- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
canım kendim almayacağım zaten onun yerine başka şeyler aldıracapım erkek arkadaşıma..uyku seti yerinede dediğin gibi ayrı ayrı almak daha mantıklıAlırsa gecelik takımını kaynana filan bohçaya alsın ,sen alma boşuna ,zaten yazın giysen pişiriyor .kışın giysen üşütüyor ,lüzumsuz bişey kim icat etmişse artık,uyku seti sana kalmış onun yerine çarşaf nevresim takımı ayrı alırsın ,yorganı ayrı alırsın ,uyku setinden eskiden yatak fırfırı filan çıkardı ,yine öylemi bilmem ama o da gayet gereksiz bi ayrıntı ,yatak örtümü tıkacak yer bulamıyorum ,oldukça kaba ,zorla aldırılan ve 10 yılda taş çatlasın 5 kez serdiğim bişey ,dünya para ve o da lüzumsuz ,sen hepsinin sade ve kullanışlı olanlarından alabilirsin ,english home veya madame coco ya git ordan al bence ,harika şeyler var.home sweet home da güzel.
canım kendim almayacağım zaten onun yerine başka şeyler aldıracapım erkek arkadaşıma..uyku seti yerinede dediğin gibi ayrı ayrı almak daha mantıklıAlırsa gecelik takımını kaynana filan bohçaya alsın ,sen alma boşuna ,zaten yazın giysen pişiriyor .kışın giysen üşütüyor ,lüzumsuz bişey kim icat etmişse artık,uyku seti sana kalmış onun yerine çarşaf nevresim takımı ayrı alırsın ,yorganı ayrı alırsın ,uyku setinden eskiden yatak fırfırı filan çıkardı ,yine öylemi bilmem ama o da gayet gereksiz bi ayrıntı ,yatak örtümü tıkacak yer bulamıyorum ,oldukça kaba ,zorla aldırılan ve 10 yılda taş çatlasın 5 kez serdiğim bişey ,dünya para ve o da lüzumsuz ,sen hepsinin sade ve kullanışlı olanlarından alabilirsin ,english home veya madame coco ya git ordan al bence ,harika şeyler var.home sweet home da güzel.
karar verdim cvplarınızdan sonra almayacağım...yatak örtüsünüde dediğiniz gibi bir günlük bir de daha ağır pike takımı alacağımsaten gecelik bencede çok gereksiz 7 senede 3 kez anca giyindim
yatak örtümü eltime verdim
pike takımları var çok güzel onlarda al
hem şık hem üstüne örtebiliyorsun
mutluluklar
birde newresimde bornozda ve pijama gecelik takımlarında önerebileceğiniz markalar var mı?O zaman madem öyle onlar alacaklar ,sen ne istersen onu alsınlar ,dediğin gibi uyku seti olayını yorgan yastık ,nevresim olarak 2 takım fian aldır,gecelik sabahlık bir takım şık bişey olsun saten olmayanlardan ,bir takımda penye alıdrırısın ,şortlu yada caprili rahat bir takım daha olabilir ,fazla gelirse onu da sen alırsın,yatak örtüsüde basettiğin tarzada ,öyle gelinlik gibi fırfırlı değilde daha sade fransız dantel olanlar var ,taçta gördüm hatta karaca da da var ,öyle bişey tercih et.
bizde kendmz alacağz canm bnde kllnlmyck şeylerin yerine kullanacağm şeyler almak istiyorm10 ay önce evlenen biri olarak almamanı öneririm canım. alacaksan git nişanlınla kendin seç pijama ve geceliklerini. ben öyle yaptım çok da iyi oldu. kimsenin zevkine bıakmadık kendimiz gittik aldık.ama onun dısında özenti midir cevrede hep gördüğümden midir nedir o altılı takımı da aldım şimdi giymiyorum. pijaması falan neyse de sabahlık falan kullanılmıyor yaa
bizde kendmz alacağz canm bnde kllnlmyck şeylerin yerine kullanacağm şeyler almak istiyorm
bizde kendmz alacağz canm bnde kllnlmyck şeylerin yerine kullanacağm şeyler almak istiyorm10 ay önce evlenen biri olarak almamanı öneririm canım. alacaksan git nişanlınla kendin seç pijama ve geceliklerini. ben öyle yaptım çok da iyi oldu. kimsenin zevkine bıakmadık kendimiz gittik aldık.ama onun dısında özenti midir cevrede hep gördüğümden midir nedir o altılı takımı da aldım şimdi giymiyorum. pijaması falan neyse de sabahlık falan kullanılmıyor yaa
evet çok pahalılar birde valla bende düşünüyorum bazen şunu aldırmayım bunu aldırmaym filan diye sözlüme kızarkadaşlarım hiç acıma diyorlar:) bnde kullanmayacğım şeyler yerine kullanacağım şeyler aldıracağım:)aynen öyle yap canım. yok tarak seti makyaj malzemesi... ben para verdirmedim öyle şeyler için nişanlıma. zaten yeteri kadar masraf oluyor. ama aynı tutumlulugu altılı takımı alırken yapamadımaltına tüylü terlik bile aldım pınar arkadasımın da dediği gibi pijama ve sortlu takım yine bir nebze kullanılıyor da gecelik hele de sabahlık bosuna yani. bir de keske ucuz olsalar
bizde kendmz alacağz canm bnde kllnlmyck şeylerin yerine kullanacağm şeyler almak istiyorm
evet çok pahalılar birde valla bende düşünüyorum bazen şunu aldırmayım bunu aldırmaym filan diye sözlüme kızarkadaşlarım hiç acıma diyorlarbnde kullanmayacğım şeyler yerine kullanacağım şeyler aldıracağım
p,jama takımı için önerebileceğin marka varmı canım...ayrıca önerilerini dikkate alacağım teşekkürler cvbn içinPijama Takımı senin zevkine kalmış saten seviyorsan olabilir ancak çok güzel Penye ama sık duran pijama takımları var.ben sonradan onlardan almıştım hem daha kullanılır erkek arkadaşına zaten sakin alma cevremdekim aldiysa kullanmiyorlar. ..uyku Seti ben yıllardır kendim kullanırım çünkü hafif oluyorlar benim tercihim ya silikon yogun ya da uyku Seti olurdu.ama uyku Seti alırsan kışın üstüne tekrar yatak örtüsü sermene gerek kalmayabilir.cok güzel Setler var.yatak örtüsü gelen giden açısından görsel olarak istiyorsan al.ben 2 takım almıştım zamanında bir hevesle side rafa kalktı.onlarin yerine hafif günlük kullanıma uygun sık ve sade bir örtü aldım.o zaman Kendime her sabah işkence ettiğimi farkettimtaç markanın her ürünü çok güzel helede nevresimler süper utulemene bile gerek kalmıyor saten değil benim aldıkları ama onun gibi duruyor sakin saten alma altın üstün kayar durur
sağol canım bende mesela 6lı gecelik takımının fiyatı neyse onun yerine kullanacğım ppijama takımı aldıracğım bizde uyku setide alınır nişan alışverişinde ondada şık pike gibi yatak örtüleri var ya ondan yada saten newresim takımı aldırmayı düşünüyorum bakalım aama acımayacağım:):)evet evet arkadasların haklılar, kullanacağın şeyleri alırken acıma alsınkullanmayacagın syler için para vermesin sadece, çünkü evlendikten sonra öncelikler değişiyor. borçlar falan olunca evlenince alırız denen seyler kalıyor ne yazık. ihtiyacın olanları al o yüzden
mrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?