• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
Bayanlar tek tek konu açmak yerine sormak istediklerinizi bu başlık altında toplayıp cevaplayalım...
Örneğin;
*alacağınız herhangi bir ürün hakkında sorularınız,
*önerileriniz,
*tavsiyeleriniz

Hadi kolay gelsin...

ben bir öneri ile başlayayım canım
beyaz eşyada siemens veya bosch u şiddetle tavsiye ederim
diğer markalar için gezmeye bile gerek yok

:hulya:

bende bi öneri vereyim, bütçe uygun ise royal bone china, daha uygun fiyatlı isteniyosa güral veya kütahya'dan (kütahyayı da güral aldı zaten) şaşmamalı..
beyaz eşyada bosch iyidir, ömürlük alınıyor sonuçta..

Evet beyaz eşyada bende bosch düşünüyorum. Kalitesi tartışılmaz herhalde... Fakat kullanan arkadaşlara sorum model olarak ne tavsiye edersiniz?

beyaz eşya birazzda şans işi bende bosch aldım çeyizime bir arakdaşımda aldı o evelenli 1 yıl oldu makinesini 2 kere tamire gönderdi bosh bence dolayı bazı markalar çok pahalı çok ii olduklarında değil

valla üretimden üretime mi değişiyor nedir annem 20 senedir bosch kullanıyor tamire taş çatlasa 2 kere göndermiştir.

ben buzdolabında özellikle derin dondurucusu aşağıda olan modellerini tavsiye ederim, eğilmek zorunda kalmıyoruz günlük kullanımda süper oluyo

Çeyizle bozcam kafayı tövbe tövvvvbe gecenin üçünde bile çeyiz topiklerinde dolaşıyorum yaww. Hh borcamsız çeyiz olmaz olmamalı başkada bişey gelmedi aklıma şimdilik:roflol:

beyaz eşya birazzda şans işi bende bosch aldım çeyizime bir arakdaşımda aldı o evelenli 1 yıl oldu makinesini 2 kere tamire gönderdi bosh bence dolayı bazı markalar çok pahalı çok ii olduklarında değil

o bahsettiğin makina alman boschudur da ondan 2 defa gitmiştir tamire cnm
eskiden almanyadan ithal ediliyodu
şimdi bosch siemens ve profilo çerkezköyde aynı fabrikada üretiliyo..
bende siemens aldım herşeyimi..

yalnız kızlar benim bi arkadaşım evlendi 8 ay oldu bütün beyaz eşyaları bosh bulaşık makinası hariç hepsinde memnun
bulaşıkları nerdeyse tertemiz koyuyorum ufacık bi lekeyi bile temizlemiyor diyo ve bardaklarının hepsi çizilmiş sanki yıllardır kullanılmış gibi

Çeyizle bozcam kafayı tövbe tövvvvbe gecenin üçünde bile çeyiz topiklerinde dolaşıyorum yaww. Hh borcamsız çeyiz olmaz olmamalı başkada bişey gelmedi aklıma şimdilik:roflol:
kaydirigubbakcemile3 Borcamlarım var Allahtan. Sen gece rüyalarında da çeyiz görüyorsundurkaydirigubbakcemile3

o bahsettiğin makina alman boschudur da ondan 2 defa gitmiştir tamire cnm
eskiden almanyadan ithal ediliyodu
şimdi bosch siemens ve profilo çerkezköyde aynı fabrikada üretiliyo..
bende siemens aldım herşeyimi..
Bak bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Bakalım önümüzdeki ay alacağız beyaz eşyaları. Annem arçelik al diyor. Bende bosch. Biraz daha ayrıntılı araştırma yapmam gerekecek...
yalnız kızlar benim bi arkadaşım evlendi 8 ay oldu bütün beyaz eşyaları bosh bulaşık makinası hariç hepsinde memnun
bulaşıkları nerdeyse tertemiz koyuyorum ufacık bi lekeyi bile temizlemiyor diyo ve bardaklarının hepsi çizilmiş sanki yıllardır kullanılmış gibi
Eccem cim modeline göre değişiyor sanırım. Son sistemleri de öyle değildir inşallah...

Bu arada Tekirdağ muratlı da taçın fabrika mağazası varmış. Herşey çok ucuzmuş. Önümüzdeki hafta gitmek istiyorum işim çıkmazsa. Hiç duyan yada giden var mı?

kaydirigubbakcemile3 Borcamlarım var Allahtan. Sen gece rüyalarında da çeyiz görüyorsundurkaydirigubbakcemile3

Bak bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Bakalım önümüzdeki ay alacağız beyaz eşyaları. Annem arçelik al diyor. Bende bosch. Biraz daha ayrıntılı araştırma yapmam gerekecek...

Eccem cim modeline göre değişiyor sanırım. Son sistemleri de öyle değildir inşallah...

inş canım ama dediğim gibi daha alınalı 9 ay oldu ve memnun deil ama buzdolabı ve çamaşır makinasından çok memnun ben bulaşık makinasında bekoyu tek geçerim :lepi:

bu arada ben bir tane falan borcam alıcam ya eve görmeye gelenler genelde borcam saklama kabı falan getiriyolar ya gelenler bittikten sonra bakarım varmı yoksa sonra alırım

Bende öyle ufak tefek eşyaları en sona bırakıyorum. Şimdi ağırlık büyük eşyalarda...
Önümde 5 ayım kaldı. Nasıl hepsi yetişecek onu da bilmiyorum. Çeyiz anlamında çok yoksunum vallahi:)
Bu yaşımıza kadar çalışıp kazandığımızı hep yedik... Giyimdi, gezmeydi...
Evlilik çıkınca birden ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Halbuki azar azar birşeyleri alıp koysaydım kenara hiç bu kadar sıkışmazdım...

Bende öyle ufak tefek eşyaları en sona bırakıyorum. Şimdi ağırlık büyük eşyalarda...
Önümde 5 ayım kaldı. Nasıl hepsi yetişecek onu da bilmiyorum. Çeyiz anlamında çok yoksunum vallahi:)
Bu yaşımıza kadar çalışıp kazandığımızı hep yedik... Giyimdi, gezmeydi...
Evlilik çıkınca birden ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Halbuki azar azar birşeyleri alıp koysaydım kenara hiç bu kadar sıkışmazdım...

ayy senin az kalmış düğüne benimkisi 2011 de olucak inş bende yemek tk falan aldım
beyaz eşyaları nişandan sonra alıcaz nişanlımla beraber alıp ödemeyi düşünüyoruz
mobilyacı olduğumuz için fazla bi mobilya masrafıda olmıcak
şimdi hem taksitleri ödeyip hemde nişan için bohçalık bişiler alıyorum daha var ama ben beğendiklerimi alıyorum çünkü çarşıya nişan alışverişi diye gittin mi çok fiyat bindiriyolar
mesela geçen gün 6 lı set aldım 50 liraya kimse inanmadı ama ben ara ara gidip bakıyordum modellerde benden kalmayınca düşüyor ya fiyatları öylesini denk getirdim hemen aldım

Bizimkiler ne zaman alacak bilmiyorum ama :kedi:
Söyleyim de bunlardan alsın çok mu pahalı ki bayanssulusmile

Ne kadar komisyon alıyorsun ecceö :asigim::mymeka::roflol::roflol:

katılıyorummm...a.s
ben şey soracamm çatal kaşık takımı sandıklı istiyorum yeni.
hangisini tavsiye edersiniz??

katılıyorummm...a.s
ben şey soracamm çatal kaşık takımı sandıklı istiyorum yeni.
hangisini tavsiye edersiniz??

Hoşgeldin derinima.s. Jumboyu kesinlikle tavsiye ederim evde kullanıyoruz yıllardır... Sandıklısı var mı onu bilmem ama hakikaten çok kaliteliler. Ben çeyizime karaca alacağım sanırım. Çünkü jumbo çok pahalıakannehir Karacanın da güzel modelleri var hem sandıklı onlar. Dur bakayım beğendiğim bir modeli vardı ekleyeyim...

Hoşgeldin derinima.s. Jumboyu kesinlikle tavsiye ederim evde kullanıyoruz yıllardır... Sandıklısı var mı onu bilmem ama hakikaten çok kaliteliler. Ben çeyizime karaca alacağım sanırım. Çünkü jumbo çok pahalıakannehir Karacanın da güzel modelleri var hem sandıklı onlar. Dur bakayım beğendiğim bir modeli vardı ekleyeyim...
jumboyu bende seviyorum da birde ar yıldızın bi modeli hoşuma gitti geçende.
dur netten jumbonun yeni modellerine de bakayım...

karaca.jpg

Bu model çok hoşuma gidiyor. Sandığı da var. Karaca Lily

ben daha sade şeylere bakınıyorum duygusalım modası çabuk geçmez diye.
bir de geçende pasaklı karacanın paslandığını söylemişti,.
çinde yapılıyormuş....

Back
X