bu nasıl oluyor canım nerden nasıl alıyormussun ne gereklıymıs bılgı verırsen cok ıyı olur ya
vodafonenun sayfasına giriyosun .En altta vodafone sitelerinin bölümünde vodafone kamu avantaj var oraya gir.onun altında da vodafone alışveriş keyfi kamupanya var.Ben sana veririm şifre akşama eğer alışveriş yapacak olursan :) ben çatal bıcak takımı,çaydanlık ve cezvemi ordan aldım uygun gibi geldi bana
vodafone kamupanyada hisar milano çatal bıçak kaşık set 345 tl, hisar cezve takımı 25 tl,hisar çaydanlık 61 tl
bende sormuştum kamulu şifre vercek var mı diye.. bana da vermez misin?
fiyatlar çok iyiymiş, şifre konusunda yardımcı olursanız almak isterim
bende sormuştum kamulu şifre vercek var mı diye.. bana da vermez misin?
üye olup sepete atınca adımları takip edince şifre gönder bölümüne gelince bana mesaj atın şifreyi göndereyim. çünkü şifrenin yarım saat içinde kullanılması gerekiyo
tamam canım yapayım şimdi mesaj atayım burada bekle beni :)
tamam canım yapayım şimdi mesaj atayım burada bekle beni :)
Matinya canim banada yardimci olurmusun sifre konusunda
ben özel mesaj gönderemiyorum burdan göndereyim mi şifreyi hazırmısı :))
hazırım canım............
5dew1
cnm 30 dk içinde kullan.kolay gelsin :))
olurum da burdan yazabilirim mesajı ben daha özel msj atamıyorum.
Matinya canim banada yardimci olurmusun sifre konusunda
Canım çook teşekkürler uzun süredir istediğim çatal bıçak takımını sayende almış oldum. bide arkadaşımın bebişine beslenme seti aldım o da çok sevinicek.. çaydanlığı karar veremedim onu da karar verince seni bulursam yine isterim eğer sıkıntı olmazsa.. çok çok saol tekrardan
Canım çook teşekkürler uzun süredir istediğim çatal bıçak takımını sayende almış oldum. bide arkadaşımın bebişine beslenme seti aldım o da çok sevinicek.. çaydanlığı karar veremedim onu da karar verince seni bulursam yine isterim eğer sıkıntı olmazsa.. çok çok saol tekrardan
Canim carsamba gunu alabilirm sana msaj atarim mailimi maille yolayabiliirmosin sifreyo