çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar yemek takımı ve kahvaltı takımını nerden alacağıma karar verdim ama çatal bıçak takımı için hem uygun hemde kaliteli olarak bildiğiniz iyi bir marka varmı ?

kızlar yemek takımı ve kahvaltı takımını nerden alacağıma karar verdim ama çatal bıçak takımı için hem uygun hemde kaliteli olarak bildiğiniz iyi bir marka varmı ?

Canım ben Korkmazın Tulipa setini aldım gayet şık ve paslanmaz çelik. Gitti gidiyor'dan almıştım uyguna da geldi Hisar Aryıldız ve Jumbo biraz tuzlu fiyat olarak. Ama param olsa Ar Yıldız'ın Jazz diye bi seti var çok farklı, onu alırdım :) Asla alma diyeceğim iki marka var çelikte: Schafer ve Karaca. Hatta Emsan da Karacaya satıldığı için onu da önermem. Etrafımdaki herkes küften pastan şikayetçi. Öyle su izi kaldı gibi basit sorunlar değil yani...

Bi de Nehir var bu arada önerebileceğim :)

Son düzenleme:

bu topikteki bir çok bayan olarak vodafone kamupanyadan hisarın çatal kaşık takımını çok çok uygun fiyata aldık.. çok da beğendik.. sade model arıyorsan kaçırma derim link şu canım:
Vodafone Kamupanya

Cok tsk ederim kizlar modeli hic onemli degil sade ve kaliteli olmasi yeterli ve de uygun olmasi :)
Kamupanyaya baktim hisar hosuma gitti baska bulamazsam onu alicam muhtelemelen :))

kızlar ben de kamupanyadan hisar milano alacam da vodafone lu değilim. bana şifre atar mısınız özelden lütfeeeen

kızlar muhtemelen biliyorsunuzdur ama ben hatırlatmak istedim, bernardo da 6 kişilik yemek takımlarında 100 tl çek veriyorlar cuma son günmüş
ben bu takımı aldım ne zamandır almak istiyordum :)

canım buradaki matinya isimli arkadaş veriyordubu saatlerde geliyordu ama şimdi gelir mi bilmiyorum.. bir de biara normal vodafoneluların da denediğini ve şifreyi alabildiğini duymuştum deneyebilirsin

Cnm bernardonun sitesine baktim 3tane farkli hediye ceki kampanyasi var ama hepside 12kisilik yemek ve ckb takimlarinda gecerliymis senin dedigini bulamadim

Cnm bernardonun sitesine baktim 3tane farkli hediye ceki kampanyasi var ama hepside 12kisilik yemek ve ckb takimlarinda gecerliymis senin dedigini bulamadim

günlük sofralar bölümündeki yemek takımlarında geçerli dediğim kampanya canım,benim aldığım model rosy, ama suan internet sitesinde satışı yapılmıyor mağazada da stokta yok 1 haftaya kadar gelicekmiş ama ben çek kampanyasından yararlanmak için ödemeyi yaptım.

slm kızlar işinize yararmı bilmiyorum ama bi site buldum aradığınız ürün hangi sitelerde var, fiyatı ne kdr hepsini ortaya döküyor ve fiyat karşılaştırması yapıyorsunuz değişik bişe hoşuma gitti :) bütün ürünler yer almıyor sanırım olanlara bakabilirsiniz sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…