aslında bernardomu karacamı alsam karaca daha makul fiyatta acaba karacanın kalitesi nasıl? tecrübe edinmiş birileri cevap verirse çok makbule geçecek
karacada beğendiğim ve iki takım almayı düşündüğüm içinde çay kaşığı tatlı kaşığıda var
Karaca 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Elegance Troy 97.0TL - evmanya.com
bernardoda beğendiğim yine iki takım almayı düşündüğüm içinde çay kaşığı bide tatlı kaşığı yok
Bernardo City 24 Parça Çatal Bıçak Takımı 59.5TL - evmanya.com
aslında bernardomu karacamı alsam karaca daha makul fiyatta acaba karacanın kalitesi nasıl? tecrübe edinmiş birileri cevap verirse çok makbule geçecek
karacada beğendiğim ve iki takım almayı düşündüğüm içinde çay kaşığı tatlı kaşığıda var
Karaca 30 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Elegance Troy 97.0TL - evmanya.com
bernardoda beğendiğim yine iki takım almayı düşündüğüm içinde çay kaşığı bide tatlı kaşığı yok
Bernardo City 24 Parça Çatal Bıçak Takımı 59.5TL - evmanya.com
bence bernardonun garantisi daha fazla olduğu için daha iyi olur. karacada sorun yaşayan yakın arkadaşlarım var...
haa ben olsam ikisini de almaz, gider korkmaz aryıldız hisar ya da nehirin indirimlerini araştırırdım
şu sitelere bi bakabilirsin: Ergün Paşabahçe {urun_adi} Evimis.Com
ay resmen bilemedim karaca şöyle bi indirimde yapmış.. günlük içinde alınabilir hale getirmiş fiyatı peki ya buna ne dersin .. bide ne gibi sorunlar var ki karacayla ilgili etrafımda kullanan hiç yok..
79 Pr Deri Sandkl Tivoli KB atal Kak Bak Takmlar - 91 Para 12 Kiilik KRC Online Maazas | Karaca & KRC
çok güzel bi kampanya: kütahya kareyemek takımı kahvaltılı set
Ergün Paşabahçe
Canımm o site çok uygun gerçekten çok güzel kampanyalar yapıyorlar. Bir çok mağazaya toptan gönderdim yaptıkları için böyle indirimliymiş fiyatları , pek kimse de bilmiyor siteyi bu yüzden ama ben yemek takımlarımı falan alacağım zaman ordan almayı düşünüyorum
canım ben ilk kadınlar kulübünde kimse de bu siteden bi şey almamışken bi cesaretle alışveriş yaptım burdansonra bana fazlasıyla sağ salim gelince herkes birden aldı. en az 20 kişi almıştır çeyizlerini kk'dan ben hatta baya bi şey aldığım için son çaydanlığımın yanına bardak takımı hediye de koydu satıcı iyi niyetli ve sağlam bi adam kesinlikle
hımm bende cesaretliyim bu konuda , herkesin önünü açtın yaniihee hediye de var güzell satıcı evet iyi niyetli bende alacağım kısmet olursa
Kızz mesajıma cevapta yazmadın o gün bugündür
evet canım yaaa yazamadım çünkü il dışında bi eğitime katıldımkusuruma bakmazsın inşallah biz psikolojik danışmanlar ve psikologlar en çok eğitime ihtiyaç duyan insanlarız sanırım ha bire bi yerlere gidiyoruz....
hımm anladım canımm madem bir psikolojik danışman var karşımda cevabını en kısa zamanda bekliyorumsıkmazsam tabii
ay resmen bilemedim karaca şöyle bi indirimde yapmış.. günlük içinde alınabilir hale getirmiş fiyatı peki ya buna ne dersin .. bide ne gibi sorunlar var ki karacayla ilgili etrafımda kullanan hiç yok..
79 Pr Deri Sandkl Tivoli KB atal Kak Bak Takmlar - 91 Para 12 Kiilik KRC Online Maazas | Karaca & KRC
evimis ten hisar sahan set istiyorum
fiyatı çok uygun ve kibar bir set dimi?
Sahan Seti - Evimis.Com
canım boyner'e de bir bak istersen ben 274 tl ye korkmaz'ın mia çatal bıçağını aldım
internet sitesindenmi aldın ki canım bende netten siparş versemmi çok hoş bir modele benziyor
evet canım geçen cuma aldım internet'ten, dediğin gibi güzel bir model fiyatı her şeyin ötesinde uygun geldi aldım gitti valla
ayyyy bence de şu model çok zarifff: Korkmaz Klasık Çatal Bıçak Seti | Boyner
ayyyy bence de şu model çok zarifff: Korkmaz Klasık Çatal Bıçak Seti | Boyner