çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

arkadaşlar h.sonu Eminönü çarşıya gittim brillant pamuk saten nevresim takımı 75tl ye düşmüştü iki takım aldım..
düşünenlerin haberi olsun belki diğer Mağazalarında da vardır indirim. ellerinde kalan tek tük modelleri indirimli satıyorlarmış.

canım haber verdiğin için teşekkürler. eminönü mağazasında kalmış mıydı senin aldıklarından başka? bişey daha sorucam. modeller bunlar mıydı?

Pamuk Saten Nevresim Takımları | Brillant

vardı vardı çok model vardı.. ama net sitesindeki modeller yok maalesef du ben aldıklarımı ekliyim sizede fikir olsun hem..Eki Görüntüle 721930 Eki Görüntüle 721932

güzelmiş yaa. tşk ederim :) son bişey sorayım. kalitesi nasıl acaba? gerçekten pamuk satenın ağırlığı var mı? bir de, ben sırf onları almak için eminönüne gitmeyi düşünüyorum da, 2 tane eminönü şubesi görünüyor. bunlardan hangisi acaba http://tr.brillant.com/brillanthome-magaza

Son düzenleme:
güzelmiş yaa. tşk ederim :) son bişey sorayım. kalitesi nasıl acaba? gerçekten pamuk satenın ağırlığı var mı?

valla canım yanımda annem ve teyzemde vardı ikisinin desteği ile aldım çekmez rengi atmaz kumaşmış.. hayır yani tecrübeler öyle onayladı da yumuşacık dokusu var.. yolun düşerse bak derim çünkü bir çok mağazaya sordum taç sarev Özdilek en aşa 150tl tek nevresim.. brillantta bilindik bir marka die tereddüt etmedim şahsen ben tavsiye ederim. çeyizlik ise kesin almalısın..

fiyat gerçekten çok uygun. başka brillant şubelerini aradım. birisi 115 diğer 165 dedi şok oldum.

almayı düşünüyorum şuan kesin :). bir de, ben sırf onları almak için eminönüne gitmeyi düşünüyorum da, 2 tane eminönü şubesi görünüyor. bunlardan hangisi acaba Mağazalar | Brillant

hadi yaaa fiyatları öleymiş he :) al canım al valla çok kalite .. ben METROPOL MEFRUŞAT dan aldım aama iki mağzada da vardıı haberin olsun.. ben birinde gördüm dedim biraz daha piyasa yapayım sonra daha ucuzunu bulamayıncaaa ikinci mağzada görünce kaçırmadım

seramik sahan seti arayanlara: http://www.markafoni.com/product/4143660/
taçtan şu an evli pek çok arkadaşım memnun kaldı. hem de kapaklı olması avantaj

canım ben gerçek seramik kaplamamı emin olamadım, çünkü kendi sitesisde dahil sermaik alüminyum dış yüzey, beyaz iç kaplaması diyor. beyaz iç kaplamanın malzemesinin ne olduğu açıkça belirtilmiyor beyazlatılmış teflonda olabilir. ben bu sebepten moneta aldım, şuan indirimde.

tabii moneta kadar kaliteli olacağını ben de sanmıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…