çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bence kaçırma o zaman benim dediğim gibi var zaten 6 lt. hemde kartım dolu ayın 5'ine kalırsa şansımı denicem..

ya kızlar fiyatı uygunmuş gerçekten bende hisar alıcaktım düdüklü yeni denk geldi 300 tl benim alacağım bu daha uygun
ya bu fırsatmağazasından alışveriş yapan var mı bilgi lütfenn?

teşekkür ederim bi de ürünlerin arasında çkb takımı var mıydı? belki ondan fazla tutmuştur? :KK43:

evet çatal kaşık takımı , hisarın 6 lt düdüklü tenceresini ve çaydanlığını aldım, kargo fazla olsa da ürünler çok iyi fiyata geldi

bu arada hisarın 6 lt düdüklü tenceresini almak isteyenler, kamupanya da 137 tl fiyatı bana çok uygun geldi

arkadaşlar fırsat mağazası kapatıyor mu siteyi? şuan çok çok az ürün görünüyor, yoksa ben de mi öyle görünüyor lütfen yazın...

firsatmagazasi.com olarak yakın bir süre zarfında züccaciye ürünlerimizle sizlerden ayrılıyoruz.

Sitemizde yer alan tüm ürünleri bitirmeye yönelik indirimler yapacağız.

Alış fiyatına düşürdüğümüz çok ürün olacaktır. Bilgilerinize sunmak istedik.
bana mail gelmişti

ben daha önce fırsat bagazasından çatal bıçak aldımıştın

dünde 2 düdüklü, 2tanede cezve takımı aldım..
gidip baktım düdüklü tencereye dışarda.. boyu iyi büyük deil orta..
fiyasa fiyatıda hisar magazası 250 270 mi ne dedi..
bn 129 aldım..

ben daha önce fırsat bagazasından çatal bıçak aldımıştın

dünde 2 düdüklü, 2tanede cezve takımı aldım..
gidip baktım düdüklü tencereye dışarda.. boyu iyi büyük deil orta..
fiyasa fiyatıda hisar magazası 250 270 mi ne dedi..
bn 129 aldım..

canım cezve takımlarını nasıl aldın? yani dün ben baktığımda da şimdi de sadece bi kaç tencere düdüklü ve çatal kaşık seti görünüyor.. başka birşey yok :KK43:

kızlar size birşey sorabilirmiyim internetten alışveriş yapmak istiyorum fakat kredi kartım yok ve kredi kartı almakda istemiyorum :KK43: banka hesap kartı ile ödeme yapılamaz mı ?

canım cezve takımlarını nasıl aldın? yani dün ben baktığımda da şimdi de sadece bi kaç tencere düdüklü ve çatal kaşık seti görünüyor.. başka birşey yok :KK43:

canım ben dünden ondan önceki gün sepete atmıştım. durmuş sepette.. sitede yok am bnm sepetimde vardı.. bende mail attım sepetimde var sitede yok ne olcak diye.. onlarda stokta var göndeririz dedi..
ben daha öncede yaptım alışveriş.. çok iygililerdi.. ufak bi sorun çıkmıştı benden kaynaklı ozaman. çok yardımcı olmuşlardı

kızlar size birşey sorabilirmiyim internetten alışveriş yapmak istiyorum fakat kredi kartım yok ve kredi kartı almakda istemiyorum :KK43: banka hesap kartı ile ödeme yapılamaz mı ?
canım havale yapıyorsun ozamn:KK43:

canım dükkan360 hepsiburda vs. gibi sitelerde havale ile alışveriş yapabilirsin ama trendyol, limango, daybuyday vs.. gibi sitelerde kredi kartı şart. bende internetten alışveriş yapmak için çıkardım kullanmasını bilirsen kredi kartı nimet bence:KK1:

çok çok teşekkür ederim kızlar..dediginiz siteler güvenliyse oralara bakarım bende..kendime güvenmiyorum nedense kredi kartı konusunda aslında normalde çok harcama yapmam ama :)

canım ben dünden ondan önceki gün sepete atmıştım. durmuş sepette.. sitede yok am bnm sepetimde vardı.. bende mail attım sepetimde var sitede yok ne olcak diye.. onlarda stokta var göndeririz dedi..
ben daha öncede yaptım alışveriş.. çok iygililerdi.. ufak bi sorun çıkmıştı benden kaynaklı ozaman. çok yardımcı olmuşlardı

canım havale yapıyorsun ozamn:KK43:

canım daha iki gün önce sepete attığım şey tükenmiş görünüyor bende de ve aradım almayın tükendi dediler çok üzüldüm yaa ne zamandır istediğim tencere takımını alamadım :KK43:

canım daha iki gün önce sepete attığım şey tükenmiş görünüyor bende de ve aradım almayın tükendi dediler çok üzüldüm yaa ne zamandır istediğim tencere takımını alamadım :KK43:

bndede öyle görünüyordu:KK43: ben mail attım cvb gelmesini beklemeden siparişi verdim. belkide siparişi verdim diemi mecbur kaldılar bilemedim:KK43:
aslında çok şansız bi insanım.. şansımda dur dur cezvede vurdu beni:KK43: baka vurcak bişey yokmuş gibi:KK43:

ben de bi şanslıyım bi şanssız! ama istediğim şeyi tam alıcakken kalmaması artık rutin haline geldi, ben de gülüyorum artık napiiim :KK1: belki daha güzelini bulup alcam kışa gene indirime girer fln diye kendimi avutuyorum, sana da öneririm canım :KK34:

X