- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
- Konu Sahibi misss_girl
-
kesinlikle gereksiz.Güzel bir gecelik alırsın.Abiye şatafatlı yatak örtüsü aman alma.Hem masraf,hem temizliği zor,hem yer kaplıyor.Sade,şık,kullanışlı bir örtü al,yetermrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?
mrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?
gereklimi gerçekten uyku seti:/Uyku setini almalısınız, 6 lı gecelik seti size kalmış. Ben almamıştım.
Abiye gibi yatak örtüleri gerçekten çok gereksiz. Bana annem zorla aldırdı, kutusu o kadar çok yer kaplıyor ki... Bir de baskı yiyorum, misafir geleceği zaman örtmem konusunda. Örtmem diye diretirsem gelip kendi örtüyor.
mrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?
Uyku seti denen şey elyaf yastık ve yorgan ama yatak örtüsü olarakta kullanılan bişey :)arkadaşlar biri bana uyku setinin ne işe yaradığını söyleyebilir mi. : D
uyku seti almayacağım ama yatak örtüsünde size katılıyorum gerekli bencede hem gündelik hem misafir geldiğinde kullanlmak üzere ...bnde şuan ince battaniyelerden sererrm mtlaka yatağmn üzerine daha derli toplu olyr evlnncede kllacağmı düşünüyorm o yüzdenUyku seti kullanılmayabilir ama yatak örtüsü şart. Öyle gelinlik gibi tüllü şatafatlı olanlardan değilde çok şık yatak örtüleri var. Benimki tamamen kadife ve şerit halinde tek sıra taşları var. Her gören bayılıyor nerden buldun bunu diye. Sade, hafif ama şık birşey mutlaka al. Geçenlerde yeni evli bir çifte hayırlı olsuna gittik yatak örtüsü yoktu mesela, nevresim takımını kapatmıştı, bu durum bana sanki yeni uykudan kalkılmış hissini veriyor. Birde gündelik yatak örtüleri var, tay tüyünden oluyor, hem çok hafif hem fiyatları çok uygun. Uğraşmak istemezsem günlük seriyorum, ama misafir falan gelicekse kadife örtümü seriyorum, yatak odamın rengi değişiyor adeta.
Gecelik ise; aldığın 6lı takıma göre değişir diyorum. Ben saten almadım, hep ince pamuklu aldım. 6 lı setin en az uzun alt parçasını giymişimdir. Bence 6lı takımını sende pamuklu al, saten istersende sadece sabahlık gecelik takımlarından alabilirsin. Kış içinde uzun kollu gecelik tercih edebilirsin.
bnde sizin gibi düşünüyorm yatak örtüsü gerekli ama uyku seti kllnlmaz gibime gerekiyor...teşekkr edrm cbnz için:)Uyku seti kullanılmayabilir ama yatak örtüsü şart. Öyle gelinlik gibi tüllü şatafatlı olanlardan değilde çok şık yatak örtüleri var. Benimki tamamen kadife ve şerit halinde tek sıra taşları var. Her gören bayılıyor nerden buldun bunu diye. Sade, hafif ama şık birşey mutlaka al. Geçenlerde yeni evli bir çifte hayırlı olsuna gittik yatak örtüsü yoktu mesela, nevresim takımını kapatmıştı, bu durum bana sanki yeni uykudan kalkılmış hissini veriyor. Birde gündelik yatak örtüleri var, tay tüyünden oluyor, hem çok hafif hem fiyatları çok uygun. Uğraşmak istemezsem günlük seriyorum, ama misafir falan gelicekse kadife örtümü seriyorum, yatak odamın rengi değişiyor adeta.
Gecelik ise; aldığın 6lı takıma göre değişir diyorum. Ben saten almadım, hep ince pamuklu aldım. 6 lı setin en az uzun alt parçasını giymişimdir. Bence 6lı takımını sende pamuklu al, saten istersende sadece sabahlık gecelik takımlarından alabilirsin. Kış içinde uzun kollu gecelik tercih edebilirsin.
Bende uyku seti var ama nasıl kullanılıyor anlamadım. Bir kere kullandım e nevresim değiştirmek isteyince noluyor, seti tamamen kaldırıp kılıflarını yıkayıp başka yorgan takıyorsun yeni nevresime. Bana çok anlamsız geldi bir daha kullanmadım. :sUyku seti denen şey elyaf yastık ve yorgan ama yatak örtüsü olarakta kullanılan bişey
inan nasıl kullanıyor bnde bilmyrmBende uyku seti var ama nasıl kullanılıyor anlamadım. Bir kere kullandım e nevresim değiştirmek isteyince noluyor, seti tamamen kaldırıp kılıflarını yıkayıp başka yorgan takıyorsun yeni nevresime. Bana çok anlamsız geldi bir daha kullanmadım. :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?