- 12 Ekim 2009
- 208
- 154
-
- Konu Sahibi Periliperi
Çok teşekkürler kesinlikle katılıyorum. Özellikle burada da çok fazla kullanan memnun olanını görünce hiç düşünmeden aldım zaten :) Sizde hangi modeli var?Karaca kullanıyorum bende takımlarım hep ondan güzel bi tercih yapmışsınız senelerdir kullandığım modelleri de var yeni yemek takımlarındanda soyulma çizilme sıfır resmen ilk günkü gibiler. Pişman etmedi hiç
Fine Pearl Roma kullanıyorum bendeÇok teşekkürler kesinlikle katılıyorum. Özellikle burada da çok fazla kullanan memnun olanını görünce hiç düşünmeden aldım zaten :) Sizde hangi modeli var?
Aaa evet onu da görmüştüm hatırladımFine Pearl Roma kullanıyorum bende
Ay çok sevindimm bende çok içime sinerek aldım sende de öyle olmuş en önemlisi gerçekten. Uzun uzun kullanırız inşallah bundan sonrasında teşekkürlerValla kasım indirimlerine kalmadan zaten karacada indirimler vardı. Konuşmuştuk hatta senle çok içime sinerek aldım bende. Sağlıkla kullanalım artık sana da bana da hayırlı olsun
Aynen öyleAy çok sevindimm bende çok içime sinerek aldım sende de öyle olmuş en önemlisi gerçekten. Uzun uzun kullanırız inşallah bundan sonrasında teşekkürler
ben de alacağım 2 ayrı takım olarak Karacanın kasım indirimlerini bekliyorumhangisini alırsanız söyler misiniz bana da kararsızım
Bende de var Fine Pearl RomaFine Pearl Roma kullanıyorum bende
Kesinlike en iyileri karaca setleri yillardir kulaniyorumkızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz
Merhaba. Aries takımını günlük olarak kullanıyorum ve memnun değilim. Desenleri ve renkleri silindi. Henüz bir senedir kullanıyorum.ayy tabii ki söylerm birkaç model kestirdim şu an gözüme atayım belki sizinde hoşunuza gider. misafir için şu 2si arasında kaldım, Karaca Fine Pearl Extra Eight Corner 62 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca Karaca Fine Pearl Extra Nish 62 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca günlük içinde şu 2 si arasındayım, Karaca Elegance Bone Aria 56 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca Karaca Elegance Bone Aries 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Karaca ( 6 kişilik olanı 12 ye tamamlayacağım alırsam eğer)
kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsinizömceli
Ben çevremdekilerin gazıyla 1 misafir yemek takımı 1 de misafir kahvaltı takımı aldım. Günlük içinde 1 yemek 1 kahvaltı. Sonra evlendik taşındık yerleştik. Bir de baktım ki hiç gerek yokmuş. Yemek takımında büyük servis tabağı var kahvaltı için kullanılabilir. Pasta tabağı var yine kahvaltı için kullanılabilir. Kısacası başka arkadaşıma hediye ettim aldığım takımı. 1 misafirlik yemek takımını açtım. 1 misafir kahvaltı takımı açtım. Onları sürekli kullanıyoruz. Yemek takımında da parça sayısının fazlalığına takılmamak gerek. Çünkü çorba için sunumluk büyük porselen bir parça var. Hiç kullanmadım. Kime sorsam kullanmamış. Çay bardağı takımı var porselen hiç kullanmadım çünkü herkes cam bardak seviyor. Bir de sürekli düğünde bardak geliyor. Porselen çay demleme parçası var. Vallahi 2 kere hevesten kullandım. Yani kalabalık misafirin olursa vs gibi şeyler için 12 kişilik 1 yemek takımın olsun. Biz memuruz. Gurbetçiyiz. Öyle kalabalık gelenimiz yok. 6 ya da 8 kişilik çok rahat yetiyor yani. Bir de günlük takımın olsun yeter. Zaten zamanla züccaciye avm vs gezerken karşına çok tabak çıkacak şekilli şüküllü. Evdeki takımının fazlalığı gözünü yoracak. Mesela bizim tayin olursa ben bütün seti bırakmayı düşünüyorum. Çünkü günlük takımları uyguna almıştım. Her gün makinada vs yıkamaktan aşındı. Yanlar kırık. Gelen geçen çerezlik almıştı. Onların kenarları kırık. Kendini bu anlamda maddi olarak da yormamanı tavsiye ederim. Bende kütahya porselenin mi karacanın mı ne inci porselen takımı var. 2019da çok uyguna aldım. Ama artık onların zamanı geçti. Şimdi herkes yuvarlak ya da geometrik set alıyor.kızlar selamlar, bu yaza evlenceğim hayırlısıyla çok acele etmeden yavaş yavaş alıyorum eşyalarımı geçen seneden başladım zaten almayada. yemek takımı konusunda kararsız kaldım. misafir ve günlük için 2 ayrı takım mı almalıyım sizce yoksa çok parçalı hem günlük hem misafirde kullanabileceğim bir takım mı almalıyım emin olamıyorum. b.makinesinde yıkanabilir, modası uzun süre geçmeyecek, ve mümkünse çorbalık tuzluk biberlik dahil komple bir set almak istiyorum. ne önerirsiniz?