ya ben de soleyin bambu takımını gördüm 228e ama terlikler dahil değil sadece... terlik çok sık da kullanılmıyo zati :) ama soley taç kadar iyi midir ki?
Eki Görüntüle 565758
yok canım 12 taksitle bu da 750 liraya geliyo. almadan önce kargo için falan telefon ettim ne zaman elimde olur diye bugün 4e kadar paketleyip kargoya veririm yarın elinizde olur dedi. sonra kendisi aradı kargo takip numarası falan verdi.ilgiliydi satıcı bayaa yani. ama eğer 12 taksitle alıcam dersen bence diğer siteden al, daha profesyonel duruyo sanki
evet canım bende porslen sepetni tercih ettim. 12ye böldürdüm. Sevindim taksitli fiyatla aralarında fark olmayışına :) umarım hasarsız,kırılmadan gelir artık çünkü anneme porselen sepetinden günlük almıştım bi tane tabakta ufak bi hata gelmişti. teşekkür ederim yorumun için.
ergünpasabahçe isimli alış veriş sitesinden bir kaç gün önce kütahya porselenin yemek takımını 650 liraya aldım..ürünü dün itiarı ile teslim aldm..ürün kutusunda faturası kesilmiş şekilde kırılmadan özenle paketlenmiş halde bana ulaştı..
aynı ürünü dün kütahya porselen satan bir dükkandan sordum son fiyatı 1150 tl olurmuş..güldüm geçtim..
herneyse demem o ki bu site gayet sağlam düzgün insanlar..telefonda görüştüğümde çok ilgili davrandılar..hızlı bir şekilde teslim ettiler..gece 01.00 da satın aldım..12.00 da kargoya verdiler..11 saatte yani...
bundan ötesi yok...şiddetle tavsiye edilir...
ergünpasabahçe isimli alış veriş sitesinden bir kaç gün önce kütahya porselenin yemek takımını 650 liraya aldım..ürünü dün itiarı ile teslim aldm..ürün kutusunda faturası kesilmiş şekilde kırılmadan özenle paketlenmiş halde bana ulaştı..
aynı ürünü dün kütahya porselen satan bir dükkandan sordum son fiyatı 1150 tl olurmuş..güldüm geçtim..
herneyse demem o ki bu site gayet sağlam düzgün insanlar..telefonda görüştüğümde çok ilgili davrandılar..hızlı bir şekilde teslim ettiler..gece 01.00 da satın aldım..12.00 da kargoya verdiler..11 saatte yani...
güzel günlerde kullanırsın inşallahaynı şekilde bana da çok ilgili davrandılar aynı gün içinde kargoya verdiler. iş yerine istediğim için hafta içi teslim edilsin dedim ama kargom gelmiş biile istanbula 2 günde pek bi mutlu oldum :116: almayı düşünen varsa tavisye ederim ben de, kütahya porselenin satış mağazasında 1350 lira olucak demişlerdi bana da.
çok mercy tatlım..gördüğümüz kampanya ve siteleri paylaşmaya devam edelim..
bunu söyledikten sonra bir paylaşım daha yapayım hisarın çatal kaşık bıçak setini alacak olan varsa istanbulda bir züccaciye gittigidiyorda satıyor...ürünün fiyatı yaklaşık 1200 lira olması gerek..orda 629 liradan satıyor..
birkaç parça ürün aldım güvrnilirler almak istiyen olursa link atabilirim..
hoşcakalın
MERHABA güvenli bir siteyse ben de eksiklerimi tamamliyim o zamn :) düdüklü tencere oalrak ne önerirsiniz ve fiyatları uygun mu sizce ?
bana link atabilirmisiniz?
Kızlar Fackelmann iyi bi marka mı? perabulvarında gördüm indirimde acaba alsam mı dedim...
Fackelmann Alman markasıdır ve kalitelidir.
Hangi ürün için düşünüyorsun?
Bi ara sitedeydi ama şimdi kalmamış. tuzluk vs çelik ürün alacaktım