canım ya kendimi kötü hissettim ama kullandığındaki manzarayı görünce sen üzülecektin gördüğümü paylaşmak istedim zaten fiyatın uygun olması biraz şaşırtıcı değilmi bardakları başka tabaklarla kullanabilirm dersen al engel olmim
Bilmeyenler için söyleme gereği duydum.çeyiz alışverişleriniz için başta markafoni,limango,trendyol ve evidea,mudo concept,morhipo,arabulvar,evim.net,bonvagon,perbulvarı gibi online siteleri de takip edin.
Bu aralar tansaş da günlük çatal bıçaklarda(24 parça puantiyeli ve renklilerde) money karta yaklaşık 15 liralık indirim var.
birde arkadaşlar bu siteleri takip edenler varsa ''The Mia'' isimli bir marka var.onun kampanyası çıkarsa burdan bildirebilir mi lütfen.harika ürünleri oluyor çünkü.
kızlar bernardo'da çeyiz seti var, içinde yok yok bi bakın derim ben aldım çok da güzeller tavsiye ederim
12 kişilik misafir yemek takımı
6 kişilik günlük yemek takımı veya kahvaltı takımı
12 kişilik çatal bıçak tk
4lü seramik tencere tava seti
2 tane çelik çaydanlık
6 adet amerikan servis
bunlar 1800 lira artııı 200 tl hediye çeki veriyorlar.
kaçırmayınnn
tatlım ben kullanabilirimm=)))Evim.net 10TL Hediye Çeki (2014-01-1) 10,00 TL 03.01.2014 10.01.2014 50,00 TL
isteyen varsa kullanabilirkullanıcı adı şifremi vericem
benimde evim.net 150 tl ve üstü alışverişe 30 tl hediye çekim var bende kullanmak isteyene şifremi verebilirim...