- 26 Şubat 2015
- 3.429
- 2.908
-
- Konu Sahibi Periliperi
Kareli tabaklar kullanışsiz oluyor yuvarlak ve oval takımlar secin.kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Kesinlikle porland desen soyulmama garantili ayrıca bulaşık makinesinde çok rahat yıkanabiliyorkızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Merhaba 2,5 yıldır evliyim karaca'dan kçb seti bıçak seti (asla) elektrikli ev aletlerini ve tahta alma nerden ne alırsan al ❤ çaycım 1 haftalık evliyken elimde kaldı sapı yanıyordum 1 ayda bıçaklar paslandı tahta direk kırıldı falan yani herkesin aynı oldu çevremde ama bardak tabak vs görsel açıdan güzel hayla kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa asla çeyizleri takım takım böyle mağazaşardan almam migrosta bile daha güzel şık tabaklar var ikeada vs kendim takım yaparım.kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
fine pearl e bayildimayy tabii ki söylerm birkaç model kestirdim şu an gözüme atayım belki sizinde hoşunuza gider. misafir için şu 2si arasında kaldım, Karaca Fine Pearl Extra Eight Corner 62 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca Karaca Fine Pearl Extra Nish 62 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca günlük içinde şu 2 si arasındayım, Karaca Elegance Bone Aria 56 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca Karaca Elegance Bone Aries 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Karaca ( 6 kişilik olanı 12 ye tamamlayacağım alırsam eğer)
Canım ben ikisini ayrı ayrı aldım. Gunluk yemek takımını 6 kişilik aldım. Keşke 12 kişilik alsaydım. Butcen varsa günlüğü de 12 kişilik al.su an 16 aylik bir oğlum var. Ona aldığımız plastik tabakalrda yemiyor bizden gördüğü için porselen tabak istiyor. Çorba kasem kalmadı bi an gözümü ayiridigmda yere fırlatıyor.kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Ayrı ayrı tercih etmelisinnnkızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
KaracaCanım hayırlı olsun öncelikle. Ben alırken 2 tane takım almıştım karacadan hem günlük hem misafir için. Misafir için Karaca Stream Bone Geo 59 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca Günlük için Karaca Elegance Bone Floda 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca bu ikisini önerebilirim