canım çeyiz evinden ablama hısar teflon set aldık hemen ertesı gun elımızdeydı garantısı ıcındeydı guvenebılırsınkızlar ben bu modeli begenıyorum sizce bu fiyat nasıl daha uygun varmıdır acaba ?
bide bu sıteden alışveriş yapan varmı ?
HSAR FLORDA SATEN 89 PARA ATAL KAIK BIAK TAKIMI Mutfak - atal Kak Grubu - 12 Kiilik atal Kak Bak Takmlar ceyizevi.com
canım çeyiz evinden ablama hısar teflon set aldık hemen ertesı gun elımızdeydı garantısı ıcındeydı guvenebılırsın
ayrıca kızlar fırsatmagazası.com siteside aynı sekılde ertesı gun elınızde olur guvenılırdır urunlerı orjınaldır bılgınıze
canım bana bı saat verırsen ozaman beklıyeyım senı alayım bende ozamanVeririm tabi canım .Alılşverişini yapacağın zaman iste sen şifreyi
canım bana bı saat verırsen ozaman beklıyeyım senı alayım bende ozaman
akşam saat 8-9 arası nette oluyorum canım. istersen şimdi burdaysan göndereyim
gelmedi hala ya beklemedeyim :) bakalım 10 gün olmadı daha ,ama kullananlar memnun :)
ben yanında bir de mama seti almıştım ya o geldi çok ilginç yaa.. vercek misin şifreyi müsait misin canım?
ben yanında bir de mama seti almıştım ya o geldi çok ilginç yaa.. vercek misin şifreyi müsait misin canım?
şimdi ne alcaksn sen ben düdüklüde kararsız kaldım. Mama setini aynı siparişle mi aldın ki önce geldi. ben de cezve çaydanlık ve çatal bıçak aldım daha hiç biri gelmedi. İlginç derken beğenmedin mi mama setini? Vereyim canım da 1 saat falan bekler misin. şifreyi arkdsımdan alıcam da ulaşamıyorum şu an
buarada evet beklerim ama sen gelince bana mail atarsan çok daha kolay olur benim için.. özelden yollayayım adresimi olur mu?
merhaba canım bende geldim anca ama arka arkaya şifre alma imkanın oluyomu ona göre bekliyeyim bende
ekledim mailini sen uyuma da göndercem şifreyi alınca. yarım saate en geç
hiç denemedim ama olur heralde