çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar çelik tencere takımı almamış olanlar morhipo'ya bi baksınlar.. bu takım 149 tl.. markası WMF..

$4984_152220072.1200X1200.jpg

bnde az önce moneta setini aldım geçenlerde baktım 265 di 202 düşmüş görünce alayım dedim daha fazla düşmez sanırım szinde bilginze $20141312527_plus_set5_pcs.jpg

tatlım tencerelerne bi iiyce dikkatli bakabilir misinn ben şimdi nokta kadar bi çıkma gördümm yan taraflarında sende de var mı=((

inceledim ama ben farkedemedim canım.. hepsinde mi var ? çıkma derken iç kısmında yani seramik kaplamasında nokta kadar lekeler mi var, yoksa baya kalkmış mı seramik ? :KK43:(

belki sennkinde de olabilir tatlım benmkilern üçündede böle bi tane nokta var

evet gördüm canım :KK43:( benimkilerin 2 tanesinde hiçbir şey bulamadım bir tanesinde 24 lük tencerenin tabanında minnacık nokta kadar bi grilik var.. tırnağımla kazımaya çalıştım kalkma mı var diye ama anlayamadım.. bizim kullandığımız monetada kalkma oldu seramiğinde ama bildiğin sıyrıldı öyle nokta gibi olmadı..o yüzden emin olamadım kalkma mı değil mi :KK43:(

iade et bence canım..bugün mü geldi seninkiler ?

evet gördüm canım :KK43:( benimkilerin 2 tanesinde hiçbir şey bulamadım bir tanesinde 24 lük tencerenin tabanında minnacık nokta kadar bi grilik var.. tırnağımla kazımaya çalıştım kalkma mı var diye ama anlayamadım.. bizim kullandığımız monetada kalkma oldu seramiğinde ama bildiğin sıyrıldı öyle nokta gibi olmadı..o yüzden emin olamadım kalkma mı değil mi :KK43:(

iade et bence canım..bugün mü geldi seninkiler ?

evet tatlım ben de tırnağımla kazımaya çalıştım çıkmadı öyleee sıyırmya çalıştım sıyrılmadı öyle..ben de anlayamdım ben de de grilik var resimde görldğü gbi karar veremedm iade edip etmemeye.acaba suya flan girdiğinde sıyrılır mı ki ya=(

X