çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Benim gibi romans serisini kaçırmış olanlara müjdee Benzer bir seri Carrefour da satılıyor kızlar bilginizeee
Yarın soluğu Carrefour da alıcam umarım kalmıştır

carrefourda schafer seramik tencerelerde indirim varmış. dün annemler almış. ilgilenenlere duydulur :)

ŞOK bir kampanya var başlık da açtım ama, İtalyan Seramiği kaplı Delimano Seramik tencere seti 149tl+ücretsiz kargo+ Halil Şahin Gümğş Kolye hediyeli Kızlarr:

Son düzenleyen: Moderatör:

resim çok hoş görünüyor gerçekten.. Trendyolda Biev var arkadaşlar belki ilginizi çeken ürünler vardır

kızlar evim.nette kargo dahil 106 TL'ye çift kişilik pamuk saten nevresim takımı kampanyası var hemde hızlı kargo kaçırmayın derim ben hemen aldım.

english home yorganlarda indirm var tek kişilik 25 çift 30 tl :) ayrıca kargoda ücretsizmiş sevgililer gününe özel

Son düzenleme:
falez'in kendi sitesinde ceranox serisi, dışı çelik içi seramik tava ve tencerelerde %50 indirim var.. 14-15-16 şubat'a özel..

ayrıca bir de 19 şubat'a kadar üye olanlara 15 tl. hediye çeki kampanyası varmış.. 24 ve 26 cm.lik 2 tencere ve 24 cm.lik tava üçlüsü 103 tl.ye geldi, ee aldım hemen tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…