çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım biz kızlarla cuma günü aldık:) tost makinasını da buraya bak istersen benim aldıklarım burda, fikrin olur
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/615299-ekonomist-ceyize-baslarsa-5.html

canım biz kızlarla cuma günü aldık:) tost makinasını da buraya bak istersen benim aldıklarım burda, fikrin olur
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/615299-ekonomist-ceyize-baslarsa-5.html

ayyy resmen içimi okumuşcasınaaa ikisinin uyumunu çok bi beğenmiştim :) canım benim güle güle kullan inşallah iyi günlerde.. bi kandırmaca düzmece fln yok dimi ürünlerin kaliteleriyle iligili.. netten alışveriş ya insan bi alacağını bikaç kere düşünüyor çnk neticede görmeden alıyorsun.. ?

amin canım benim.. boyner olduğu için sorun olucağını düşünmedim açıkçası, bir sürü kişi de aldı sorun olmadan gelir inş

toat makinasını kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da çook uygun ben kendi çeyizime 130 a almıştıımm..aldım evde de bi kere kullandım çook kibar görüntüsü süperr ızgaraları da çıkıyor temizliği de kolay tavsiye ederim korkmaz tostkolik i..

Merhabalarr bugün Morhipo.com da güzel kampanyalar var

%90 homend tavsiye edebileceğim bir marka blender seti almıştık çok memnun kaldık

%90
%90 tencereleri çok şirinn

Son düzenleyen: Moderatör:
Eevett bende baktım bir çok şey gayet uygun , saç kurutma, şekillendirme aletleri çok indirimde

saç için bi şeyler almayı düşünmüyorum yaa eldekileri kullanıcam zaten kırk yılda bi saç kestirirken fön çektiriyorum baya bi dalgalı kıvırcık ve de kabarık saçlarım var evde tek başıma yapamıyorum

kızlar yazılımı bilmiyoru mama porlandda ay sonuna kadar %30 indirim var nişanım için kaya maya peçetelerini çok uyguna aldım

ya kızlar ben dik bi süpürge aldım büyük olandan da almam gerekir mi.yer kaplamasın die dik aldım ama çeyize olmaz o diolar büyük de diolar almalımıyım

evet canım bi büyük bi küçük alırsan iyi olur. hatta benim bi de buharlılardan var
büyükle ve buharlı temizleyiciyle haftalık büyük temizliğini, küçükle günlük kısa temizliğini yaparsın. yani ben o yüzden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…