- 8 Mart 2012
- 895
- 264
Canim arkadasm gule gule kulan bemde milano istiyorum canim
Rica ederim sevindim işe yaramasına :) güzel günlerde kullan inşallah , 2 arkadaşım aldı aynı çatal bıçak takımından çok güzeller, sadece sandığı yok kılıf içinde ,ama oda olmayıversin :) bende siparişimi verdim beklemedeyim.
bi sayfa önce de ben sana yazdım canım gördn mü bilmiyorum.. zevklerimiz aynıymış çatal kaşıkta demekki kuzum :)) özledim bu arada seni..
Canim bende ozledim tatildeyim carsamba evde olcam askerin iyimi
canim 1seneue yakindir milano istiyorum ama hisarin ceyiz setini istemiyorum emsandan celik kapakli tencere alcam
zevklerimiz ayni canim
matinya carsama atarim mailimi canim
arkadaşlar ben westwingte garage sale die bi mağazadan nevresim takımı aldım. nevresim takımı juanın güzel de ama takıldıgım bi nokta var. açtgımda kutuyu katlama pek hoş değildi zaten, nevresim takımı aynı yumuşatıcı ile yıkanmış gibi kokuyo. yeni alınan bi ürün böyle kokar mı . yastık ve alt çarşafına baktıgımda hiç ütülenmemiş gibi ama nevresimi tersten katlanmış zaten :S bana bi gariplik var gibi geldi neden böyledir acaba ?
şimdiye kadar aldığım hiçbir nevresim takımı öyle tersten katlanmış çıkmadı:44:
büyük ihtimalle daha önce iade edilen bir ürün gönderilmiş size
olurum tabi ki siz bi kayıt olun şifre konusunda yardımcı olurum .
vodafonenun sayfasına giriyosun .En altta vodafone sitelerinin bölümünde vodafone kamu avantaj var oraya gir.onun altında da vodafone alışveriş keyfi kamupanya var.Ben sana veririm şifre akşama eğer alışveriş yapacak olursan :) ben çatal bıcak takımı,çaydanlık ve cezvemi ordan aldım uygun gibi geldi bana
arkadaşlar ben westwingte garage sale die bi mağazadan nevresim takımı aldım. nevresim takımı juanın güzel de ama takıldıgım bi nokta var. açtgımda kutuyu katlama pek hoş değildi zaten, nevresim takımı aynı yumuşatıcı ile yıkanmış gibi kokuyo. yeni alınan bi ürün böyle kokar mı . yastık ve alt çarşafına baktıgımda hiç ütülenmemiş gibi ama nevresimi tersten katlanmış zaten :S bana bi gariplik var gibi geldi neden böyledir acaba ?
canım garage sale ' nin özelliği zaten ''ambalaj benim için önemli değil diyorsanız'' gibi bir cümle ile satışa sunulan ürünlerden oluşur taşınma vb. durumlarda ambalajı hasar görmüş ürünlerin satışa sunulduğu başlıktır ''GARAGE SALE'' bu yüzden uygun fiyatlı olduğu vurgulanır..[/QU
hımm anladım yani ondan ters katlanmıs olabilir, kullanılmış olmasın da gerisiönemli değil :))
özel mesaj atamıyorum kusura bakmayın, teşekkür ederim ilginiz için
kamupanya sitesine kayıt olucam fakat gsm numarası isteniyor burda kendi bilgilerimi mi vericem şifre nerede isteniyor ?
evet canım kendi numaranı yaz şifreyi alışverişi tamamlarken istiyolar. sen yap şifre kısmına gelince burdan yazarsın çünkü şifre yarım saat içinde kullanılıyo
kizlar peki hisar çatal bıçak takımında kargo ücreti ne kadar bi de milano parlak değil mi