çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Rica ederim sevindim işe yaramasına :) güzel günlerde kullan inşallah , 2 arkadaşım aldı aynı çatal bıçak takımından çok güzeller, sadece sandığı yok kılıf içinde ,ama oda olmayıversin :) bende siparişimi verdim beklemedeyim.

ben zaten sandık sevmiyorum canım ama kutulu olsa iyi olurdu.. ama bu fiyata da süper oldu hepimiz güzel günlerde kullanırız inşallah..

bi sayfa önce de ben sana yazdım canım gördn mü bilmiyorum.. zevklerimiz aynıymış çatal kaşıkta demekki kuzum :)) özledim bu arada seni..

Canim bende ozledim tatildeyim carsamba evde olcam askerin iyimi
canim 1seneue yakindir milano istiyorum ama hisarin ceyiz setini istemiyorum emsandan celik kapakli tencere alcam
zevklerimiz ayni canim

matinya carsama atarim mailimi canim

Canim bende ozledim tatildeyim carsamba evde olcam askerin iyimi
canim 1seneue yakindir milano istiyorum ama hisarin ceyiz setini istemiyorum emsandan celik kapakli tencere alcam
zevklerimiz ayni canim

matinya carsama atarim mailimi canim

canım askerim devrecilikten dolayı biraz bıkmış durumda çok çalıştırıolar :KK43: ben de milanoyu istiodum daha başka güzel modelde çıkmadı zaten.. ben tencereyi hisarın şu modelini istiyorum Hisar Tencere Seti Rio Metal 9 Parça milano gibi uygun bi fırsat yakalayıp rioyu da alıcam inşallah :)

Merhaba kızlar ben de Milano saten çbk setini 485e aldım :KK43: hatta bugün kargo gelir diye düşünüyorum. Uyguna aldım diye sevinirken cok üzüldüm şimdi :KK43: kampanyadan yararlananlar güle güle kullansınlar 3te 1 fiyatına gelmiş ne güzel :)

arkadaşlar ben westwingte garage sale die bi mağazadan nevresim takımı aldım. nevresim takımı juanın güzel de ama takıldıgım bi nokta var. açtgımda kutuyu katlama pek hoş değildi zaten, nevresim takımı aynı yumuşatıcı ile yıkanmış gibi kokuyo. yeni alınan bi ürün böyle kokar mı . yastık ve alt çarşafına baktıgımda hiç ütülenmemiş gibi ama nevresimi tersten katlanmış zaten :S bana bi gariplik var gibi geldi neden böyledir acaba ?

arkadaşlar ben westwingte garage sale die bi mağazadan nevresim takımı aldım. nevresim takımı juanın güzel de ama takıldıgım bi nokta var. açtgımda kutuyu katlama pek hoş değildi zaten, nevresim takımı aynı yumuşatıcı ile yıkanmış gibi kokuyo. yeni alınan bi ürün böyle kokar mı . yastık ve alt çarşafına baktıgımda hiç ütülenmemiş gibi ama nevresimi tersten katlanmış zaten :S bana bi gariplik var gibi geldi neden böyledir acaba ?

şimdiye kadar aldığım hiçbir nevresim takımı öyle tersten katlanmış çıkmadı:44:
büyük ihtimalle daha önce iade edilen bir ürün gönderilmiş size:KK31:

şimdiye kadar aldığım hiçbir nevresim takımı öyle tersten katlanmış çıkmadı:44:
büyük ihtimalle daha önce iade edilen bir ürün gönderilmiş size:KK31:

olabilir içinde kat yerlerinde ne karton var ne bişi. napcamı da bilmiyorum westwing hakkında çok şikayet var .çağrı merkezinin numarası yazıyo faturada ama böyle numara yok diye cevap geliyo.Göndersem belki iademi alamıcam :S 70 tl vermiştim hani az da değil :KK43:

vodafonenun sayfasına giriyosun .En altta vodafone sitelerinin bölümünde vodafone kamu avantaj var oraya gir.onun altında da vodafone alışveriş keyfi kamupanya var.Ben sana veririm şifre akşama eğer alışveriş yapacak olursan :) ben çatal bıcak takımı,çaydanlık ve cezvemi ordan aldım uygun gibi geldi bana

ınternetten sipariş verınce mı oluyor bu ben kredı kartını kapattırdım yaa pöfff alamıyorum sımdı

tersten katlanmasını bılemicem ama bende jua dan nevresım aldım ıcıne sabun koymuşlar yumuşatıcı gibi mis kokuyodu.. İçine sinmediyse iade et..

canım garage sale ' nin özelliği zaten ''ambalaj benim için önemli değil diyorsanız'' gibi bir cümle ile satışa sunulan ürünlerden oluşur taşınma vb. durumlarda ambalajı hasar görmüş ürünlerin satışa sunulduğu başlıktır ''GARAGE SALE'' bu yüzden uygun fiyatlı olduğu vurgulanır..

canım garage sale ' nin özelliği zaten ''ambalaj benim için önemli değil diyorsanız'' gibi bir cümle ile satışa sunulan ürünlerden oluşur taşınma vb. durumlarda ambalajı hasar görmüş ürünlerin satışa sunulduğu başlıktır ''GARAGE SALE'' bu yüzden uygun fiyatlı olduğu vurgulanır..[/QU

hımm anladım yani ondan ters katlanmıs olabilir, kullanılmış olmasın da gerisiönemli değil :))

özel mesaj atamıyorum kusura bakmayın, teşekkür ederim ilginiz için
kamupanya sitesine kayıt olucam fakat gsm numarası isteniyor burda kendi bilgilerimi mi vericem şifre nerede isteniyor ?

evet canım kendi numaranı yaz şifreyi alışverişi tamamlarken istiyolar. sen yap şifre kısmına gelince burdan yazarsın çünkü şifre yarım saat içinde kullanılıyo

X