güzelmi onların kokuları?
çooooooooooooook mağazanın kokusu zaten onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelmi onların kokuları?
Yemek + kahvaltılıklar olan seti mi 230 a aldın.. süpermiş. O zaman acele etmiyim ben bunun için.. Çok teşekkür ettim:44:
canım şimdi baktım da morhipo'da the mia indirimde senin beğendiğin kahvaltı seti 199 tl, haber veriyim dedim
tesekkür ederim gerçekten çok güzel çok da kaliteli geldi bna=))120 tlyee bizim okuldakilerr çok ucuzz dedii hepsi şaşırıp kaldıı=)sennkiler nasıll tatlımmmiyi günlerde kullan canım..nasıl beğendin mi ? :))
tesekkür ederim gerçekten çok güzel çok da kaliteli geldi bna=))120 tlyee bizim okuldakilerr çok ucuzz dedii hepsi şaşırıp kaldıı=)sennkiler nasıll tatlımmm
benimkiler de çok güzeller, herkes çok beğendi.. inşallah kullanışı da güzel olur canım..
tatlım tencerelerne bi iiyce dikkatli bakabilir misinn ben şimdi nokta kadar bi çıkma gördümm yan taraflarında sende de var mı=((
inceledim ama ben farkedemedim canım.. hepsinde mi var ? çıkma derken iç kısmında yani seramik kaplamasında nokta kadar lekeler mi var, yoksa baya kalkmış mı seramik ? (
nokta kadar kalkmış tatlım seramikk iice inelersen farkediliyo tencereyii=( du atayım fotosunu=(
belki sennkinde de olabilir tatlım benmkilern üçündede böle bi tane nokta varEki Görüntüle 994826 Eki Görüntüle 994827 Eki Görüntüle 994828 tatlım bak böle nokta kadar çeliği görnyo
belki sennkinde de olabilir tatlım benmkilern üçündede böle bi tane nokta var
belki sennkinde de olabilir tatlım benmkilern üçündede böle bi tane nokta var
tatlım yoksa ben mi abartmışımm
evet gördüm canım ( benimkilerin 2 tanesinde hiçbir şey bulamadım bir tanesinde 24 lük tencerenin tabanında minnacık nokta kadar bi grilik var.. tırnağımla kazımaya çalıştım kalkma mı var diye ama anlayamadım.. bizim kullandığımız monetada kalkma oldu seramiğinde ama bildiğin sıyrıldı öyle nokta gibi olmadı..o yüzden emin olamadım kalkma mı değil mi (
iade et bence canım..bugün mü geldi seninkiler ?
yok kuzum abartmamışsın fotoda gayet net görünüyor lekeler..