çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bende almak istedim ama kargoyla 27 tl ye gelince o kadar etmez diye düşündüm. yani bıçaklara güvenemedim açıkçası. silikonların adedi zaten 3-5 tl..

aynen canım başka da alıncak bir şey yoktu ben de o sebeple bırakmıştım, çok sağlıklı şeyler de değil ama almak lazım uygun bir şey görürsem sana da söylerim ben

özellikle bu setler güzele benziyor aşağıdaki linkten bakabilirsiniz...

KORKMAZ A314 KOMPAKTO MİDİ TOST MAKİNESİ + RUSSELL HOBBS DESİRE 3 IN 1 EL BLENDER SETİ

KORKMAZ A314 KOMPAKTO MİDİ TOST MAKİNESİ(1.2007.0084) + RUSSELL HOBBS DESİRE 3 IN 1 EL BLENDER SETİ (1.2002.0180) - TOST MAKİNESİ - Teknosa.com

CANON POWERSHOT SX160 IS GÜMÜŞ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ + ARZUM AR653 TEKNO STEAM CERAMIC TABANLI ÜTÜ

CANON POWERSHOT SX160 IS GÜMÜŞ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ (1.3517.6073) + ARZUM AR653 TEKNO STEAM CERAMIC TABANLI ÜTÜ (1.2017.025 - DİJİTAL KOMPAKT FOTOĞRAF MAKİNESİ - Teknosa.com

Teşhir ürünlerinde ise tv lerde baya indirim var..
Ayrıca bernardo yine %50 indirim yapmış....

Kizlar; ceyizine yeni baslayacaklar icin: bana hakikaten ucuz gibi gelen su ceyiz setini paylasayim istedim: (Siteden daha once alisveris yapmadim)
Tümev Çeyiz Paketi 1 - Ürün Kategorileri

Hisarin Bahama ceyiz setinin yaninda, Tac uyku seti, saten nevresim tk; yorgan, 2 yastik, bornoz ve havlu tk. Hepsi 2000 Tl.

Ben de Hisar ceyiz seti aldim; Tac tan da nevresim falan aliyorum ama, bi an kendimi kaziklandim mi diye dusundum bu fiyati gorunce.
Cunku sadece Hisarin setini 1700 kusure almistim ben. Siz yine kendiniz tek tek bir hesapalarsiniz artik,

kızlar tchibo da 21 mayısa kadar kargo bedava of of parasız anıma denk geldi sadece ekmek sepetiini alıcağım

Canim ben sadece ekmek sepetini alabildim ya kartimda yer actimda aldim oldurucekler beni artik ebdekiler

Canim ben sadece ekmek sepetini alabildim ya kartimda yer actimda aldim oldurucekler beni artik ebdekiler

benim nişanlım da bilmiyor ıvır zıvır aldıklarımı, bi bilse bunlara para mı veriyosun sen der kızar sanırım
sanırım çeyiz işi bir süre sonra hastalığa dönüşüyor insan kendini almaktan geri alamıyor...

Kızlar tantitoni internet sitesinde 3 ürün alırsanız toplamda %33 indirim oluyor. Ben 50 küsürlük şey aldım 32 ye geldi kargo dahil 40 lira gibi bir şey ödedim :):)

haberiniz olsun öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…