çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

merhaba geçenlerde rowentadan elektrik süpürgesi almıştım...sorunsuz geldi
2 gün öncede yine rowentadan saç kurutma makinesi aldım..gelmesini bekliyorum..
bana sorun çıkarmadılar..tavsiye ederim..

Bu tencere takımını aldım ben 2 sene önce çeyizime, bir sitede görmüştüm fiyatı daha uygun.
Dur siteyi bulup göndereceğim :)

Taksitli satışlarda vade farkı almayan tek kart world 9 taksit yapıyor

Son düzenleme:
merhaba geçenlerde rowentadan elektrik süpürgesi almıştım...sorunsuz geldi
2 gün öncede yine rowentadan saç kurutma makinesi aldım..gelmesini bekliyorum..
bana sorun çıkarmadılar..tavsiye ederim..

peki cnm cok tsk ederim cnm denicem bende :)

Dahada mi uyguna aldin bu fiyat bile cok uygun geldi bana sen kaca nerden aldin merak ettim bul bakalim cnm bnde bakayim :))

kızlar bu akşam işten gelirken onurex markete uğradım aktüel ürünler gelmiş paşabahçe 6 lı çay bardağı ve çay tabağı takımını aldım hoşuma gitti günlük birde minik sos tenceresi aldım bilginiz olsun :)

Onurex | Aklın Adresi

Merhaba arkadaslar,
Araniza yeni katildim. Ben de dort aylik nisanliyim ancak hic bir hazirligim yok henuz. Paylasimlarinizdan cok sey ogrenecegim kanaatindayim. Elimden birakamiyorum telefonu:))
Onceki mesajlarda kamupanya hisar milano 89 parca catal-bicak seti 339 tl diye okudum ancak turkcell kullanicisiyim. Urunu tavsiye eder misiniz once onu sorayim. Ikinci olarak da sifre konusunda bana da yardimci olur musunuz?

Kızlar günaydın
bende dün aveanın 40 tl indirim kampanyasından bornoz takımı aldm 119 tl ye geldi.İyi bişey yaptım galiba :)))

Cnm ona bende baktim ama face sayfasinda yazilanlari okuyunca kararsiz kaldim. normal fiyati 40 lira olan bir urunu 80liraya cikarmis die yazmislar. bi alana bi bedava yapinca ztn ayni fiyata geliyo diolar :)

Kızlar günaydın
bende dün aveanın 40 tl indirim kampanyasından bornoz takımı aldm 119 tl ye geldi.İyi bişey yaptım galiba :)))Eki Görüntüle 570618

ya bendemi alsam diyorum. bende dün gördüm begendim. ama markası konusunda tereddüt ettim

bernandodan dün çeydanlık aldık kargoyla beraber 90 olmuştu
şimdi aynı ürün 114 olmuş

tamam yine daha uyguna geliyor ama fiyatları çıkartıyorlar

ben çok fazla markaya bakmıyorum ürün özellikleri ve görüntü yetiyo bnm için tabi herkesın bakış acısı farklı

Cnm bernardo aciklama yapmis faceden tekrar. cunku herkes fiyat farkindan dolayi sicak bakmamisti. bu durumda uyguna gelio mesela yemek takimi 502 lira bi alana bi bedava oldugu icin bi tanesi 201liraya gelio. bende gunluk yemek takimi almaya karar verdim yaninda kahvalti takimini bedaya getirmis olucam yrn magazadan tekrar bakicaz begenirsek alicaz :) ztn kahvalti takimini ordan alicaktim bu durumda gunluk yemek takiminida aradan cikarmis olucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…