- 28 Şubat 2007
- 425
- 279
-
- Konu Sahibi Periliperi
extra nish olan 62 parça tuzluk biberlik, pasta tabağı , salata kasesi, kayık tabakları dahil. elegance bone aria da 56 parça oda benzer parçalardaKaç parçalık senin aldığın ?
Çook iyiymiş bende bakıcam teşekkürlerextra nish olan 62 parça tuzluk biberlik, pasta tabağı , salata kasesi, kayık tabakları dahil. elegance bone aria da 56 parça oda benzer parçalarda
rica ederimÇook iyiymiş bende bakıcam teşekkürler
Kesinlikle katılıyorum modelleri çok iyiydi karar vermekte zorlandım :)Karacayı tek geçerim yaa çok beğeniyorum kalitesini de modellerini de bende kullanıyorum
Güle güle kullan çok güzel parçalar seçmişsinKesinlikle katılıyorum modelleri çok iyiydi karar vermekte zorlandım :)
Çok teşekkürler çeyizim için aldım ama dayanamadım bulaşık makinesinde yıkadım birkaç parçasını hiçbir çizik soyulma olmadı iyiki almışım diyorum yeniden içime çok sindiGüle güle kullan çok güzel parçalar seçmişsin
Zaten model ve parçaları konusunda çok memnunum içinde aradığım her parça vardı. Ben çeyizim için aldım henüz kullanmadım ama birkaç parçayı yıkadım makinede hiçbişi olmadı. Siz nasıl bi şey arıyosunuz?Bende karacanın yemek takımlarına bakıyodum da 2 model arasında kalmıştım birisi de sizin aldığınız modeli. Memnun musunuz acaba kullanımı vs rahat mı
Benim aldığım extra nish olan 62 parçalık bi yemek takımı tavsiye ederim ya alacaksanız model olarak güzel bunu alabilirsinizBende çok parçalı ve tüm ihtiyaçlara yetsin istiyorum kesinlikle şık ve kullanışlı olması önemli bi de tabiiki . Günlük için takımım var benimde bunu misafir ve özel günler için almak istiyorum
Çok teşekkürlerBenim aldığım extra nish olan 62 parçalık bi yemek takımı tavsiye ederim ya alacaksanız model olarak güzel bunu alabilirsiniz
Rica ederim ne demekÇok teşekkürler
Evet yaa siz demiştinizBurayı güncellediğin çok iyi oluyo valla bende kararımı verdim sayende kesinlike çok içime sindi. Senle konuştuktan sonra da gidip aldım zaten çok kullanışlı ve zarif bi takım ya
Karacanın kalitesinden memnunum gerçekten hiç sorun yaşamadım gözüm kapalı öneriyorum o yüzden kullandığım modelleri de güle güle kullanEvet yaa siz demiştinizBen sabırsız olduğum için hem de hazır etmek için bi makinede test edeyim dedim. Başarıyla geçti. Zaten sizde uzun süredir kullandığınız için içim rahattı
Katılıyorum kesinlikle. Çok teşekkür ederimKaracanın kalitesinden memnunum gerçekten hiç sorun yaşamadım gözüm kapalı öneriyorum o yüzden kullandığım modelleri de güle güle kullan