- 25 Haziran 2018
- 413
- 1.220
-
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
Marketlere gelen kaseler falan var günlük kullanım için onları düşünüyorum ucuza alırım hemÇok güzel düşünmüşsün bende senin gibi yaptım ufak tefek şeyleri aldım . 12 kişilik Yemek takımı Küçük ev aletleri ve bulaşık makinası dışında herşeyi aldım. Ayrıntılı şekilde az ve öz aldım . Bu marketlere gelen şeyleri takip et orda zaten hepsi var aklına gelebilecek . İnstagram da çeyiz şeyleri paylaşan sayfalar var ordan da bilgi edinebilirsin buraya yazsak bitmez :)
Ben misafir için misafir hamam takımı düşündümYani nevresim takımı ben trendyoldan english home ürünlerini sipariş vermiştim anneme. Gayet güzellerdi. Kendime 8 tane aldım ama hepsini açmayı düşünmüyorum 2 3 tanesini açıp yıkayıp yıkayıp kullanırım diye düşünüyorum. Bornoz 2 takım alabilirsin. Birini misafirime aldım. Birini günlük kullanmaya aldım.
Saç kurutma makinesinin garantisi falan dolabilir o yüzden.. Tahta kaşık falan alırım onlarda sorun yok..Yani saç kurutma makinasının mikserin tahta kaşığın tencerenin ne modası var ki geçsin. Çok uç renkler almadıkça bir şey olmaz bence.
İkisini de çok beğendim kendimi tutamayıp alacağımYoo int alabilirsin ama demek istediğim şu mesela ilk resimdeki set tencereleri küçük küçük kabalalik misafirin geldiğinde veya komposto kışlık biseyler hazırlandığında büyük tenceresi yok bu 2 3 kişilik yemek için
2.sette büyüklerde var ben o büyükleri özellikle kışlık dondurucu için biseyler yaptigimda çok kullanıyorum melemen reçel vs yaparken veya kalabalık misafirim geldiğinde çıkartıp kullanıyorum.
Ya ev terliği aklıma geldi ama komik kaçar diye düşündüm baştan almak amaa listeme ekliyorumÜtü Philips , ütü masası Da şok markete gelen kaliteli ondan alabilirsin birde çamaşır kurutmalık ikisi zaten aynı anda geliyor ve takım gibi duruyor gayet iyi gözüküyor . Kek kalıplarından da alabilirsin . Tabak bardak kurutmalığını metal al iyisini al yoksa paslanıyor hemen . Bakliyat koymak için cam ürün almanı öneririm Paşabahçe de Vardı metal kapaklı. Ev terliği alabilirsin bunlar küçük ama bulmuş gibi olursun :)
Borcam listemde.. Kirli sepetini falan ev belli olduğunda almak istiyorumBorcam alabilirsin hepsinden birer tane al çünkü gerekli bir şey evde. Havlu nevresim en son al birde bunlar sana hediye gelir nişanlıyken ona göre eksik olursa al derim. Kirli sepeti lavabo da kullanılan çöp kovası vs olanlar markete gelenden aldım ben çamaşır sepetine kadar çok memnunum hem uygun hem de iyi. Plastik almanı öneririm çünkü kapitone olan kirli sepetleri çok kullanışlı değil. Bardak grubunu madene coco dan al derim hem su bardağı hem çay bardağı indirimde güzel indirime giriyor . O siteden dondurma kasesi alabilirsin hurç alabilirsin ben aldım hepsi güzel. Cezve 3 lü set al derim. Çaydanlık bir tane seramik bir tane de Çelik aldım birde çaycı var yeterli , kettle almadım çaycı var diye. Kahve makinası mikrodalga alma derim çünkü ev eşyası alan bazı yerler hediye verebiliyor bizim burda öyle. Bize verdiler . Kahve Fincan takımı da 3 takım yeterli biri ağır model biri orta diğeri günlük olursa baya iyi olur 3 takım dememin sebebi fincan Çabuk değişiyor model olarak. Nehirin servis setini alabilirsin A101 e geliyor gayet iyi. Yani detaya girersek baya uzun olacak
Fotoğraf çerçevesi miiiiiaaaaa fotoğraf çerçevesini es geçiyosun
bence saklama kapları, baharatlık setleri vs alarak başlayabilirsiniz.
Heves ettim aldıkça mutlu oluyorum nedendir bilmiyorum içimde heyecan var ve yapmak istiyorum.. Benden küçükler bile evlenmiş ve bana al diye fikir veriyor dünde gelen misafirler almaya başla sonra borca giriyorsun tarzı şeyler söyleyince birde bu tarz şeylere hevesim olduğu içinannem bana hep kızın alalım köşeye koyalım önünde görürsün derdi
bende yok derdim izin vermezdim... iyi ki vermemişim diyorum modası geçiyor çoğu şeyin.. yada ne bileyim insan yeni birşey görüdkçe onuda alası geliyor felan..
2 yıl sonra evliliği düşünüyorsanız bence çok erken :)
ben nişanlılık sürecimde hepsini almıştım.. o sürece kadarda para biriktirmiştim.. zorlanmadım bu yüzden :)
ama alınamazmı tabiki alınabilir...
bambu havlular çok kullanışlı gerçekten... tavsiye ederim.. sade şık hiç modasını kaybetmeyen tatliş havlular var alabilirsiniz..
bornoz takımıda öyle havlu gibi onlarda...
nevresim takımı tarz meselesi ama her ay yeni şeyler çıkıyor + hediyede gelebiliyor
katı meyve sıkacağı, tost makinası, çaycı bunlarda klasikler arasında alınabilir..
Neden bilmiyorum ama içimde bir heyecan var ve heves ettim.. Benden yaşça küçük evli komşumuz bile al diye tavsiyede bulundu.. Dünde komşular şimdiden al bir kenara koy bulmuş gibi olursun deyince daha bir heveslendim.. Aldığım şeyleri düşündükçe de mutlu oluyorumannem bana hep kızın alalım köşeye koyalım önünde görürsün derdi
bende yok derdim izin vermezdim... iyi ki vermemişim diyorum modası geçiyor çoğu şeyin.. yada ne bileyim insan yeni birşey görüdkçe onuda alası geliyor felan..
2 yıl sonra evliliği düşünüyorsanız bence çok erken :)
ben nişanlılık sürecimde hepsini almıştım.. o sürece kadarda para biriktirmiştim.. zorlanmadım bu yüzden :)
ama alınamazmı tabiki alınabilir...
bambu havlular çok kullanışlı gerçekten... tavsiye ederim.. sade şık hiç modasını kaybetmeyen tatliş havlular var alabilirsiniz..
bornoz takımıda öyle havlu gibi onlarda...
nevresim takımı tarz meselesi ama her ay yeni şeyler çıkıyor + hediyede gelebiliyor
katı meyve sıkacağı, tost makinası, çaycı bunlarda klasikler arasında alınabilir..
El altında bulunsun benceBornoz birer tane olsa yeter. Ama bence su an gerekli degil.
Mesajım gitmedi sanıp ikinci mesajı yazmıştım oysa kiHeves ettim aldıkça mutlu oluyorum nedendir bilmiyorum içimde heyecan var ve yapmak istiyorum.. Benden küçükler bile evlenmiş ve bana al diye fikir veriyor dünde gelen misafirler almaya başla sonra borca giriyorsun tarzı şeyler söyleyince birde bu tarz şeylere hevesim olduğu için
Neden bilmiyorum ama içimde bir heyecan var ve heves ettim.. Benden yaşça küçük evli komşumuz bile al diye tavsiyede bulundu.. Dünde komşular şimdiden al bir kenara koy bulmuş gibi olursun deyince daha bir heveslendim.. Aldığım şeyleri düşündükçe de mutlu oluyorum
Fazla mal göz çıkarmazMerhaba. Bence borcam ve kahve fincanını nişanlanmadan alma. Büyük ihtimal nişanlanınca hayırlı olsuna gelenler bir sürü getirecek. Evde kaç borcam kaç takım fincan var bilmiyorum. Hepsi hediye geldi.
Yaaa kıyamam heves ettiysen al tabi.. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.. Ama modası geçmeyen şeyler al ki daha snra ah ah deme.. Mesela ben diğer arkadaşa katılıyorm fincan borcam vs hediye geliyor illaki, yani sizin aile geleneklerinzde varmı bilmiylrm ama genelde nişanlanınca kıza tebriğe gelirler.. Ama işte blendır vs gibi şeyler hep aynıdır değişmez, ütü masasını ütüne göre almalısın kazanlımı kazansızmı diye gibi gibi :)Heves ettim aldıkça mutlu oluyorum nedendir bilmiyorum içimde heyecan var ve yapmak istiyorum.. Benden küçükler bile evlenmiş ve bana al diye fikir veriyor dünde gelen misafirler almaya başla sonra borca giriyorsun tarzı şeyler söyleyince birde bu tarz şeylere hevesim olduğu için
Neden bilmiyorum ama içimde bir heyecan var ve heves ettim.. Benden yaşça küçük evli komşumuz bile al diye tavsiyede bulundu.. Dünde komşular şimdiden al bir kenara koy bulmuş gibi olursun deyince daha bir heveslendim.. Aldığım şeyleri düşündükçe de mutlu oluyorum
Mutfak önlüğü aldım evlenmeden 3 sene kadar önce o bile işe yaradı iyi ki almışım zamanında dedim.Ya ev terliği aklıma geldi ama komik kaçar diye düşündüm baştan almak amaa listeme ekliyorum
Evet 22 yaşındayım bende skenderunda yaşıyorumYaaa kıyamam heves ettiysen al tabi.. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap.. Ama modası geçmeyen şeyler al ki daha snra ah ah deme.. Mesela ben diğer arkadaşa katılıyorm fincan borcam vs hediye geliyor illaki, yani sizin aile geleneklerinzde varmı bilmiylrm ama genelde nişanlanınca kıza tebriğe gelirler.. Ama işte blendır vs gibi şeyler hep aynıdır değişmez, ütü masasını ütüne göre almalısın kazanlımı kazansızmı diye gibi gibi :)
Bu arada eğer profilinde olan yaşn doğruysa daha pırıl pırılsın ve hiç birşey için geç kalmadın :) ben 29 yaşmda evlendim 31 olcam :) hataylıym bende bu arada
Az çok ailenizden gelenek görenekleri biliyorsndur canm, kuzenlerinden felan onları şöyle bir gözden geçir, geliyordur mutlakaEvet 22 yaşındayım bende skenderunda yaşıyorumtakibe aldım sizi Geç kalmadım ama hayatımı düzene koymak istiyorum.. Bir şeyler alırken borca girmek istemiyorum.. Tebriğe geldiklerinde hediye getiriyorlar o zaman hiç almıyorum
Mesajların hepsini okuyamadım geç yazıyorum kusura bakmayın lütfen.. Bahar takımını bambu almak istiyorum.. Aslında aklımda bir mutfak oluşmadı renk nasıl olmalı vs.. Sadece aklımda yatak odamın ve salonumu oluşturdum ahşap seviyorum ve nostalji bunların birleşimi bir şey olacak.. Sanırım mutfakta biraz sade olabilir ve ona uygun şeyler alırım heryer pembe falan sanırım pek tarzım değil ama bütün eşyalar uyacak diye bir kaide de yok.. Çay bardağı şekerlik tepsi onları da ekliyorum.. Sonuçta bunlark bunları belirli rengi yok olmayabilirBaharat takımı da alabilirsin ikeada tuzluk seklinde 4lü set var. 15 20 tl gibi. Her seyi ona koyuyorum ben birkac paket almıştım. Çörek otu susam bile cok rahat oluyor. Fırın eldiveni alabilirsin. Solingen bıçak seti alabilirsin. Beğendiğin çay tepsilerindem alabilirsin. Şekerlik çay bardagi takımı alabilirsin. Zaman geçtikçe beğenin eksilirse kullanmadan birine hediye edersin.
Kız kuzenlerim evli değil zaten anne ve baba tarafıyla toplam dört kızızAz çok ailenizden gelenek görenekleri biliyorsndur canm, kuzenlerinden felan onları şöyle bir gözden geçir, geliyordur mutlaka
Ama işte havlu bornoz takımı, banyo paspas takımı, mikser, blendır, tost makinası, çaycı, tencere, tava, kaşık çatal seti, saç kurutma makinası bunların hiç birinin modası geçmez..
Sadece elektronik eşyalarda üst model çıkar ve ondada sadece wolt yükseliği oynuyor ki inan bana o kadarda önemli değil
Tencere takımlarnda genellikle kampanyalar oluyor onları takip edebilirsin
Ben ar yıldız aldm 2 senedir evliyim
Aşırı memnunum kenarları yukarı doğru, yemek dökülmüyor :)
Pamuk saten.. Peki önerdiğiniz marka var mı?En kullanışlı olanlar düz renk ve pamuk satenler bence. Pamuk saten nevresimler bir tık daha pahalı olduğundan bence yavaş yavaş onlardan başlamalı.