çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

allahım şimdi bayılacağım :) bu model çatal bıcağada bayıldımmmm.. bide bakarken araştırırken tost makinesi buldm çok uygun değilmi sizcedeee bu tostkoliği kullanan varmı hiç kullanışlımı ki acabaaa

Korkmaz Tost Makinası | Boyner

canım biz kızlarla cuma günü aldık:) tost makinasını da buraya bak istersen benim aldıklarım burda, fikrin olur
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/615299-ekonomist-ceyize-baslarsa-5.html

canım biz kızlarla cuma günü aldık:) tost makinasını da buraya bak istersen benim aldıklarım burda, fikrin olur
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/615299-ekonomist-ceyize-baslarsa-5.html

ayyy resmen içimi okumuşcasınaaa ikisinin uyumunu çok bi beğenmiştim :) canım benim güle güle kullan inşallah iyi günlerde.. bi kandırmaca düzmece fln yok dimi ürünlerin kaliteleriyle iligili.. netten alışveriş ya insan bi alacağını bikaç kere düşünüyor çnk neticede görmeden alıyorsun.. ?

ayyy resmen içimi okumuşcasınaaa ikisinin uyumunu çok bi beğenmiştim :) canım benim güle güle kullan inşallah iyi günlerde.. bi kandırmaca düzmece fln yok dimi ürünlerin kaliteleriyle iligili.. netten alışveriş ya insan bi alacağını bikaç kere düşünüyor çnk neticede görmeden alıyorsun.. ?

amin canım benim.. boyner olduğu için sorun olucağını düşünmedim açıkçası, bir sürü kişi de aldı sorun olmadan gelir inş

allahım şimdi bayılacağım :) bu model çatal bıcağada bayıldımmmm.. bide bakarken araştırırken tost makinesi buldm çok uygun değilmi sizcedeee bu tostkoliği kullanan varmı hiç kullanışlımı ki acabaaa

Korkmaz Tost Makinası | Boyner

toat makinasını kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da çook uygun ben kendi çeyizime 130 a almıştıımm..aldım evde de bi kere kullandım çook kibar görüntüsü süperr ızgaraları da çıkıyor temizliği de kolay tavsiye ederim korkmaz tostkolik i..

Merhabalarr bugün Morhipo.com da güzel kampanyalar var :KK9:

%90 homend tavsiye edebileceğim bir marka blender seti almıştık çok memnun kaldık :KK16:

%90
%90 tencereleri çok şirinn :KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eevett bende baktım bir çok şey gayet uygun , saç kurutma, şekillendirme aletleri çok indirimde :KK56:

saç için bi şeyler almayı düşünmüyorum yaa eldekileri kullanıcam :KK8: zaten kırk yılda bi saç kestirirken fön çektiriyorum baya bi dalgalı kıvırcık ve de kabarık saçlarım var evde tek başıma yapamıyorum:KK9:

kızlar yazılımı bilmiyoru mama porlandda ay sonuna kadar %30 indirim var nişanım için kaya maya peçetelerini çok uyguna aldım

ya kızlar ben dik bi süpürge aldım büyük olandan da almam gerekir mi.yer kaplamasın die dik aldım ama çeyize olmaz o diolar büyük de diolar almalımıyım

evet canım bi büyük bi küçük alırsan iyi olur. hatta benim bi de buharlılardan var :KK9:
büyükle ve buharlı temizleyiciyle haftalık büyük temizliğini, küçükle günlük kısa temizliğini yaparsın. yani ben o yüzden aldım :KK31:

X