- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
ayyyy bence de şu model çok zarifff: Korkmaz Klasık Çatal Bıçak Seti | Boyner
kaşığı emsan mirageye çok benziyor ve mirage kaşıkla çorba içmenin keyfini yeni tattım, farkını hissettiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy bence de şu model çok zarifff: Korkmaz Klasık Çatal Bıçak Seti | Boyner
allahım şimdi bayılacağım :) bu model çatal bıcağada bayıldımmmm.. bide bakarken araştırırken tost makinesi buldm çok uygun değilmi sizcedeee bu tostkoliği kullanan varmı hiç kullanışlımı ki acabaaa
Korkmaz Tost Makinası | Boyner
canım biz kızlarla cuma günü aldık:) tost makinasını da buraya bak istersen benim aldıklarım burda, fikrin olur
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/615299-ekonomist-ceyize-baslarsa-5.html
ayyy resmen içimi okumuşcasınaaa ikisinin uyumunu çok bi beğenmiştim :) canım benim güle güle kullan inşallah iyi günlerde.. bi kandırmaca düzmece fln yok dimi ürünlerin kaliteleriyle iligili.. netten alışveriş ya insan bi alacağını bikaç kere düşünüyor çnk neticede görmeden alıyorsun.. ?
allahım şimdi bayılacağım :) bu model çatal bıcağada bayıldımmmm.. bide bakarken araştırırken tost makinesi buldm çok uygun değilmi sizcedeee bu tostkoliği kullanan varmı hiç kullanışlımı ki acabaaa
Korkmaz Tost Makinası | Boyner
evett canım bence de çok şıık ve kaliteli bir set , fiyatı gayeet uygun
Sahan Seti - Evimis.Com
Ürünü aldım ve elime ulaştı ortalama 20 saatte.. inanılır gibi değil. evimis.com a teşekkürler...
SoyluEv - En Ucuzunu, En Gzelini Al!
Alacağım bazı taç ürünleri bu sitede piyasanın oldukça altında.Çok şaşırdım.Mesela Lunetta paspas seti.Bir bakın bakalım sizde.
ay Fakır Darky 1600 Dık Torbasız Elektrık Supurgesı de çok uygunnnn
ay Fakır Darky 1600 Dık Torbasız Elektrık Supurgesı de çok uygunnnn
Eevett bende baktım bir çok şey gayet uygun , saç kurutma, şekillendirme aletleri çok indirimde
ya kızlar ben dik bi süpürge aldım büyük olandan da almam gerekir mi.yer kaplamasın die dik aldım ama çeyize olmaz o diolar büyük de diolar almalımıyım