çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar ben bi site gördüm, sadece kargo ücretini ödeyerek mini boyda orjinal parfüm ısmarlanıyor :) ben Paco Rabanne Lady Million aldım bi tane :) bu arada sadece 1 tane alınabiliyor. Versace Bright Crystal da güzel görünüyor aslındaaa :) bakalım 15 tl ile alınan parfüm iyi çıkacak mı? orjinal demiş yorumlarda alanlar ama görücez...
bu arada kredi kartı ile değil kapıda ödeme var. yani dolandırıcı olsa kredi kartı koyarlardı :KK66:

http://www.firsatparfum.com

Son düzenleme:
kızlar Kütahya'dan aldığım takım akşam geldi. taaaa Yozgat'tan Tekirdağ'a kadar sağ salim ulaşmış :) Çok mutlu oldum valla. Ayrıca çok da şık görüünüyor, sevdiceğimle ben çok beğendim... Yarın kampanyanın son günü alacaklara öneririm :)

Ergün Paşabahçe

selam, ben de yeni başlıyorum çeyiz almaya. Yemek takımlarının fiyatlarının söylediğin sitede uygun olduğunu görünce ordan başlıyayım dedim ama site çok problemli :KK43: tıkladığım sayfa yerine ana sayfa açılıyo kimi zaman. sepetime tıkladığımda çıkış yapıyo siteden falan. satın alma işlemi sırasında da böyle problem çıkar mı acaba diye korkuyorum :18: senin başına geldi mi böyle bişey alırken?

selam, ben de yeni başlıyorum çeyiz almaya. Yemek takımlarının fiyatlarının söylediğin sitede uygun olduğunu görünce ordan başlıyayım dedim ama site çok problemli :KK43: tıkladığım sayfa yerine ana sayfa açılıyo kimi zaman. sepetime tıkladığımda çıkış yapıyo siteden falan. satın alma işlemi sırasında da böyle problem çıkar mı acaba diye korkuyorum :18: senin başına geldi mi böyle bişey alırken?

valla alırken sorun yaşamadım, hatta şimdi baktım hala sitede sorun yok... senin pc'de virüs olmuş olabilir dikkatli ol canım...

bi türlü olmadı ya iki saattir almaya çalışıyorum. telefon ettim görüştüm sitede yoğunluk olduğu zaman problem olabiliyo ama güvenlik açısından problem yok zaten cep telefonu şifresiyle onay veriyosunuz dedi. biraz önce de 3 taksit seçeneğini seçerek almaya çalıştım onda da geçersiz taksit girdiniz diye ödeme yapmadı anlamadım

üye de oldum ama sürekli siteden atıyo işte :KK43: virüs olduğunu sanmıyorum işteyim şu anda zaten ama her ihtimale karşı bi tarama yaptırım öyle deniyeyim bari

bi türlü olmadı ya iki saattir almaya çalışıyorum. telefon ettim görüştüm sitede yoğunluk olduğu zaman problem olabiliyo ama güvenlik açısından problem yok zaten cep telefonu şifresiyle onay veriyosunuz dedi. biraz önce de 3 taksit seçeneğini seçerek almaya çalıştım onda da geçersiz taksit girdiniz diye ödeme yapmadı anlamadım

canım ben de şimdi denedim iş yerinde, 2 ayrı pc'de, hiçbi sorun yok... bence başka bi bilgisayarda da denemelisin. belki o 3 taksit senin kartına olmuyor bilmiyorum ki :S

Son düzenleme:
alabildim sonunda, açılışı yemek takımıyla yaptım ama bakalım sonrasını nasıl getiricem :18: teşekkür ederim bu arada seni de uğraştırdım :KK54:

Kızlar ben bi site gördüm, sadece kargo ücretini ödeyerek mini boyda orjinal parfüm ısmarlanıyor :) ben Paco Rabanne Lady Million aldım bi tane :) bu arada sadece 1 tane alınabiliyor. Versace Bright Crystal da güzel görünüyor aslındaaa :) bakalım 15 tl ile alınan parfüm iyi çıkacak mı? orjinal demiş yorumlarda alanlar ama görücez...
bu arada kredi kartı ile değil kapıda ödeme var. yani dolandırıcı olsa kredi kartı koyarlardı :KK66:

FirsatHediye.com - Hediye Fırsatları

15 tl kargo ücreti mi canım başka ücret alınıyor mu kapıda ?

arkadaşlar bu ergünpasabahçe kütahya porselenin kendi sitesi değil di mi. Birde porselen sepetinde var aynı takımlar orda 749 tl. ve peşin 12 taksit yapıyolar. Diğeri taksitle de 649 mu acaba ? Ya da hangisi daha güvenilirdir :S

arkadaşlar bu ergünpasabahçe kütahya porselenin kendi sitesi değil di mi. Birde porselen sepetinde var aynı takımlar orda 749 tl. ve peşin 12 taksit yapıyolar. Diğeri taksitle de 649 mu acaba ? Ya da hangisi daha güvenilirdir :S

yok canım 12 taksitle bu da 750 liraya geliyo. almadan önce kargo için falan telefon ettim ne zaman elimde olur diye bugün 4e kadar paketleyip kargoya veririm yarın elinizde olur dedi. sonra kendisi aradı kargo takip numarası falan verdi.ilgiliydi satıcı bayaa yani. ama eğer 12 taksitle alıcam dersen bence diğer siteden al, daha profesyonel duruyo sanki :KK34:

15 tl kargo ücreti mi canım başka ücret alınıyor mu kapıda ?

arkadaşlar sakın satın almayın tamamen sahtekarlık bizim komşumuz satın aldı hem sahte parfüm hem kalem parfüm hemde kırık geldi aldıysanızda kargoyu kabul etmeyin ben böyle bir sipariş vermedim diye yada ne biliyim kargocunun yanında açıp kontrol edin dolandırıcıların oyununa gelmeyin

FirsatHediye.com - Hediye Fırsatları

canım malesef dolandırıcı vede sahtekarr... bizim komşumuz versace sipariş etti alakasız bir kalem parfüm geldi hemde bariz sahte kırık tuz buz şeklindeymişti babası teslim almış alırkende anlayamamış kırık olduğunu:) bence iptal edebiliyorsan et yada kargoyu kabul etme yoksa 15 tl direk çöpee gidicek...

canım malesef dolandırıcı vede sahtekarr... bizim komşumuz versace sipariş etti alakasız bir kalem parfüm geldi hemde bariz sahte kırık tuz buz şeklindeymişti babası teslim almış alırkende anlayamamış kırık olduğunu:) bence iptal edebiliyorsan et yada kargoyu kabul etme yoksa 15 tl direk çöpee gidicek...

anaaaa hemen iptal ediyorum sağolun kızlarrrr

porselensepeti sitesi kütahyanın kendi sitesi. ergunpasabahce ise toptancı bi site. ben 6 ay taksitle satın aldım 668'e :) ve de sapasağlam geldi herkese öneriyorum...

Son düzenleme:
Banyo Keyfinizi TAÇlandırın!

kızlar burada taç bornoz takımı 199 tl modelide çok hoş almış olmasaydım alırdım:)

ya ben de soleyin bambu takımını gördüm 228e ama terlikler dahil değil sadece... terlik çok sık da kullanılmıyo zati :) ama soley taç kadar iyi midir ki?

$54-11247-big.jpg

Son düzenleme:
X