çeyiz için yemek takımı

Benim tarzım salonum country. Mutfağım İskandinav ona göre almak isterdim ama ikinci evlilik olunca önceki takımlarımı kullanıyorum onlar da Osmanlı tarzı çok alakasız. Boşa gitmesin diye kullanıyorum işte. Önce kendinize bir tarz belirleyin evi nasıl döşeyeceksiniz? Country ,vintage olan her şey çok hoşuma gidiyor.

Kareli tabaklar kullanışsiz oluyor yuvarlak ve oval takımlar secin.
Cok varaklı desenli seyler değil daha sade seyler hep kullanılıyor

Kalite bakımından merak edersen karaca, kütahya porselen, english home aynı fabrikada üretiliyor. Bu da kesin bilgi yayalım askdkfkfkfk

Kesinlikle porland desen soyulmama garantili ayrıca bulaşık makinesinde çok rahat yıkanabiliyor

Merhaba öncelikle iki yemek takımını da çok büyük almamanızı tavsiye ederim. Özellikle ölçülerine bakın Karaca’nın çoğu kasesi ve servis taba çok büyük ben çok araştırdığım için.korkmazın boyutları güzel

Girin dolap uygulamasına bakın en çok ürününü satmak isteyenlerin modeli karaca inci modeli kare olan. Çünkü çok büyük çok yer kaplıyor makinede ve ağır

Merhaba 2,5 yıldır evliyim karaca'dan kçb seti bıçak seti (asla) elektrikli ev aletlerini ve tahta alma nerden ne alırsan al ❤ çaycım 1 haftalık evliyken elimde kaldı sapı yanıyordum 1 ayda bıçaklar paslandı tahta direk kırıldı falan yani herkesin aynı oldu çevremde ama bardak tabak vs görsel açıdan güzel hayla kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa asla çeyizleri takım takım böyle mağazaşardan almam migrosta bile daha güzel şık tabaklar var ikeada vs kendim takım yaparım.

fine pearl e bayildim

Canım ben ikisini ayrı ayrı aldım. Gunluk yemek takımını 6 kişilik aldım. Keşke 12 kişilik alsaydım. Butcen varsa günlüğü de 12 kişilik al.su an 16 aylik bir oğlum var. Ona aldığımız plastik tabakalrda yemiyor bizden gördüğü için porselen tabak istiyor. Çorba kasem kalmadı bi an gözümü ayiridigmda yere fırlatıyor. bir de butcen nasıl o.onemli ben schaferdan aldım çeyiz setimi. Elektronik esyalari çok kötü çıktı.butce varsa ayrı ayrı almanı tavsiye ederim

Ayrı ayrı tercih etmelisinnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…