çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım çeyiz evinden ablama hısar teflon set aldık hemen ertesı gun elımızdeydı garantısı ıcındeydı guvenebılırsın

ayrıca kızlar fırsatmagazası.com siteside aynı sekılde ertesı gun elınızde olur guvenılırdır urunlerı orjınaldır bılgınıze

cnm bende hisarın bu modelini almıştım, çok da hoşuma giden bir model... buna da bak istersen ama senin seçtiğin modelde güzelmiş gerçekten..

Hisar.com.tr - Kurumsal

Kızlar her ayın son gunu olduğu gibi dünde boynerde kelebek gunuydu ;bilmeyenler olabılır dıye anlatıyım gıyımden zuccacıyeye elektroniğe seçilmiş ürünlerde direk %50 indirim oluyor.
Ben dün ütü aldım 300 Tl normal fiyatı ben 150 ye aldım. Phlips in 1 kaşık yağda kızartan fritözü 500 den 250 liraya düşmüştü. Niyetim vardı ama cok kocaman ya 2 kızartma yapıcam dıye kalabalık olmasın dedım almadım. Malesef indirim bir günlüktü ama bundan sonraki her ayın son gününde boynere uğramanızı tavsiye ederim. iyi çeyiz alışverişleri canlar :)

Ütü de bu ; Evde az önce denedim baya iyi 200gr buhar gücü var. Satıcı kazanlı ütülere denk buharının olduğunu soyledı..

kızlar morhipo hediye çeki olan var mı :44:

Son düzenleme:
buarada geldimi senin siparişlerin?? benim henüz gelmedi de.. nasıllar güzel mi? farklı birşeyi var mı? meraktan çatlıycam da

gelmedi hala ya beklemedeyim :) bakalım 10 gün olmadı daha ,ama kullananlar memnun :)

ben yanında bir de mama seti almıştım ya o geldi çok ilginç yaa.. vercek misin şifreyi müsait misin canım?

şimdi ne alcaksn sen ben düdüklüde kararsız kaldım. Mama setini aynı siparişle mi aldın ki önce geldi. ben de cezve çaydanlık ve çatal bıçak aldım daha hiç biri gelmedi. İlginç derken beğenmedin mi mama setini? Vereyim canım da 1 saat falan bekler misin. şifreyi arkdsımdan alıcam da ulaşamıyorum şu an

ben yanında bir de mama seti almıştım ya o geldi çok ilginç yaa.. vercek misin şifreyi müsait misin canım?

bende 3 ürün aldım daha hiç biri gelmedi.düdüklüde kararsızım şimdilik. İlginç derken beğenmedin mi mama setini :) vereyim de az bekler misin 1 saat falan şifreyi arkdstan alıcam da ulaşamıyorum şu an

canım ben çatal bıçakla mama takımını beraber almıştım, mama takımı cmts geldi ama çatal bıçağın gelmemesi ilginç yani.. yoksa güzel mama takımı.. ben de şimdi çaydanlıkla cezveyi alıcam .. düdüklünün de fiyatı çok iyiymiş ancak fırsat mağazasında sanki daha ucuzdu kaldıysa bir de oraya bak derim..ben düdüklümü fissler alıcam o yüzden düşünmedim hiç onu.
hisar mercury çelik tencere setini de alsam mı diye düşünüyorum fiyatı çok çok iyi yaaa ama hiç görmedim iyi mi kötü mü bilmiyorum ki.. hisar rio tencere setini istiyorum normalde onu görmüştüm çok kaliteliydi ama rio kamupanyada nedense pahalı

buarada evet beklerim ama sen gelince bana mail atarsan çok daha kolay olur benim için.. özelden yollayayım adresimi olur mu?

merhaba canım bende geldim anca ama arka arkaya şifre alma imkanın oluyomu ona göre bekliyeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…