çeyiz için yemek takımı

Karaca kullanıyorum bende takımlarım hep ondan güzel bi tercih yapmışsınız senelerdir kullandığım modelleri de var yeni yemek takımlarındanda soyulma çizilme sıfır resmen ilk günkü gibiler. Pişman etmedi hiç

Çok teşekkürler kesinlikle katılıyorum. Özellikle burada da çok fazla kullanan memnun olanını görünce hiç düşünmeden aldım zaten :) Sizde hangi modeli var?

Valla kasım indirimlerine kalmadan zaten karacada indirimler vardı. Konuşmuştuk hatta senle çok içime sinerek aldım bende. Sağlıkla kullanalım artık sana da bana da hayırlı olsun

Valla kasım indirimlerine kalmadan zaten karacada indirimler vardı. Konuşmuştuk hatta senle çok içime sinerek aldım bende. Sağlıkla kullanalım artık sana da bana da hayırlı olsun
Ay çok sevindimm bende çok içime sinerek aldım sende de öyle olmuş en önemlisi gerçekten. Uzun uzun kullanırız inşallah bundan sonrasında teşekkürler

Ben marka marka yaptım karaca var english home var madame coco var scherfer var ne beğendiysem almışım hepside şuanlık sağlam hoşuma gitti

Ben royal porselen kullaniyorum. Ara boy 12li servis tabagim var ve gayet yeterli gunluk misafirlik ayrimi yok. Fincan karmasasi yok. Makineye dayanikli ne solma ne renk atma
Ve desenler yok gibi

Bu arada asla almayacagim marka karacadir, ya fiyat performans iliskisini sevmiyorum yada kalitesini
Tesadufen gelen hediyeler coktan evimde elendi bile

15 yıllık evliyim. 10yılda Karacanın porselen takımının iç çatlakları oldu. Çiçekleri soldu. Güral porselene birşey olmadı. Aynen duruyor.

Ke
Kesinlike en iyileri karaca setleri yillardir kulaniyorum

Merhaba. Aries takımını günlük olarak kullanıyorum ve memnun değilim. Desenleri ve renkleri silindi. Henüz bir senedir kullanıyorum.

Son düzenleme:

Gündelik için Kütahya aldım misafir için Karaca aldım. Benim bulaşık makinemde kaşık-çatal ayrı bir raf o yüzden misafir yemek takımının büyük düz tabağını makineye sığdıramıyorum pervaneye çarpıyor.

Öncelikle hayırlı olsun. Ben yeni evlendim. Günlük ve misafirlik olarak ayrı alabilirsiniz. Bide kahvaltı seti aldım. Sadece kaşık çatal bıçak takımını günlük ve misafirlik için ayrı almadım.Kaşıklarımı çatallarımı hem günlük hem misafirlik kullanıyorum. Ama kaliteli set aldım. Marka takıntım yoktur benim. Tabaklarımı kaliteli, hafif olmayan, makinede bozulmayan olmasına dikkat ederek aldım. Çatal kaşık bıçak setim İnter marka. Çok çok memnunum.

Ben çevremdekilerin gazıyla 1 misafir yemek takımı 1 de misafir kahvaltı takımı aldım. Günlük içinde 1 yemek 1 kahvaltı. Sonra evlendik taşındık yerleştik. Bir de baktım ki hiç gerek yokmuş. Yemek takımında büyük servis tabağı var kahvaltı için kullanılabilir. Pasta tabağı var yine kahvaltı için kullanılabilir. Kısacası başka arkadaşıma hediye ettim aldığım takımı. 1 misafirlik yemek takımını açtım. 1 misafir kahvaltı takımı açtım. Onları sürekli kullanıyoruz. Yemek takımında da parça sayısının fazlalığına takılmamak gerek. Çünkü çorba için sunumluk büyük porselen bir parça var. Hiç kullanmadım. Kime sorsam kullanmamış. Çay bardağı takımı var porselen hiç kullanmadım çünkü herkes cam bardak seviyor. Bir de sürekli düğünde bardak geliyor. Porselen çay demleme parçası var. Vallahi 2 kere hevesten kullandım. Yani kalabalık misafirin olursa vs gibi şeyler için 12 kişilik 1 yemek takımın olsun. Biz memuruz. Gurbetçiyiz. Öyle kalabalık gelenimiz yok. 6 ya da 8 kişilik çok rahat yetiyor yani. Bir de günlük takımın olsun yeter. Zaten zamanla züccaciye avm vs gezerken karşına çok tabak çıkacak şekilli şüküllü. Evdeki takımının fazlalığı gözünü yoracak. Mesela bizim tayin olursa ben bütün seti bırakmayı düşünüyorum. Çünkü günlük takımları uyguna almıştım. Her gün makinada vs yıkamaktan aşındı. Yanlar kırık. Gelen geçen çerezlik almıştı. Onların kenarları kırık. Kendini bu anlamda maddi olarak da yormamanı tavsiye ederim. Bende kütahya porselenin mi karacanın mı ne inci porselen takımı var. 2019da çok uyguna aldım. Ama artık onların zamanı geçti. Şimdi herkes yuvarlak ya da geometrik set alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…