çeyiz için yemek takımı

Peki çeyiz için hangi marka yemek takımını önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    250
İkisini de oval tercih ettim hem kullanım kolaylığı açısından hemde zaten bence daha şık görünüyo sağ olun öneriniz için

Misafir için ayrı takım önermem en güzelini al ilk önce kendin için kullan misafir kim yani otursun senin yediğinde yesin evliyken de şimdi de misafir için evimde sadece havul ve nevresim var onun dışında misafir odası bile yapmamıştım orayı oyun odası yapmıştım daha kullanışlıydı
Schafer önermem makinada çıkıyor desenleri uzun kullanımda

Ben bu sene başında şunu aldım

Ara ara keramikadan ayrı parçalar da alıyorum hiçbir şekilde aşınma ve yaşamadım

Evliliğin 2. Yılından bildiriyorum günlük düz bembeyaz takım alın. Sürekli makineye giriyor bir süre sonra desenler deforme olur hiç gerek yok. Misafir yemek takımı da iyi hoş da çalışan biri olarak şimdiye kadar aileler dahil 10 yemekli misafir ancak ağırlamışızdır. Pahalı bir şeyler alsam üzülürdüm kullanmadım ki diye. Yıllar içinde moda değişecek, ürünler mutlaka kırılıp çatlayacak deforme olacak aman aman pahalı bir takım şahsi fikrim gereksiz. Sürekli yemekli misafirim gelir diyorsanız zaten ben kullana kullana eskitirim modası geçmeden diyorsanız güzel kaliteli bir şey bakabilirsiniz. Günlük yemek takımımı Kütahya porselenin a101e gelen ürünlerinden oluşturmuştum ben tepe tepe kullanıyoruz

Jumbo öneririm hafif düşmelerde kırılmaya karşı dayanıklı bir takımı var severek kullanıyorum yılllardır

Yemek takımımı alalı 14 yıl oldu, Schafer marka ilk günkü gibi desenleri, teee 17 yaşındayken annemin aldırdığı Karaca kahvaltı takımım var 30 sene olmuş alalı, onu da 14 yıldır aktif kullanıyorum hemen her gün, milyon kez bulaşık makinasına girdiler desenlerinde asla deforme olmadı, yenilerde kaliteleri mi düşürüyorlar acaba sıkça duydum forumda desenler bozuluyor diye

Tabi ki jumbo

Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin dünyanın enn güzel heyecanlarından biri çeyiz düzmek bence günlük yemek takımı ve misafir yemek takımı ayrı ayrı olması iyi olur. Hatta aynısını çatal kaşık takımı için de yaparsan raht edersin Günlük olanlar 6 kişilik oluyor çorbalık tuzluk falan da olmuyor. Günlüğü kütahya porselenden aldım sade bir şey. Misafir için olanı internetten almadım bir mağazaya girdim oradan aldım markası pier cardin. Onların yemek takımı olmasına şaşırdım ama sağlam çıktılar üç senedir en çok tatlı tabaklarını kullandım hiçbir şey olmadı desenlerine elde de hiç yıkamadım full makine

Karaca tava tencere ve yemek takımlarından hiç kimse memnun değil çevremde. Çeyiz yaparken iyiler ama evlenip kullanmaya başlayanlar birkaç ay sonra çabuk yıprandığını fark ediyorlar hep. Karaca yemek takımım vardı, 3 yılda çöp oldu.

Annem bana Porland ayırmıştı çeyizlik. Öğrenciyken kullandım, şimdi ailem kullanıyor. Ben de şu fotoğrafını bıraktığım modelde aldım. Çok beğenerek kullanıyorum. Zamansız sade benim önceliğim oldu. Tek pişmanlığım 6 kişilik almak oldu. Ben bir set daha alayım diye düşünüyordum, arkadaşım “evlenirken bunları beğenmeyeceksin, çiçekli böcekli şeyler isteyeceksin” dedi.

Ben de bu sene evlenirken Keramika’dan şunları aldım iki paket . Porland’ı daha düz olduğu için kahvaltı takımı yaptım. Yeni aldığımı sulu yemek vs varken kullanmak daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…