinde bttim ama stokta kalmamış
yorganda öyle aldım çift kişiliğini ama bilemyrm nasıl gelicek microfiber olmasına gvndm fazla terletiyo plyestr olduğu için ama dursun napalım misafrlk bulunsun

evet taç'ı da methediyorlar canım, kullananlar hep memnunuz diyor.. ben o içi renkli olanların sahanından aldım :)

haklısın misafir yorganı olur, fiyat baya uygun.. iyi günlerde güle güle kullan inşallah..

Son düzenleme:

tatlım sana bir şey soracağım bu aldığın 24 cmlik tencereyi çorba yapmada kullanabilir miyiz acaba

tatlım 15 tllik indirim ceranoxun bu serisinde olmuyo yüzde 50 indirim olduğu için sen nasıl yaptın

tatlım 15 tllik indirim ceranoxun bu serisinde olmuyo yüzde 50 indirim olduğu için sen nasıl yaptın

senin mesajını gördükten sonra falez'in sitesine girip siparişimin kaydını inceledim.. sanırım haklısın, toplam sipariş 118 tutmuştu ben aradaki farkı kargo ücreti sanmıştım ama 100 tl üzeri kargo ücretsizmiş zaten :)) sipariş sırasında internette çok fazla kopma oldu sanırım ondan farkedemedim..

tatlım sana bir şey soracağım bu aldığın 24 cmlik tencereyi çorba yapmada kullanabilir miyiz acaba

çorbalar için ben genelde çelik tencere kullanıyorum ama neden olmasın denemek lazım canım..:)

seramik ürünleri genelde pilav, kızartma, yağsız pişirilecek sebze ve et yemekleri vs. için kullanıyoruz ama un kavurarak yapılan çorbalarda güzel sonuç verir sanırım.. tahta kaşıkla karıştırmak kaydıyla tabi..:) yoksa çok çabuk deforme olur..

tatlım 24e 11,26ya sekiz cmlik iki tencere, bir de 24 cmlik tava aldım ben de umarımm iyilerdir memnun kalırız ikimizde=))

tatlım 24e 11,26ya sekiz cmlik iki tencere, bir de 24 cmlik tava aldım ben de umarımm iyilerdir memnun kalırız ikimizde=))

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan.. kullanmadım ama görüntüsü gayet şık ve kaliteli..

ben tek ağır olmasından dolayı tereddüt ettim ama dış kaplaması boya, seramik, emaye vs. olanların içi bozulmasa da dışı çok çabuk deforme oluyor..kenarlarındaki yağ sızıntıları ateşten yanıyor ve çıkmıyor.. iki günde eski püskü berbat bi görüntüsü oluyor..

o sebepten olsun varsın ağır olsun ama çelik olsun dedim :)

bundan yaklaşık 2 ay önce burada çok önerdiler metheddiler diye paraya kıydım tek bir tenceresine 110 tl verip MONETA seramik tencere aldım..öve öve bitiremediler forumda deneyeyim dedim..(ki kampanyadan almıştım normalde 170 civarı tek tenceresi) iyi ki bir tane almışım :) hem de en üst modelinden deluxe serisinden aldım.. birkaç kullanımdan sonra kapağın deydiği kenar kısmındaki seramikler kalktı..sanırım kapağı açıp kapatırken kapak kenarları sıyırdı seramikleri.. pişirmesi güzel yapıştırmıyor hiç ama kenar görüntüsü çok canımı sıkıyor.. dış kaplaması emaye olduğundan dalga dalga bir görünüm oluştu tabanında, bir de kenarındaki yanan yağ sızıntısı görüntüsü iğrenç.. ciflesem falan diyorum iyice berbatlaşırsa diye çekiniyorum.. değişime göndereceğim gelende de aynı sıkıntı yaşar mıyım diye kararsız kaldım..ki hiç makinaya koymadım hep tahta kaşıkla öpe koka kullandım tabri caizse :)) acıdım verdiğim paraya..(

yani demek istediğim sırf markaya dünya para döküyoruz.. ki falez'in monetadan üstün özellikleri var, indiksiyon ocakta da kullanabiliyorsun, artı dışını cifle telle mis gibi pırıl pırıl..:) artı gövde alüminyum değil çelik.. artı PFOA da içermiyor (seramik alırken buna çok dikkat edin diyorlar, PFOA ve PTFE içermemeliymiş, onlar teflon maddesiymiş )

birşey alırken çok incelerim, özelliklerini didik didik ederim, bu huyum çok kötü :) ama benim içime sindi.. iyi günlerde kullanalım..

Son düzenleme:
kızlar chakra bornoz ve havlularda indirim var kendi sitesinde.. chakra markasını ve kalitesini bilenler bilir..

ben birkaç havlu aldım.. bornozu ise bekliyorum, beğendiğim bornozda indirim oranı az o yüzden pusuya yattım biraz daha düşerse kapacağım hemen :))

aynı huy bende de var bütün çeyizimi didik ede ede aldımm=)ocağımı indüksiyonlu almıştımm enerji tasarruflu die.bu tencereler tamm ocagıma göre olduuu çok sevindim saol tatlımmm=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…