çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bende aldım o en küçük halıdan bir de çay bardakalrı meşrubat şekerlik kurabiyelik bir de metal mutfak gereçlerinden aldımmmm=))))

:KK25: canım ya kendimi kötü hissettim ama kullandığındaki manzarayı görünce sen üzülecektin gördüğümü paylaşmak istedim zaten fiyatın uygun olması biraz şaşırtıcı değilmi bardakları başka tabaklarla kullanabilirm dersen al engel olmim :KK42:

uyardığın iyi oldu canım..bulaşık makinasında yıkayamayacaksak boşuna niye para vereyim..üç kuruş fazla veririm biraz daha kalitelisini alırım.. ucuz mal alacak kadar param çok değil diye kim dediyse doğru demiş :)))

Bilmeyenler için söyleme gereği duydum.çeyiz alışverişleriniz için başta markafoni,limango,trendyol ve evidea,mudo concept,morhipo,arabulvar,evim.net,bonvagon,perbulvarı gibi online siteleri de takip edin.

Bu aralar tansaş da günlük çatal bıçaklarda(24 parça puantiyeli ve renklilerde) money karta yaklaşık 15 liralık indirim var.

birde arkadaşlar bu siteleri takip edenler varsa ''The Mia'' isimli bir marka var.onun kampanyası çıkarsa burdan bildirebilir mi lütfen.harika ürünleri oluyor çünkü.

Canim trendyolda mia var haberin olsun

kızlar bernardo'da çeyiz seti var, içinde yok yok bi bakın derim ben aldım çok da güzeller tavsiye ederim :KK16:
12 kişilik misafir yemek takımı
6 kişilik günlük yemek takımı veya kahvaltı takımı
12 kişilik çatal bıçak tk
4lü seramik tencere tava seti
2 tane çelik çaydanlık
6 adet amerikan servis
bunlar 1800 lira artııı 200 tl hediye çeki veriyorlar.
kaçırmayınnn :21:

kızlar bernardo'da çeyiz seti var, içinde yok yok bi bakın derim ben aldım çok da güzeller tavsiye ederim :KK16:
12 kişilik misafir yemek takımı
6 kişilik günlük yemek takımı veya kahvaltı takımı
12 kişilik çatal bıçak tk
4lü seramik tencere tava seti
2 tane çelik çaydanlık
6 adet amerikan servis
bunlar 1800 lira artııı 200 tl hediye çeki veriyorlar.
kaçırmayınnn :21:

Yemek takımının resmini koyabilir misin canım hangi modeli aldın bende 1 inde gittim yemek takımı catalkasik hediye dedi arti 200 cek hepsi 1800 bana niye oyle dediler ki sinir oldum simdi

Evim.net 10TL Hediye Çeki (2014-01-1) 10,00 TL 03.01.2014 10.01.2014 50,00 TL

isteyen varsa kullanabilir :KK16: kullanıcı adı şifremi vericem:KK16:

benimde evim.net 150 tl ve üstü alışverişe 30 Tl hediye çekim var bende kullanmak isteyene şifremi verebilirim...

kızlar trendyolda arçelik indirimi var. netten alınca garanti saglıklı olur mu bilmiyorum ama haber vereyim dedim:KK16:

Kızlar 15 ocağa kadar migrosta eski tencereni getir yenisini götür kampanyası var evdeki eskileri değerlendirmenin çok güzel bir yolu yarın hepsini toplayıp gidecem valla:))

Kizlar utu ihtiyaci olan varsa hepsi burada da philips gc5055/02 akilli utu bugunluk 270 tl. Eer puaniniz varsa
dahada uyguna geliyo kacirmayin derim ben siparis verdim.:))

X