• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için uyku seti ve 6lı gecelik takımı gerekli mi sizce arkadaşlar?

Uyku setini almalısınız, 6 lı gecelik seti size kalmış. Ben almamıştım.
Abiye gibi yatak örtüleri gerçekten çok gereksiz. Bana annem zorla aldırdı, kutusu o kadar çok yer kaplıyor ki... Bir de baskı yiyorum, misafir geleceği zaman örtmem konusunda. Örtmem diye diretirsem gelip kendi örtüyor. :KK53:

mrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?
kesinlikle gereksiz.Güzel bir gecelik alırsın.Abiye şatafatlı yatak örtüsü aman alma.Hem masraf,hem temizliği zor,hem yer kaplıyor.Sade,şık,kullanışlı bir örtü al,yeter

gerek yok o süslü örtüleri 3 gün seriyosun artık canına tak ediyo atıyosun yatağın altına koyuyosun bir pike yatağa..6 lı takımlara gelince acayip kullanışsız onlarla yatamıyosun zaten ..daha süslü püslü işine yarayacak ki her zaman kullanamıyosun yani diyeyim alman daha mantıklı.

gereksiz.......
özellikle gelinlik gibi bi örtü oluyo ya kat kat.
hani bi de en az 500 tl para veriyolar ona.
bence çok gereksiz o.

mrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?

Uyku setini almalısınız, 6 lı gecelik seti size kalmış. Ben almamıştım.
Abiye gibi yatak örtüleri gerçekten çok gereksiz. Bana annem zorla aldırdı, kutusu o kadar çok yer kaplıyor ki... Bir de baskı yiyorum, misafir geleceği zaman örtmem konusunda. Örtmem diye diretirsem gelip kendi örtüyor. :KK53:
gereklimi gerçekten uyku seti:/

Uyku seti çok gereksiz birşey bir sizin birde misafiriniz için yorgan olsa yeter diye düşünüyrm benimde öyle. gecelik için gelince zevk meselesi 6 lı olması hele çcok gereksiz girdim la senzaya beğendiğim gecelik sabahlık ve pijama takımını alldım çıktım

Uyku seti kullanılmayabilir ama yatak örtüsü şart. Öyle gelinlik gibi tüllü şatafatlı olanlardan değilde çok şık yatak örtüleri var. Benimki tamamen kadife ve şerit halinde tek sıra taşları var. Her gören bayılıyor nerden buldun bunu diye. Sade, hafif ama şık birşey mutlaka al. Geçenlerde yeni evli bir çifte hayırlı olsuna gittik yatak örtüsü yoktu mesela, nevresim takımını kapatmıştı, bu durum bana sanki yeni uykudan kalkılmış hissini veriyor. Birde gündelik yatak örtüleri var, tay tüyünden oluyor, hem çok hafif hem fiyatları çok uygun. Uğraşmak istemezsem günlük seriyorum, ama misafir falan gelicekse kadife örtümü seriyorum, yatak odamın rengi değişiyor adeta.

Gecelik ise; aldığın 6lı takıma göre değişir diyorum. Ben saten almadım, hep ince pamuklu aldım. 6 lı setin en az uzun alt parçasını giymişimdir. Bence 6lı takımını sende pamuklu al, saten istersende sadece sabahlık gecelik takımlarından alabilirsin. Kış içinde uzun kollu gecelik tercih edebilirsin.
uyku seti almayacağım ama yatak örtüsünde size katılıyorum gerekli bencede hem gündelik hem misafir geldiğinde kullanlmak üzere ...bnde şuan ince battaniyelerden sererrm mtlaka yatağmn üzerine daha derli toplu olyr evlnncede kllacağmı düşünüyorm o yüzden
Uyku seti kullanılmayabilir ama yatak örtüsü şart. Öyle gelinlik gibi tüllü şatafatlı olanlardan değilde çok şık yatak örtüleri var. Benimki tamamen kadife ve şerit halinde tek sıra taşları var. Her gören bayılıyor nerden buldun bunu diye. Sade, hafif ama şık birşey mutlaka al. Geçenlerde yeni evli bir çifte hayırlı olsuna gittik yatak örtüsü yoktu mesela, nevresim takımını kapatmıştı, bu durum bana sanki yeni uykudan kalkılmış hissini veriyor. Birde gündelik yatak örtüleri var, tay tüyünden oluyor, hem çok hafif hem fiyatları çok uygun. Uğraşmak istemezsem günlük seriyorum, ama misafir falan gelicekse kadife örtümü seriyorum, yatak odamın rengi değişiyor adeta.

Gecelik ise; aldığın 6lı takıma göre değişir diyorum. Ben saten almadım, hep ince pamuklu aldım. 6 lı setin en az uzun alt parçasını giymişimdir. Bence 6lı takımını sende pamuklu al, saten istersende sadece sabahlık gecelik takımlarından alabilirsin. Kış içinde uzun kollu gecelik tercih edebilirsin.
bnde sizin gibi düşünüyorm yatak örtüsü gerekli ama uyku seti kllnlmaz gibime gerekiyor...teşekkr edrm cbnz için:)

uyku seti en gereksiz tekstil ürünlerinden biri olarak geliyor bana. ben evlenirken o zaman taaa kaç yıl önce 200 tl ye yakın para verip 2 tane almıştım. birini kullandıktan sonra ikinciyi hiç açmadım bile. hediye götürdüm birine. bir kere yatağa takılan fırfırlı şey tamamen benim tarzımın dışında. yıkandıktan sonra onun ütülenmesi kadar angarya bir iş yok. ilk yıkamadan sonra ütülemeye bile gerek duymadım.
benim evim kışın çok sıcak olduğundan yorganı çok yakıcı geliyor,yün yorganı hiç bir şeye değişmem.
gecelik olmalı tabi.

ne gecelikleri nede uyku setini al bos yer kapliyor.. O geceliklerde fazla afilli ben satenlerden almistim 1 kere giydim yada giymedim. yatak ortusu desen arkadaslarin dedigi gibi yer kapliyor

Uyku seti düz spor gerekli oluyo yatat örtüsü aldım bende fransız dantel ama çalıştığım için kullanışlı olmuyo sadece ağır misafir oldugunda kullanıyorum onun yerine hafif model bir bir yatak örtüsü aldım sabah kapatıp çıkıorum 6'lı takımı ben kullanıyorum kayma falan olmuyo ama herkez kullanamıyo sanırım nevresimde pamuk saten taç marka aldım ve hiç memnun değilim saten aldığıma çok pisman oldum nevresim takımı özdilek çok kullanışlı ama saten olmayanları bornoz takımımıda bambu aldım oda özdilekten :)

6 lı gecelik takımını alma canım ben aldım ama daha 1 kere bile giymedim wallaa öle asılı duruyor gardırobunda.... Ama hamileyken işe yarayabilir diye düşünüyorum... Ancak yine de gereksiz buluyorum...

uyku seti yatak örtüsü olarak pike alman yeterli canım ağır bişey almana gerek ok.. ben pike aldım my houseden onu kullanıyorum çok da güzell...

Uyku seti denen şey elyaf yastık ve yorgan ama yatak örtüsü olarakta kullanılan bişey :KK66:
Bende uyku seti var ama nasıl kullanılıyor anlamadım. Bir kere kullandım e nevresim değiştirmek isteyince noluyor, seti tamamen kaldırıp kılıflarını yıkayıp başka yorgan takıyorsun yeni nevresime. Bana çok anlamsız geldi bir daha kullanmadım. :s

Bende uyku seti var ama nasıl kullanılıyor anlamadım. Bir kere kullandım e nevresim değiştirmek isteyince noluyor, seti tamamen kaldırıp kılıflarını yıkayıp başka yorgan takıyorsun yeni nevresime. Bana çok anlamsız geldi bir daha kullanmadım. :s
inan nasıl kullanıyor bnde bilmyrm

Her ikisini de almadım.

Uyku seti yerine çok şirin nevresim takımları alabilirsiniz.

6lı gecelik takımı vs bir iki kullanım sonrası sararmaya bırakılır diye düşünüyorum.

Annemin "herkeste olur" diye gaza getirmesiyle aldığım dantelli mutfak seti ve yine aynı babasıyla para verip yaptırdığım eski tarz pike seti en büyük pişmanlığımdır. :KK16:

6lı set genelde bohça için alınıyor saten olanları kullanılmıyor ama sürekli kullanmak istiyorum diyorsan penyeden olanları gördüm çok şık ve kullanışlılar. uyku setine gelince benim yorganım çok fazlaydı kayınvalide de vermiş yorgan ve uyku seti o yüzden henüz kullanma fırsatım olmadı eğer az ama öz olsun mantığındaysan çok güzel uyku setleri var bir tane alabilirsin

6lı set genelde bohça için alınıyor saten olanları kullanılmıyor ama sürekli kullanmak istiyorum diyorsan penyeden olanları gördüm çok şık ve kullanışlılar. uyku setine gelince benim yorganım çok fazlaydı kayınvalide de vermiş yorgan ve uyku seti o yüzden henüz kullanma fırsatım olmadı eğer az ama öz olsun mantığındaysan çok güzel uyku setleri var bir tane alabilirsin
yatak örtümü en abartısız olanlardan aldım ama 4 senede kullandığım daha bir elin parmaklarını geçmemiştir. Kutusunda duruyor onun yerine şu ince çift taraflı olanları kullanıyorum. Hem daha güzel hemde daha rahat kullanışı :KK66:

Back