Çeyiz için ufak tefek ne alınabilir?

Marketlere gelen kaseler falan var günlük kullanım için onları düşünüyorum ucuza alırım hem nevresim takımı olarak ne önerirsiniz

Ben misafir için misafir hamam takımı düşündüm ama bornozda olabilir.. Kendim için iki tane alsan yeter diye düşündüm.. Zaten yavaştan el havlusu mutfak havlusu almaya başladım.. El işi olarak ne yapmalıyım lazım olabilecek?

İkisini de çok beğendim kendimi tutamayıp alacağım

Ya ev terliği aklıma geldi ama komik kaçar diye düşündüm baştan almak amaa listeme ekliyorum

Borcam listemde.. Kirli sepetini falan ev belli olduğunda almak istiyorum dondurma kasesinide şimdi ekliyorum.. Fincanı ise şöyle düşündüm iki çift aynı almak ki çoklu misafir geldiğinde ayrı ayrı olmasın..

Merhaba. Bence borcam ve kahve fincanını nişanlanmadan alma. Büyük ihtimal nişanlanınca hayırlı olsuna gelenler bir sürü getirecek. Evde kaç borcam kaç takım fincan var bilmiyorum. Hepsi hediye geldi.

Heves ettim aldıkça mutlu oluyorum nedendir bilmiyorum içimde heyecan var ve yapmak istiyorum.. Benden küçükler bile evlenmiş ve bana al diye fikir veriyor dünde gelen misafirler almaya başla sonra borca giriyorsun tarzı şeyler söyleyince birde bu tarz şeylere hevesim olduğu için
Neden bilmiyorum ama içimde bir heyecan var ve heves ettim.. Benden yaşça küçük evli komşumuz bile al diye tavsiyede bulundu.. Dünde komşular şimdiden al bir kenara koy bulmuş gibi olursun deyince daha bir heveslendim.. Aldığım şeyleri düşündükçe de mutlu oluyorum

Mesajım gitmedi sanıp ikinci mesajı yazmıştım oysa ki

Yaaa kıyamam heves ettiysen al tabi.. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.. Ama modası geçmeyen şeyler al ki daha snra ah ah deme.. Mesela ben diğer arkadaşa katılıyorm fincan borcam vs hediye geliyor illaki, yani sizin aile geleneklerinzde varmı bilmiylrm ama genelde nişanlanınca kıza tebriğe gelirler.. Ama işte blendır vs gibi şeyler hep aynıdır değişmez, ütü masasını ütüne göre almalısın kazanlımı kazansızmı diye gibi gibi :)
Bu arada eğer profilinde olan yaşn doğruysa daha pırıl pırılsın ve hiç birşey için geç kalmadın :) ben 29 yaşmda evlendim 31 olcam :) hataylıym bende bu arada

Evet 22 yaşındayım bende skenderunda yaşıyorum takibe aldım sizi Geç kalmadım ama hayatımı düzene koymak istiyorum.. Bir şeyler alırken borca girmek istemiyorum.. Tebriğe geldiklerinde hediye getiriyorlar o zaman hiç almıyorum

Az çok ailenizden gelenek görenekleri biliyorsndur canm, kuzenlerinden felan onları şöyle bir gözden geçir, geliyordur mutlaka
Ama işte havlu bornoz takımı, banyo paspas takımı, mikser, blendır, tost makinası, çaycı, tencere, tava, kaşık çatal seti, saç kurutma makinası bunların hiç birinin modası geçmez..
Sadece elektronik eşyalarda üst model çıkar ve ondada sadece wolt yükseliği oynuyor ki inan bana o kadarda önemli değil
Tencere takımlarnda genellikle kampanyalar oluyor onları takip edebilirsin
Ben ar yıldız aldm 2 senedir evliyim
Aşırı memnunum kenarları yukarı doğru, yemek dökülmüyor :)

Mesajların hepsini okuyamadım geç yazıyorum kusura bakmayın lütfen.. Bahar takımını bambu almak istiyorum.. Aslında aklımda bir mutfak oluşmadı renk nasıl olmalı vs.. Sadece aklımda yatak odamın ve salonumu oluşturdum ahşap seviyorum ve nostalji bunların birleşimi bir şey olacak.. Sanırım mutfakta biraz sade olabilir ve ona uygun şeyler alırım heryer pembe falan sanırım pek tarzım değil ama bütün eşyalar uyacak diye bir kaide de yok.. Çay bardağı şekerlik tepsi onları da ekliyorum.. Sonuçta bunlark bunları belirli rengi yok olmayabilir

Kız kuzenlerim evli değil zaten anne ve baba tarafıyla toplam dört kızız düğün geleneklerini küçükken erkek kuzenim evlenirken gördüğüm kadarıyla biz nevresim takımı falan almıştık yanlış hatırlamıyorsam.. Annemler yengeme baya bir şeyler hazırlamıştı.. Tencere kampanyalarını takip etmeye başladım herkes söyleyince uyguna geliyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…