çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

vodafonunkini soruyisan cok iyi fiyatlar cnm ordan hisar mamba ckb seti aldim 24 parca 2 tane servislerini ve tatli kb lari istemedigim icin normalde 1 tanesi 400 kusur benm ikisi 340 tl gibi bi fiyat oldu bidr nicer dicer dograyici aldim denemk icin guzelse ceyizede alcm :))

ben günlük çatal bıcak seti alacağım uygun bir şey arıyorum aslında
çünkü misafir için olanı aldım
bildiğiniz ucuz nevresim takımları var mı şu sıralar kızlar anneme alıcaz 2 3 tane 50 lirayı geçmeyecek şekilde uygun varsa paylaşırsanız çok sevirim

eğer acele değilse markafonide kristal kampanyası var fiyatları uygun, onları düşünebilirsiniz, taç'ın yan ürünü kalitesi de iyi olur.

alırsan özel mesaj atabilirsin bende 15 tl kupon var cipsten çıkan verebilirim.

canim 1 - 2 sayfa once arkadas bi sayfa paylasmisti bakmadim cok ama alan arkadaslar var uygun dediler bide linenste 3 al 2 ode vardi tacin urunleride vardi benm baktgm magzada 50 60 a gelyodu annen cok model desen aramaz zaten bi bak derim bidee bime gelcekti kaz tuyu yorgan ve yastikta gelcekmis fiyatlari uygundu

canım bayram boyunca kamupanya bütün vodafonlulara açık bende yardımcı olabilirim kamulu değilim ama bende alabildim

Çok teşekkür ederim ayşenil . Bende bi arkadaşım sayesinde alabildim :) hepimiz güle güle kullanalım inşallah. Forumda gördün bazı arkadaşlar hisar manba çkb seti almış ama baba göre emsallerinden daha pahalıydı ? :18:

canım msj attım dönersen çok sevinirim bilgilendirme için teşekkür ederim

canım taç da mı kampanya var markafoniden baktım bakalım onuda gösteriyim olmadı anneme
Teşekkür ederim tgc_ bayram kampanyasından faydalandım aldım sonunda :) ama vodafone kamuluysan başja bir kampanyada seni rahatsız edebilirim sevgiyle kal :)
bu bayram kampanyası ne kızlar vodafone kamululara ındırım yapmıstı ustune bırde bayram ındırımı mı yapmıs yoksa:44:

canim burda linens magazasinda tacin urunleride vardi onlarda 3 al 2 odeydi belki sadce burda vardiir magazanin yaptgi biseyde olabilir tam bilmiyorum sakaryadayim.

vodafone kamupanyayi tum vodafone uyelerine acmis ekstra indirim olmamis

kızlar baysal marka nevresim takımı nasıldır
markafonide indirimde almak istiyorum ama kaliteli midir
bilemedim

kızlar baysal marka nevresim takımı nasıldır
markafonide indirimde almak istiyorum ama kaliteli midir
bilemedim

ben almıştım başka bir siteden çift yerine tek kişilik gönderdikleri için iade etmiştim. O yüzden kullanmadım bilemiyorum ama bakmıştım kumaşına normal ranforce denilenlerden çok süper değil ama fiyatına göre normal diyebilirim.

31 inde oluyor o zaman. Her ayın son günü her seferinde farklı ürünler oluyor. Sezon değişiminin olduğu aylarca ok fazla üründe indirim yapıyorlar.. Her zaman olmuyor ama bi keresinde iç çamaşırlarında da indirim vardı. Geecelik falan almıştım. Her reyonda belirli ürünlerrde kelebek indirimi oluyor mesela yarın var. Pek bi eksiğim kalmadı ama gidicem yine de :)

teşekkürler yorum için benimde istanbul yazılı nevresim hoşuma gittiği için alcaktım ama bakalım

merhaba kızlar
ben bugün bir kaç mağazaya baktım her yer indirimli essedeki %50 indirimde çok güzel ürünler var ben cezve takımı (34.90) ve schaferın 24 parça günlük çatal bıçak takımını(29.90) a aldım
boynerde de kelebekli ürünlere baktım philips indirimi olsa ütü alıcaktım ama rowenta vardı karar veremedim, düdüklü tencere falanda vardı bakmak isteyen varsa uğrasın bayağı uygun fiyatlar

bugunde varmıydı kelebek günü ? HER ayın son gunu dıye bılıyorum ?

kızlar kamupanyadan siparişleriniz kaç gün sonra elinize ulaştı?? merak ettim de heyecanla beklediğim için.. :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…