evet bugn geldi ya
evet tatlım ben de tırnağımla kazımaya çalıştım çıkmadı öyleee sıyırmya çalıştım sıyrılmadı öyle..ben de anlayamdım ben de de grilik var resimde görldğü gbi karar veremedm iade edip etmemeye.acaba suya flan girdiğinde sıyrılır mı ki ya=(
seninki geç gelmiş, benimkisi neredeyse 1 hafta oldu geleli.. iade süresi sanırım 1 hafta..
napsam acaba çok kararsız kaldım nişanlım bizimle mi yaşlancak 2 seneye yenisini alırız dio ama blmiorumm ki acaba daha sonradan baya kalkar mı seramiği
tatlım ben öle bsey demdmm biriyle karıştırdın heraldee ben ilk defa seramik kullancamm=(ben de bilemedim canım.. off bu seramiklerin hepsi mi böyle anlamadım ki(( hani demiştin ya evde taç kullanıyoruz diye..onun kenarlarında falan hiç kalkma olmadı mı ? kapağın deydiği yerlerde falan ?
tatlım ben öle bsey demdmm biriyle karıştırdın heraldee ben ilk defa seramik kullancamm=(
kızlar çelik tencere takımı almamış olanlar morhipo'ya bi baksınlar.. bu takım 149 tl.. markası WMF..
Eki Görüntüle 990443
ben de bilemedim canım.. off bu seramiklerin hepsi mi böyle anlamadım ki(( hani demiştin ya evde taç kullanıyoruz diye..onun kenarlarında falan hiç kalkma olmadı mı ? kapağın deydiği yerlerde falan ?
kızlar markafonide cupcake ürünlerinde indirim var
Canim morhipoda kucuk soslugun kapagi yok ama bazi sitelerde bu takimin gorselinde onun da kapagi var. Fikrin var mi ?
canım o bendim bizim evdeki taç ın kenarları kırmızı ne onlarda kalkma oldu ne de seramiğinde kapağın deydiği yerde sağlam ztn orası çelik soyulmuyor ama internetten değilde böyle şeyleri görerek almak en doğrusu sanırım
haa sen miydin o canım :)) ne zamandır kullanıyorsunuz taç seramikleri ?.. taç'ın hangi modeli o ?
yaa benim moneta seramikde bile 2 ayda soyulma oldu.. ki o kadar da pahalıya almıştım..
ben de moneta aldım çeyizime bak yaa üzüldüm şimdi kullanımı nasıl peki
kullanışı güzel yapıştırmıyor hiç.. 2 aydır kullanıyorum, ilerde yapışma sorunu yaşar mıyım bilmiyorum..ama kapağın deydiği yerlerdeki seramikler kalktı
ben de moneta aldım çeyizime bak yaa üzüldüm şimdi kullanımı nasıl peki
neler var peki canım nerde gördünKIZLar a101 ve bim haftaya süperrrrrrrrrrrr