çeyiz için yemek takımı

Merhaba. Aries takımını günlük olarak kullanıyorum ve memnun değilim. Desenleri ve renkleri silindi. Henüz bir senedir kullanıyorum.
Yıkama şekliniz nasıldı acaba ? ben de alınca 1 kere yıkadım makinede düşük ayarda ama hiç öyle silinme yıpranma olmadı

O kötüymüş ya ben de o tarz bi makine alacaktım vazgeçirdiler normal sepetli olanlardan aldım iyi ki öyle almışım o zaman :)))

Çok teşekkürler size de hayırlı olsun, günlük ve misafir olarak ayrı aldım bende

Ya evet sık kullanmayan insanlara hak veriyorum açıkcası ama ben ailemden de hep bu şekilde gördüm + misafir ağırlamayı da severiz misafir için olmasa bile o sofranın özenli olmasını istiyorum hep :)) o yüzden her şeyin olduğu takımları almanın gerekli olduğunu düşünüp aldım eminimki hepsini sık sık kullanacağım

Benim sade doğal bir tarzım var sanırım avangart şeyleri hiç sevmem ama bohem iskandinav tarzıda çok uygun değil.. Neyseki bayadır baktığım takımlar vardı zaten onlardan aldım tam tarzıma göre diyebilirim

Bulaşık makinesine rahat girdi boyut olarak büyük gelmedi bana çok teşekkürler öneriniz için

Girin dolap uygulamasına bakın en çok ürününü satmak isteyenlerin modeli karaca inci modeli kare olan. Çünkü çok büyük çok yer kaplıyor makinede ve ağır
Evet buradan da uyaran oldu kare model almadım o yüzden yuvarlak model olanlardan tercih ettim ama o b.makinesiyle de alakalı sanırım aldıklarımın kayık tabakları vs rahat sığıyor çünkü

Ya ben her şeyiyle full takım istediğim için oraya bakıyordum zaten bayadır sonra da aldım henüz düzenli kullanmaya başlamadım ama yıkadım vs gayet kullanışlı görünüyor ikea gibi yerler bana biraz öğrenci işi geldi ya da ben beğenemedim

Bende full+full parça aldım karacadan iki ayrı takım olarak dediğiniz gibi bütçemide hiç zorlamadı açıkcası

Herşeyim şuan takım ama işte bugün olsa almam ☺

Bol neşeli sofralarınız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…