- 12 Nisan 2024
- 195
- 92
- 27
-
- Konu Sahibi Periliperi
60 derecede yıkıyorum, bir senedir kullanıyorum desenlerinden eser kalmadı diyebilirimYıkama şekliniz nasıldı acaba ? ben de alınca 1 kere yıkadım makinede düşük ayarda ama hiç öyle silinme yıpranma olmadı
Extra nish ile elegance bone aria modellerini aldım KaracadanNe aldın konu sahibiii?
Öyle yaptım bende iki ayrı set aldım teşekkürlerAyrı ayrı tercih etmelisinnn
Bende karaca tercih ettim çokkk memnunum sağ olun. Siz hangi modelini kullanıyosunuz?Karaca
İkisini de oval tercih ettim hem kullanım kolaylığı açısından hemde zaten bence daha şık görünüyo sağ olun öneriniz içinKare takım pişmanlıktır net. Misafirlikte saçma parçaların olduğu takımlar gereksizmiş, ben de korkmazdan almıştım, çorba kasesi, peçetelik, kürdanlık, tuzluk biberlik var. Keşke diyorum 29 parça 2 takım alsaymışım. Kayıklar, büyük kase inanın daha çok lazım oluyor. Tuzluk farklı olunca cam, kristal vs. göze batmıyor ama mezeler, salatalar başka tabakta ifrit oluyorum, ki takıntılıyımdır. Günlük olarak da 6 kişilik yetiyordu eşimle ama şimdi çocuk olunca kahvaltı+yemek 1 takım yetmiyor. kareydi benim ve kenarları kırıldı. Ben de şimdi 27-28 parça 6 kişilik 2 takım alacağım günlük için. Bence günlük için de 12 kişilik alınmalı.
Kullanım ve sunum açısından takımları tercih ettim bende zamansız şık parçaları tercih ettim ki hep kullanabileyim :)Herşeyim şuan takım ama işte bugün olsa almam ☺
Çok teşekkür ederim hepimizin sofraları hep neşeli sağlıklı olsunBol neşeli sofralarınız olsun inşallah.
Hangi ayar ve ısıda yıkanması gerektiği modele göre değişiyor bildiğim kadarı ile belki öyle bir sorun olmuş olabilir sizin takımınızda60 derecede yıkıyorum, bir senedir kullanıyorum desenlerinden eser kalmadı diyebilirim
Ben de ayni durumdayim, ankette oy kullandim gelmeye devam ediyor. Oyumu geri ceksem belki gelmez diye dusunuyorum du bakalimBu konudan niye bana surekli bildirim geliyor?
Misafir için ayrı takım önermem en güzelini al ilk önce kendin için kullan misafir kim yani otursun senin yediğinde yesin evliyken de şimdi de misafir için evimde sadece havul ve nevresim var onun dışında misafir odası bile yapmamıştım orayı oyun odası yapmıştım daha kullanışlıydıkızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?
Ben oy da vermedim.Ben de ayni durumdayim, ankette oy kullandim gelmeye devam ediyor. Oyumu geri ceksem belki gelmez diye dusunuyorum du bakalim
Evliliğin 2. Yılından bildiriyorum günlük düz bembeyaz takım alın. Sürekli makineye giriyor bir süre sonra desenler deforme olur hiç gerek yok. Misafir yemek takımı da iyi hoş da çalışan biri olarak şimdiye kadar aileler dahil 10 yemekli misafir ancak ağırlamışızdır. Pahalı bir şeyler alsam üzülürdüm kullanmadım ki diye. Yıllar içinde moda değişecek, ürünler mutlaka kırılıp çatlayacak deforme olacak aman aman pahalı bir takım şahsi fikrim gereksiz. Sürekli yemekli misafirim gelir diyorsanız zaten ben kullana kullana eskitirim modası geçmeden diyorsanız güzel kaliteli bir şey bakabilirsiniz. Günlük yemek takımımı Kütahya porselenin a101e gelen ürünlerinden oluşturmuştum ben tepe tepe kullanıyoruz
Tabi ki jumbokızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?