Takım bugün ya da yarın gelir sanırım :) gelince söylerim hemen
Aldığın takım geldi mi acaba nasıl bir site güvenilir mi acaba uygun genelde de?
kızlar Kütahya'dan aldığım takım akşam geldi. taaaa Yozgat'tan Tekirdağ'a kadar sağ salim ulaşmış :) Çok mutlu oldum valla. Ayrıca çok da şık görüünüyor, sevdiceğimle ben çok beğendim... Yarın kampanyanın son günü alacaklara öneririm :)
Ergün Paşabahçe
kızlar bugün çarşamba pazarına gittim, çok güzel tepsiler var bernardo ve bievdekilerin aynıları dahil bir çok tepsi mağazalardan çok daha uygunaydı. ihtiyacım olmadığı için almadım ama gözüm kalmadı da diyemem :)
ayrıca kahvaltılık getirmişlerdi biev'in 20 liraydı şunun benzer modelleri biri pembe güllüydü diğeri de sanırım kelebekliydi
:):) isimi havalı olunca hpe oyle bır algı oluyor bende aynı boyle dusunmustum. Denizli de üretim yapan yerli bir firma madame coco, sattıgı zuccacıye urunlerının coğu Alegria ve luck art. ben indirim diye koşa koşa gitmiştim geçen. kumaşları falan hakıkaten guzel, desenler tarz tam benlik :) 175 liraya pike gibi olan yatak ortulerınden aldım. Aslında biraz pahalı o tarz bır yatak örtusu ıcın ama acaip hosuma gıttı :) Havlulaarı falan hep soft tonlarda, internette cok az sey var magazada daha guzel seyler var. Genelde çoğu şey fransız stili, kraliyet armalı,melekli, kral taçlı yani tam benım için uretılmışş :)
markafonide avea dısında bir her zamankı gıbı coca coa kırmızı kasa kampanyası var bilmeyenler vardır belki duyurulur!
kızlar Kütahya'dan aldığım takım akşam geldi. taaaa Yozgat'tan Tekirdağ'a kadar sağ salim ulaşmış :) Çok mutlu oldum valla. Ayrıca çok da şık görüünüyor, sevdiceğimle ben çok beğendim... Yarın kampanyanın son günü alacaklara öneririm :)
Ergün Paşabahçe
Merhaba, ben de çeyiz hazırlığına başlıyorum. Schaffer'ın 12 kişikik porselen yemek takımı + çelik tencere seti + 12 kişilik çatal bıçak takımı + kahvaltı takımı set halinde 1500 TL . Bernardo da ise benzeri 1900 TL. Ama karasız kaldım. Bu Pazar bu işi halletmeyi düşünüyorum, tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder :) Of zor iş daha havluları yatak örtüleri, şusu busu var da var :)
MERHABA güvenli bir siteyse ben de eksiklerimi tamamliyim o zamn :) düdüklü tencere oalrak ne önerirsiniz ve fiyatları uygun mu sizce ?
evet canım kesinnnlikle güvenilir bi site. bu kadar uzun yoldan sapasağlam gelmiş. çünkü paketlemesi çok iyi. her ürün sarılıp sarmalanmış sıkı sıkı... sitede en uygun kütahyanın alize serisindeki indirimi bence. düdüklü olarak da Büroteknik diye bi site var oraya bak derim, en uygun oarada, toptancı sağlam bi site. ben bunu almayı düşünüyorum:
Fissler Vitavit Comfort Ddkl Tencere 4.5 Lt.
Merhaba, ben de çeyiz hazırlığına başlıyorum. Schaffer'ın 12 kişikik porselen yemek takımı + çelik tencere seti + 12 kişilik çatal bıçak takımı + kahvaltı takımı set halinde 1500 TL . Bernardo da ise benzeri 1900 TL. Ama karasız kaldım. Bu Pazar bu işi halletmeyi düşünüyorum, tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder :) Of zor iş daha havluları yatak örtüleri, şusu busu var da var :)
teşekkür edrim canım..bir de herks bunu alıyor bunun farkı ne?
Katılıyorum kesinlikle.ben o setlerin aldatmaca olduğunu düşünüyorum. bak ben kare bone kütahya misafir yemek takımı+korkmaz çelik bıçak takımı+korkmaz çelik tencere takımı+biev kahvaltı takımını teker teker alınca 1400e denk getirdim. Bi de ben Schaffer'a güvenemedim, çooook fazla şikayet var özellikle de çeliğinde....
İyi araştır, çeliği çelik markasından porseleni porselen markasından al derim...
Acaba kırmızı kasa kampanyası nasıl bilgi verebilir misin? Ben hiç duymamışım.. Şİmdiden çok teşekkürler