- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar VipinShop - Nevresim Takımları | Pike Takımları | Havlu | Bornoz
herekese tavsiyemdir.
facebooktan sayfasını beğenince 20tl indirim kuponu kazanıyorsunuz.
Ayrıca hediyeli ürünlerde var.
çeyiziniz için nevresim takımları,uyku setleri vs.. herşey var.
Şiddetle tavsiye ediyorum Şiddetle
kizlaaaarrrr vodafone kamupanya bayram kampanyasi yapmis tum vodafonlular yararlanabiliyo isteyene hemen sifre verebilirim bende yarim saat once aldim
Kızlar VipinShop - Nevresim Takımları | Pike Takımları | Havlu | Bornoz
herekese tavsiyemdir.
facebooktan sayfasını beğenince 20tl indirim kuponu kazanıyorsunuz.
Ayrıca hediyeli ürünlerde var.
çeyiziniz için nevresim takımları,uyku setleri vs.. herşey var.
Şiddetle tavsiye ediyorum Şiddetle
Valla paslancağını sanmam.Hisar kalitesi belli ama ben milanoyu almamaya karar verdim.Dün hisar mağazasına gittim ve inceledim.Çok sade geldi.Hani kimi zaman sadelik zerafettir ama ne bileyim bana hitap etmedi.Yemek takımımın yanına yakışmayacağını düşündüğüm için vazgeçtim.Hisar mamba alıcam :)
saol canım ben günlük olarak aldığım için sade olsun dedim aslında bulunduğım yerde hisar mağazası yok o yüzden bakamadım aldım artıkk hayırlısıı :)
cnm hisara mail atarsn bse olursa vodafona degil hisara yollarsin urunlerinin arkasinda duruyorlar bnde mamba aldim vodafondan
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 1 haftadır kamu hattı olan vodafone lu arıyorum kamupanyadaki hisar çatal bıçak takımı için şifre verebilecek biri car mı aranızda ? Ben internet için hep müsaitim özel msj hakkım yok nasıl yardımcı olabilirsiniz?:26:
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 1 haftadır kamu hattı olan vodafone lu arıyorum kamupanyadaki hisar çatal bıçak takımı için şifre verebilecek biri car mı aranızda ? Ben internet için hep müsaitim özel msj hakkım yok nasıl yardımcı olabilirsiniz?:26:
Kızlar her ayın son gunu olduğu gibi dünde boynerde kelebek gunuydu ;bilmeyenler olabılır dıye anlatıyım gıyımden zuccacıyeye elektroniğe seçilmiş ürünlerde direk %50 indirim oluyor.
Ben dün ütü aldım 300 Tl normal fiyatı ben 150 ye aldım. Phlips in 1 kaşık yağda kızartan fritözü 500 den 250 liraya düşmüştü. Niyetim vardı ama cok kocaman ya 2 kızartma yapıcam dıye kalabalık olmasın dedım almadım. Malesef indirim bir günlüktü ama bundan sonraki her ayın son gününde boynere uğramanızı tavsiye ederim. iyi çeyiz alışverişleri canlar :)
Ütü de bu ; Evde az önce denedim baya iyi 200gr buhar gücü var. Satıcı kazanlı ütülere denk buharının olduğunu soyledı..
Eki Görüntüle 521446