kızlar Kütahya'dan aldığım takım akşam geldi. taaaa Yozgat'tan Tekirdağ'a kadar sağ salim ulaşmış :) Çok mutlu oldum valla. Ayrıca çok da şık görüünüyor, sevdiceğimle ben çok beğendim... Yarın kampanyanın son günü alacaklara öneririm :)
Ergün Paşabahçe
selam, ben de yeni başlıyorum çeyiz almaya. Yemek takımlarının fiyatlarının söylediğin sitede uygun olduğunu görünce ordan başlıyayım dedim ama site çok problemlitıkladığım sayfa yerine ana sayfa açılıyo kimi zaman. sepetime tıkladığımda çıkış yapıyo siteden falan. satın alma işlemi sırasında da böyle problem çıkar mı acaba diye korkuyorum :18: senin başına geldi mi böyle bişey alırken?
bi türlü olmadı ya iki saattir almaya çalışıyorum. telefon ettim görüştüm sitede yoğunluk olduğu zaman problem olabiliyo ama güvenlik açısından problem yok zaten cep telefonu şifresiyle onay veriyosunuz dedi. biraz önce de 3 taksit seçeneğini seçerek almaya çalıştım onda da geçersiz taksit girdiniz diye ödeme yapmadı anlamadım
Kızlar ben bi site gördüm, sadece kargo ücretini ödeyerek mini boyda orjinal parfüm ısmarlanıyor :) ben Paco Rabanne Lady Million aldım bi tane :) bu arada sadece 1 tane alınabiliyor. Versace Bright Crystal da güzel görünüyor aslındaaa :) bakalım 15 tl ile alınan parfüm iyi çıkacak mı? orjinal demiş yorumlarda alanlar ama görücez...
bu arada kredi kartı ile değil kapıda ödeme var. yani dolandırıcı olsa kredi kartı koyarlardı
FirsatHediye.com - Hediye Fırsatları
selam, ben de yeni başlıyorum çeyiz almaya. Yemek takımlarının fiyatlarının söylediğin sitede uygun olduğunu görünce ordan başlıyayım dedim ama site çok problemlitıkladığım sayfa yerine ana sayfa açılıyo kimi zaman. sepetime tıkladığımda çıkış yapıyo siteden falan. satın alma işlemi sırasında da böyle problem çıkar mı acaba diye korkuyorum :18: senin başına geldi mi böyle bişey alırken?
arkadaşlar bu ergünpasabahçe kütahya porselenin kendi sitesi değil di mi. Birde porselen sepetinde var aynı takımlar orda 749 tl. ve peşin 12 taksit yapıyolar. Diğeri taksitle de 649 mu acaba ? Ya da hangisi daha güvenilirdir :S
15 tl kargo ücreti mi canım başka ücret alınıyor mu kapıda ?
Kızlar ben bi site gördüm, sadece kargo ücretini ödeyerek mini boyda orjinal parfüm ısmarlanıyor :) ben Paco Rabanne Lady Million aldım bi tane :) bu arada sadece 1 tane alınabiliyor. Versace Bright Crystal da güzel görünüyor aslındaaa :) bakalım 15 tl ile alınan parfüm iyi çıkacak mı? orjinal demiş yorumlarda alanlar ama görücez...
bu arada kredi kartı ile değil kapıda ödeme var. yani dolandırıcı olsa kredi kartı koyarlardı
FirsatHediye.com - Hediye Fırsatları
alabildim sonunda, açılışı yemek takımıyla yaptım ama bakalım sonrasını nasıl getiricem :18: teşekkür ederim bu arada seni de uğraştırdım
canım malesef dolandırıcı vede sahtekarr... bizim komşumuz versace sipariş etti alakasız bir kalem parfüm geldi hemde bariz sahte kırık tuz buz şeklindeymişti babası teslim almış alırkende anlayamamış kırık olduğunu:) bence iptal edebiliyorsan et yada kargoyu kabul etme yoksa 15 tl direk çöpee gidicek...
arkadaşlar bu ergünpasabahçe kütahya porselenin kendi sitesi değil di mi. Birde porselen sepetinde var aynı takımlar orda 749 tl. ve peşin 12 taksit yapıyolar. Diğeri taksitle de 649 mu acaba ? Ya da hangisi daha güvenilirdir :S
Banyo Keyfinizi TAÇlandırın!
kızlar burada taç bornoz takımı 199 tl modelide çok hoş almış olmasaydım alırdım:)