- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Bilmiyorum ya üfffYani icinden geliyorsa evet bi gerekliliği yok bence
Sevindiğiniz mutlu olduğunuz şeyleri paylaşabilirsiniz de her aldığınızı atmayın tabi ki. Onun onayını almaya çalışıyor gibi olursunuz ve evliliğinize de yansır.Bir derdim var çünkü bazı şeyleri kafama takıyorum
Çeyizlerimi yani mutfak gereçlerimi almaya başladım
Bunları almaya çıktığımda nişanlıma söylemem foto atmam gerekir mi
Merak ediyorsa sende hevesliysen göster.Erkekler fazla umursamaz böyle şeyleri.Sana tavsiyem mümkün olduğunca sade al.Karaca nin evlilik paketleri güzel oluyor.Ben geçen sene aldım.Bir derdim var çünkü bazı şeyleri kafama takıyorum
Misafir yemek takımına ekstrem paralar vermeyin dolapta durur, bu başka bir tavsiyem olsun.Romantik dediğiniz şeyler çamaşır gibi mi
Ya misafir yemek takımı alcamda ne blym
Kardeşim kvsine aldıklarını göstermedi diye kadın ortalığı yıktıKimseye göstermenize gerek yok. Zaten erkekler anlamıyorlar. Benim eşim hiç anlamazdı evlendikten mecbur kalıp kullandıkça anlamaya başladı şimdi marka bile ayırt ediyorhele kv’yi asssla ilgilendirmez neden rapor edeceksiniz ki
heyecan duyarsin onunla da paylaşmak istersin o ayrı. Ama hesap vermek amacıyla HAYIR.Bir derdim var çünkü bazı şeyleri kafama takıyorum
O zaman kardeşinizin kvsi ağlayarak günlüğüne yazsınKardeşim kvsine aldıklarını göstermedi diye kadın ortalığı yıktıBöyle ruh hastaları var.
Çok ağlayınca yüzüğü kafalarına yediler. Çeşit çeşit KV varO zaman kardeşinizin kvsi ağlayarak günlüğüne yazsınona neymiş gelinin çeyizinden kendi mi kullanacakmış
Mecbur değilsin bence ama onunda fikrini alman güzel olurBir derdim var çünkü bazı şeyleri kafama takıyorum
Tabi ki hayır.Bir derdim var çünkü bazı şeyleri kafama takıyorum
Şka mı ya bu ciddi misinKardeşim kvsine aldıklarını göstermedi diye kadın ortalığı yıktıBöyle ruh hastaları var.
Şaka değil canım ama şaka olmasını isterdikŞka mı ya bu ciddi misin