saç için bi şeyler almayı düşünmüyorum yaa eldekileri kullanıcamzaten kırk yılda bi saç kestirirken fön çektiriyorum baya bi dalgalı kıvırcık ve de kabarık saçlarım var evde tek başıma yapamıyorum
Sahan Seti - Evimis.Com
Ürünü aldım ve elime ulaştı ortalama 20 saatte.. inanılır gibi değil. evimis.com a teşekkürler...
benim saçlarım da önceden çok kabarıktı şimdi çok kabarık değil dalgalı kıvırcık çok birbirine giriyor ama bende pek uğraşamıyorumama çeyiz için set almak istiyorum saç kurutma , düzleştirici, maşa set gerekli midir ki acaba
Ev tekstil ürünleri de uygun baya
kızlar yazılımı bilmiyoru mama porlandda ay sonuna kadar %30 indirim var nişanım için kaya maya peçetelerini çok uyguna aldım
ben hepsiburadadan bi ara philipsin saç düzleştiricisini aldım canım çok kaliteli öneririm marka olarak. ama bence maşaya gerek yok düzleştirici kullanılarak saçlar kıvrılabiliyor arkadaşlardan biliyorum
Hımm teşekkürler canım o zaman saç kurutma alırken , düzleştirici de alırım 2li olur,
Maşa benimde Fakir in var uzun zamandır ama bir kez kullandım olmadı onu koyarım
Porland ' ın kendi sitesinde mi göremedim ben kaya maya :44:
iyi düşünmüşsün canımPorland Porselen dan ürünlerden banyo kısmına girip buldum canım. diğer mutfak ürünleri de var
bu arada birevbirmutfak sitesinde şeker ile peker serisinden var
evet canım bi büyük bi küçük alırsan iyi olur. hatta benim bi de buharlılardan var
büyükle ve buharlı temizleyiciyle haftalık büyük temizliğini, küçükle günlük kısa temizliğini yaparsın. yani ben o yüzden aldım
anamm ömrümüz temizlikle mi geçeceko sulu olanlar koku yapıo diolar sürekli yıkamak lazımmış torbalı daha ii diolar siz ne aldınız
yüzde 30luk kampanyadakilerin hepsi şurda canım: Porland Porselen ben set görmedim ama belki avm lere de bakmak gerekirSitesi çok karışık o yüzden bulamadım herhalde tekrar bakayımama sadece saç kurutma ve düzleştirici set olarak 2li yok galiba hiç bir yerde
anamm ömrümüz temizlikle mi geçeceko sulu olanlar koku yapıo diolar sürekli yıkamak lazımmış torbalı daha ii diolar siz ne aldınız
yüzde 30luk kampanyadakilerin hepsi şurda canım: Porland Porselen ben set görmedim ama belki avm lere de bakmak gerekir
Gördüm canımm kaya maya ürünleri çok şirin gerçektendiğer ürünleri de güzel, bende marine serisi ürünlerden istiyorum
Sulu olanlar koku yapıyor evet canım bizde de var içinde bırakırsan çok kötü kokuyor her kullanımdan sonra yıkayıp temizlemen gerekiyor , ama bence sulu daha iyi torbalıdan
yüzde 30luk kampanyadakilerin hepsi şurda canım: Porland Porselen ben set görmedim ama belki avm lere de bakmak gerekir
ay sorma geçti geçiyor ve geçecek gibi çünkü erkekler çok kıl döküyor kedi beslesek evde daha kolay bence
ben şu an bekarken kullandığım şeyleri kullanıcam. rowentanın sulu olanını 2008 başlarında almıştım o zamanlar ilk kez çıkmıştı onlar. evet sulu zor oluyor cidden hantallaştırıyor da makineyi. ama eğer ki alerjiye müsait bi bünyen varsa kesinlikle sulu al... elimdeki eskisin ben de daha güzel bi makine alıcam ve sanırım suludan bıtığımdan toz torbasızlardan alıcam
Dediğim gibi şöyle ikili bir set buldum ama özellikleri iyi anlamıyorum , nasıldır acaba
Philips HP8294 Saç Bakım Seti | hızlıal.com
Eki Görüntüle 712218
bence gayet iyi özellikte, seramik plakası var ve emniyet sistemi mevcut. ekonomik bi de
sanırım sen sadece dik süpürge aldın. onu güllen kullan. haftalık için biraz daha teferruatlısını alırsın. ben arnica bora 5000 aldım sulu. temizliğe dikkat edersek ne kokar nede canımızı sıkar :)