çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

gelmiş kuzum aldım azönce çaydanlık ve cezvemide çok teşekkür ederim tanıştığımıza da memnun oldum bu arada :KK1::KK1:

ÇOK SAĞOL CANIM YA aldım bende sonunda çok sağol her işin yolunda olur seninde inşallah çok teşekkürler:)

amin canım güzel dileğin için çok sağol. faydam olduysa ne güzel, nolcak ki nasıl olsa şifrenin bi sınırı yok :)

vodofone kamupanya dan alısverıs yapıyor arkadaslar, bir arkadaşımızda o alışveriş için gerekli şifreyi sağlıyor. Tam bir dayanışma, tam bir kadınlar klübü :)

o kampanyadaki fiyatlar iyimi ya ben normal fiyatları çok bilmediğim için bilemedim

vodofone kamupanya dan alısverıs yapıyor arkadaslar, bir arkadaşımızda o alışveriş için gerekli şifreyi sağlıyor. Tam bir dayanışma, tam bir kadınlar klübü :)

hangi site canım.. ne alınabiliyorki bende bi bakayım..

fırsatmagazasından aldıgım düdüklü tencere(hisar) ve aryıldız cezvelerim geldi..
dün moralim bozuktu açık bakamadım:KK43: bu akşam bakarım. daha öncede ordan alış veriş yapmıştım memnun kalmıştım

$bim-5-ekim.jpg
kızlar gayet ii görünüyor fiyatlr denenebilir bence

benim gibi çeyizi olmayanlar için 150tl ayırarak yatak örtüsü 4 tepsi 4 tane plastik kaplardan 4 tane saklama kabı falan alabilirler:KK52:

kızlar fırsatmağzası.com da en uygun alabilceğim ne var ? yani ne önerisiniz? çatalbıçak tak.hariç mesela...

X