- 24 Eylül 2009
- 122
- 11
gönder canım :)
çok teşekkür ederim desteğin için :)
zdgrq
güle güle kullan :))
canım garage sale ' nin özelliği zaten ''ambalaj benim için önemli değil diyorsanız'' gibi bir cümle ile satışa sunulan ürünlerden oluşur taşınma vb. durumlarda ambalajı hasar görmüş ürünlerin satışa sunulduğu başlıktır ''GARAGE SALE'' bu yüzden uygun fiyatlı olduğu vurgulanır..[/QU
hımm anladım yani ondan ters katlanmıs olabilir, kullanılmış olmasın da gerisiönemli değil :))
evet canım aynen öyle ben g.saleden bebek yatak takımı almıştım mesela hiç ambalajı yoktu
bir kutunun içine koyup gönderilmişti ama malesef başka desen bir ürün gönderdiikleri için iade ettim.
şimdi gördüm ya 3 ürün bende 14 tl tutmustu .Göndereyim mi şifreyi
banada şifre verebilirmisin acaba
kızlar ben bu modeli begenıyorum sizce bu fiyat nasıl daha uygun varmıdır acaba ?
bide bu sıteden alışveriş yapan varmı ?
HSAR FLORDA SATEN 89 PARA ATAL KAIK BIAK TAKIMI Mutfak - atal Kak Grubu - 12 Kiilik atal Kak Bak Takmlar ceyizevi.com
kızlar ben bu modeli begenıyorum sizce bu fiyat nasıl daha uygun varmıdır acaba ?
HSAR FLORDA SATEN 89 PARA ATAL KAIK BIAK TAKIMI Mutfak - atal Kak Grubu - 12 Kiilik atal Kak Bak Takmlar ceyizevi.com
kargo ücreti pahalı geldi bana 3 ürüne 20 lira tuttu,
milano takımı parlak bu arada
canim bu fiyat iyi gibi ama sende arkadaslarin dedigi gibi vodafone kamupanya ya bi bak derim fiyatlar cok uygun
canım ben ordan 1100,00 alışveriş yapmıştım önce canlı destek le görüştüm ürünün stoklarında olduğunu söylediler sonrada sipariş ettim. çok hızlılardı ve kargo çok iyi saglam bir şekilde geldi.ben memnun kaldım inş sende kalırsın... şimdi bide 200 lira üstüne 2o lira hediye çekide veriyolrdı onuda kullanırsın.
kızlar hisarın düdüklü tenceresi nasıl sizce?
6 litre iyi dımı çokmu büyük olur
ben 6 lt. arzum düdüklü almıştım ama bunuda almak istiyorum...
HSAR AY SYAH 6 LT DDKL TENCERE Ddkl Tencere Takmlar firsatmagazasi.com
hisara güveniyorum. 6 litfe çok büyük olmaz dımı ben alayım en iyi fiyatıan uygun
ihtiyacı olanlar alsın bence canım,
bana 6 lt. iyi olur diye düşünüyorum,
yani şöyleki yeri gelir teyzemler çocukları ve torunları hep beraber misafirliğe gelirler keza halamlar vs. aynı şekilde
yani haberleşip hep beraber gelirler misafir ağırlarken büyük tencereler şart bizde :)