• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için uyku seti ve 6lı gecelik takımı gerekli mi sizce arkadaşlar?

Alırsa gecelik takımını kaynana filan bohçaya alsın ,sen alma boşuna ,zaten yazın giysen pişiriyor .kışın giysen üşütüyor ,lüzumsuz bişey kim icat etmişse artık,uyku seti sana kalmış onun yerine çarşaf nevresim takımı ayrı alırsın ,yorganı ayrı alırsın ,uyku setinden eskiden yatak fırfırı filan çıkardı ,yine öylemi bilmem ama o da gayet gereksiz bi ayrıntı ,yatak örtümü tıkacak yer bulamıyorum ,oldukça kaba ,zorla aldırılan ve 10 yılda taş çatlasın 5 kez serdiğim bişey ,dünya para ve o da lüzumsuz ,sen hepsinin sade ve kullanışlı olanlarından alabilirsin ,english home veya madame coco ya git ordan al bence ,harika şeyler var.home sweet home da güzel.
canım kendim almayacağım zaten onun yerine başka şeyler aldıracapım erkek arkadaşıma..uyku seti yerinede dediğin gibi ayrı ayrı almak daha mantıklı

Alırsa gecelik takımını kaynana filan bohçaya alsın ,sen alma boşuna ,zaten yazın giysen pişiriyor .kışın giysen üşütüyor ,lüzumsuz bişey kim icat etmişse artık,uyku seti sana kalmış onun yerine çarşaf nevresim takımı ayrı alırsın ,yorganı ayrı alırsın ,uyku setinden eskiden yatak fırfırı filan çıkardı ,yine öylemi bilmem ama o da gayet gereksiz bi ayrıntı ,yatak örtümü tıkacak yer bulamıyorum ,oldukça kaba ,zorla aldırılan ve 10 yılda taş çatlasın 5 kez serdiğim bişey ,dünya para ve o da lüzumsuz ,sen hepsinin sade ve kullanışlı olanlarından alabilirsin ,english home veya madame coco ya git ordan al bence ,harika şeyler var.home sweet home da güzel.
canım kendim almayacağım zaten onun yerine başka şeyler aldıracapım erkek arkadaşıma..uyku seti yerinede dediğin gibi ayrı ayrı almak daha mantıklı
saten gecelik bencede çok gereksiz 7 senede 3 kez anca giyindim

yatak örtümü eltime verdim

pike takımları var çok güzel onlarda al
hem şık hem üstüne örtebiliyorsun

mutluluklar
karar verdim cvplarınızdan sonra almayacağım...yatak örtüsünüde dediğiniz gibi bir günlük bir de daha ağır pike takımı alacağım

O zaman madem öyle onlar alacaklar ,sen ne istersen onu alsınlar ,dediğin gibi uyku seti olayını yorgan yastık ,nevresim olarak 2 takım fian aldır,gecelik sabahlık bir takım şık bişey olsun saten olmayanlardan ,bir takımda penye alıdrırısın ,şortlu yada caprili rahat bir takım daha olabilir ,fazla gelirse onu da sen alırsın,yatak örtüsüde basettiğin tarzada ,öyle gelinlik gibi fırfırlı değilde daha sade fransız dantel olanlar var ,taçta gördüm hatta karaca da da var ,öyle bişey tercih et.

O zaman madem öyle onlar alacaklar ,sen ne istersen onu alsınlar ,dediğin gibi uyku seti olayını yorgan yastık ,nevresim olarak 2 takım fian aldır,gecelik sabahlık bir takım şık bişey olsun saten olmayanlardan ,bir takımda penye alıdrırısın ,şortlu yada caprili rahat bir takım daha olabilir ,fazla gelirse onu da sen alırsın,yatak örtüsüde basettiğin tarzada ,öyle gelinlik gibi fırfırlı değilde daha sade fransız dantel olanlar var ,taçta gördüm hatta karaca da da var ,öyle bişey tercih et.
birde newresimde bornozda ve pijama gecelik takımlarında önerebileceğiniz markalar var mı?

Bornoz yıllardır özdilek derler en iyisi en kalitelisi diye ,bende öyle almıştım ,ama şu an öyle güzel modeller varki ,karaca ve taç bu konuda uzman sanırım ,çok kaliteli bornozları var,nevresimlerimin tamamı english home ,hem görsel olarak hem kalite olarak mükemmel,vallahi gecelik sabahlık konusunda son zamanlarda almadım bişey diyemem ama günlü kullanım için madame coconun kiler güzel.

10 ay önce evlenen biri olarak almamanı öneririm canım. alacaksan git nişanlınla kendin seç pijama ve geceliklerini. ben öyle yaptım çok da iyi oldu. kimsenin zevkine bıakmadık kendimiz gittik aldık.ama onun dısında özenti midir cevrede hep gördüğümden midir nedir o altılı takımı da aldım şimdi giymiyorum. pijaması falan neyse de sabahlık falan kullanılmıyor yaa

10 ay önce evlenen biri olarak almamanı öneririm canım. alacaksan git nişanlınla kendin seç pijama ve geceliklerini. ben öyle yaptım çok da iyi oldu. kimsenin zevkine bıakmadık kendimiz gittik aldık.ama onun dısında özenti midir cevrede hep gördüğümden midir nedir o altılı takımı da aldım şimdi giymiyorum. pijaması falan neyse de sabahlık falan kullanılmıyor yaa

bizde kendmz alacağz canm bnde kllnlmyck şeylerin yerine kullanacağm şeyler almak istiyorm

canım uyku seti annem almıştı kullanmam dememe rağmen.çok güzel olmasına rağmen gereksiz bence.yatak odamı hazırlarken annem sermişti evlendiğimin ertesi günü kaldırdım maalesef.fransız danteli işlemesi vardı kullanımı zordu.gelinlik gibi yatak örtülerini sevmediğim için english homedan sade bi yatak örtüsü aldım onu hep kullanıyorum.saten gecelik takımınıda gereksiz görme bence.geceliğini 1-2 kez anca giydim ama pijama ve şortlu takımı kullanışlı olduğu için giyiyorum.

öff ya... Sitenin yeni hali sağ olsun yazdığım mesajı gönderirken hata veriyor bir daha bastığım zamanda aynı mesaj bikaç kere gidiyor :KK57: :KK57: :KK57:

bizde kendmz alacağz canm bnde kllnlmyck şeylerin yerine kullanacağm şeyler almak istiyorm

aynen öyle yap canım. yok tarak seti makyaj malzemesi... ben para verdirmedim öyle şeyler için nişanlıma. zaten yeteri kadar masraf oluyor. ama aynı tutumlulugu altılı takımı alırken yapamadım;) altına tüylü terlik bile aldım:KK53: :KK53:pınar arkadasımın da dediği gibi pijama ve sortlu takım yine bir nebze kullanılıyor da gecelik hele de sabahlık bosuna yani. bir de keske ucuz olsalar

aynen öyle yap canım. yok tarak seti makyaj malzemesi... ben para verdirmedim öyle şeyler için nişanlıma. zaten yeteri kadar masraf oluyor. ama aynı tutumlulugu altılı takımı alırken yapamadım;) altına tüylü terlik bile aldım:KK53: :KK53:pınar arkadasımın da dediği gibi pijama ve sortlu takım yine bir nebze kullanılıyor da gecelik hele de sabahlık bosuna yani. bir de keske ucuz olsalar
evet çok pahalılar birde valla bende düşünüyorum bazen şunu aldırmayım bunu aldırmaym filan diye sözlüme kızarkadaşlarım hiç acıma diyorlar:) bnde kullanmayacğım şeyler yerine kullanacağım şeyler aldıracağım:)

Pijama Takımı senin zevkine kalmış saten seviyorsan olabilir ancak çok güzel Penye ama sık duran pijama takımları var.ben sonradan onlardan almıştım hem daha kullanılır erkek arkadaşına zaten sakin alma cevremdekim aldiysa kullanmiyorlar. ..uyku Seti ben yıllardır kendim kullanırım çünkü hafif oluyorlar benim tercihim ya silikon yogun ya da uyku Seti olurdu.ama uyku Seti alırsan kışın üstüne tekrar yatak örtüsü sermene gerek kalmayabilir.cok güzel Setler var.yatak örtüsü gelen giden açısından görsel olarak istiyorsan al.ben 2 takım almıştım zamanında bir hevesle side rafa kalktı.onlarin yerine hafif günlük kullanıma uygun sık ve sade bir örtü aldım.o zaman Kendime her sabah işkence ettiğimi farkettim:)taç markanın her ürünü çok güzel helede nevresimler süper utulemene bile gerek kalmıyor saten değil benim aldıkları ama onun gibi duruyor sakin saten alma altın üstün kayar durur:)

evet çok pahalılar birde valla bende düşünüyorum bazen şunu aldırmayım bunu aldırmaym filan diye sözlüme kızarkadaşlarım hiç acıma diyorlar:KK66: bnde kullanmayacğım şeyler yerine kullanacağım şeyler aldıracağım:KK66:

evet evet arkadasların haklılar, kullanacağın şeyleri alırken acıma alsın;) kullanmayacagın syler için para vermesin sadece, çünkü evlendikten sonra öncelikler değişiyor. borçlar falan olunca evlenince alırız denen seyler kalıyor ne yazık. ihtiyacın olanları al o yüzden;)

Pijama Takımı senin zevkine kalmış saten seviyorsan olabilir ancak çok güzel Penye ama sık duran pijama takımları var.ben sonradan onlardan almıştım hem daha kullanılır erkek arkadaşına zaten sakin alma cevremdekim aldiysa kullanmiyorlar. ..uyku Seti ben yıllardır kendim kullanırım çünkü hafif oluyorlar benim tercihim ya silikon yogun ya da uyku Seti olurdu.ama uyku Seti alırsan kışın üstüne tekrar yatak örtüsü sermene gerek kalmayabilir.cok güzel Setler var.yatak örtüsü gelen giden açısından görsel olarak istiyorsan al.ben 2 takım almıştım zamanında bir hevesle side rafa kalktı.onlarin yerine hafif günlük kullanıma uygun sık ve sade bir örtü aldım.o zaman Kendime her sabah işkence ettiğimi farkettim:KK66:taç markanın her ürünü çok güzel helede nevresimler süper utulemene bile gerek kalmıyor saten değil benim aldıkları ama onun gibi duruyor sakin saten alma altın üstün kayar durur:KK66:
p,jama takımı için önerebileceğin marka varmı canım...ayrıca önerilerini dikkate alacağım teşekkürler cvbn için

evet evet arkadasların haklılar, kullanacağın şeyleri alırken acıma alsın;) kullanmayacagın syler için para vermesin sadece, çünkü evlendikten sonra öncelikler değişiyor. borçlar falan olunca evlenince alırız denen seyler kalıyor ne yazık. ihtiyacın olanları al o yüzden;)
sağol canım bende mesela 6lı gecelik takımının fiyatı neyse onun yerine kullanacğım ppijama takımı aldıracğım bizde uyku setide alınır nişan alışverişinde ondada şık pike gibi yatak örtüleri var ya ondan yada saten newresim takımı aldırmayı düşünüyorum bakalım aama acımayacağım:):)

Tatlım ben pijama takımını olduğum Muhitten almıştım marka değiller. O konuda yardım edemeyeceğim ama nette güzel modeller vardı bir yerde siteyi hatırlayalım sana yollarım adresi;) diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama saten nevresim takımı hem çok pahalıhem cçok kullanışsız. Ben 1 kere kullanalım dedim 1 daha tövbe ettim.carsaf çok kayıyor ve ben bunu hiç sevmem ee bir de bunu düzeltmesi var ben daha gece yarısındansonra cçıkarttım yada ben çok tikla olabilirim. Böyle takıntılar varsa hiç yaklaşma en iyisi sık bir pike takımıal...oOnların büyük boyunu al daha hoş duruyor.magazalari gezmek gerekecek marka marka pikenin ebatı değişiyor. Bunları alırken lastik çarşaf ini unutma.ben lastik çarşafi yatağa geçirip üstüne çarşafi seriyor um o zaman fazla kaymiyor. Nevresim tk. Daha öncede söyledim saten gibi duruyor tavsiye ederim. ..hatta bir arkadas taç in outlet inden almış söylemese anlamadım yani eğer sen alacaksan aklında olsun tatlim

="misss_girl, post: 36497828, member: 237089"]sağol canım bende mesela 6lı gecelik takımının fiyatı neyse onun yerine kullanacğım ppijama takımı aldıracğım bizde uyku setide alınır nişan alışverişinde ondada şık pike gibi yatak örtüleri var ya ondan yada saten newresim takımı aldırmayı düşünüyorum bakalım aama acımayacağım:KK66::KK66:[/QUOTE]
Tatlim

Uyku seti kullanılmayabilir ama yatak örtüsü şart. Öyle gelinlik gibi tüllü şatafatlı olanlardan değilde çok şık yatak örtüleri var. Benimki tamamen kadife ve şerit halinde tek sıra taşları var. Her gören bayılıyor nerden buldun bunu diye. Sade, hafif ama şık birşey mutlaka al. Geçenlerde yeni evli bir çifte hayırlı olsuna gittik yatak örtüsü yoktu mesela, nevresim takımını kapatmıştı, bu durum bana sanki yeni uykudan kalkılmış hissini veriyor. Birde gündelik yatak örtüleri var, tay tüyünden oluyor, hem çok hafif hem fiyatları çok uygun. Uğraşmak istemezsem günlük seriyorum, ama misafir falan gelicekse kadife örtümü seriyorum, yatak odamın rengi değişiyor adeta.

Gecelik ise; aldığın 6lı takıma göre değişir diyorum. Ben saten almadım, hep ince pamuklu aldım. 6 lı setin en az uzun alt parçasını giymişimdir. Bence 6lı takımını sende pamuklu al, saten istersende sadece sabahlık gecelik takımlarından alabilirsin. Kış içinde uzun kollu gecelik tercih edebilirsin.

Back