evet canim ya bende ckb takimi ve nicer dicer plus dograyici aldim kuzenimede bicak seti ve hisar duduklu tencere aldik heyecanla bekliyoruzz :))
Bu bıçak setini merak ediyorum ya.Aslında tümünü.Varınca bizi bilgilendirir misin?Şimdiden güzel günlerde kullanın inşallah.
evet canim ya bende ckb takimi ve nicer dicer plus dograyici aldim kuzenimede bicak seti ve hisar duduklu tencere aldik heyecanla bekliyoruzz :))
grouponda yada markaponda 200 tl lik markafoni kupon 140 tlye 300 tl lik kupon 200 tl ye satılıyordu.. dün gördüm ama bugün var mı bilmiyorum bi bak istersen cnm..
canımm mesaj atamıyorum daha yeni gördüm mesajını ayyy bende merak içerisindeyim aynı şekilde bende de işleme alındı yazıyor başka bişey yazmıyorbu arada bende hisarın çkb takımını aldım hayırlı uğurlu olsun
canım link falan yok mu versen bıze baktım bulamadım ben cunkü
canım link falan yok mu versen bıze baktım bulamadım ben cunkü
altıncıcaddede herhangi bir indirim kampanyası var mı ki kızlar?
Kızlar english home İzmir şirinyer magazasında battaniyelerde % 50 indirim var.Tek kişilik 25 tl çift kişilik 30 tl
Bucada canım dolmuşlar önünde duruyor buca dolmuşları bime gelmedenbu süper şirinyer mağazası ttam olark nerde
Bucada canım dolmuşlar önünde duruyor buca dolmuşları bime gelmeden